Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.790
Cevap
56
Favori
561.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni fiat klübü çok sessiz kalmış.

arasıra uğrayalımda iki satır yazalım

yeni fiat bravo alacaklara duygularımızı araba hakkında yaşadıklarımızı yazalımda onlarında almalarına yardımcı olalım
  • panelvan sen aracını anlatmadın hiç?? birde şu koç indirimi almak için ne şartlar lazım anlatırmısın biraz.
  • aracım dizel koç indirimi almak için 1 derecede akraban olacak mesala kardeşin eşin gibi veya bir arkadaş bulacaksın o kendi adına senin için alacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: panelvan

bravo sahipleri neredesiniz.

yeni fiat bravo alacaklara duygularımızı araba hakkında yaşadıklarımızı yazalımda onlarında almalarına yardımcı olalım

Herkes Fiat BRavo Türkiye'de panelvan.Sende oradasın ama :) Herkes bravo alanların mekanına gidiyor.
  • quote:

aracım dizel koç indirimi almak için 1 derecede akraban olacak mesala kardeşin eşin gibi veya bir arkadaş bulacaksın o kendi adına senin için alacak

İndirim için bir şans daha var...
    Koç bünyesindeki şirketlere iş yapan bir firmada çalışıyorsanız
    (genelde otomotiv grubu) bir miktar indirim yapıyor bayiiler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

quote:

aracım dizel koç indirimi almak için 1 derecede akraban olacak mesala kardeşin eşin gibi veya bir arkadaş bulacaksın o kendi adına senin için alacak

İndirim için bir şans daha var...
    Koç bünyesindeki şirketlere iş yapan bir firmada çalışıyorsanız
    (genelde otomotiv grubu) bir miktar indirim yapıyor bayiiler...

Mesela Biz şirket olarak Palio kiralamıştık Fiat yetkili bayisinden. Ben de ordan gidip fiyat aldım. bana iyi bir fiyat verdiler Bravo için ama Koç indirimi kadar değildi..
  • haklısın ordayım

ama burayı da boşlamamak lazım

bravo alacaklara yardım etmek lazım

quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

quote:

Herkes Fiat BRavo Türkiye'de panelvan.Sende oradasın ama :) Herkes bravo alanların mekanına gidiyor.

• 1saat kadar yolcu olarak köy yoluda bravoya eşlik eden oldumu hiç. arka kısımdan çok fazla ses geldiği söylenitor.
  • quote:

haklısın ordayım

ama burayı da boşlamamak lazım

bravo alacaklara yardım etmek lazım

quote:

Orjinalden alıntı: Baracuda

quote:

cok sagol panelvan nick li kardesim,senin gibi dusunen de varmis bu forumda inan ki senin yazini gorunce tuylerim diken diken oldu cunku biliyorsun bugun insanlari...kendinden baska kimseyi dusunmuyorlar...cok sevindim cunku ben de almak istiyorum baz modelinden 1.4 16v 90hp ancak su arka taraftan cikan tikirti sesleri benim biraz moralimi bayagi bozdu.onun icin bravo kullanan varsa lutfen dogruyu soylesinler bu olaylarin olup olmadigini.bir daha sana tesekkur ederim panelvan kardesim

• arka şapkalıktan geldiğini duydum serviste 10 dakiakada hallediyorlarmış.

benim arabamda yok.

benim bildiğim çoğu arkadaşın arabasında da yok

anlayacağın bu kronik bir sorun değil

sen gönlünü ferah tut

böyle ufak sorunlar hem halledilir

eğer fırsatını bulursan almanı şiddetle tavsiye ederim

muthiş bir araba
  • selamlar...

arka şapkalıktan gelen ses bir hata değildir.

arka koltuk kilitlerinin ve şapkalığın tam oturmamasından kaynaklanıyor..söküp takılınca düzeliyor...

bütün hb araçlarda rastlanan ve kullanıcı tarafından çözülebilen bir durum..

bravoda herhangi bir trim sorunu yoktur.

saygılarımla...
  • panelvan sen aldınmı aracını?
    sanki daha once konusmustuk.. aldıysan hangi donanım paketinde aldın?
  • Aldım

mjet dynamıc metalik gri

quote:

Orjinalden alıntı: sixers3

panelvan sen aldınmı aracını?
    sanki daha once konusmustuk.. aldıysan hangi donanım paketinde aldın?
  • Panelvan hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kazasız belasız günlerde kullan inşallah,haberim olmadı aldığından,epey arada kalmıştın güle güle kullan.

105hp mj mi? Kaça aldın takas mı yaptın?
  • Teşekkür ederim

daha iyileri sizin olsun inşallah

23.500 ytl 2007 g.puntoyu verdim 38000 ytl ye koç indirimli aldım

quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Panelvan hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kazasız belasız günlerde kullan inşallah,haberim olmadı aldığından,epey arada kalmıştın güle güle kullan.

105hp mj mi? Kaça aldın takas mı yaptın?

• Fiat hakikaten çok iyi araba yapmış.

araba inanılmaz ivmeleniyor.

1,3 m jetlerdeki gibi turbo duraksamalar yok

gaza basınca benzinli gibi gidiyor.

üstüne bir de az yakıyor.

daha ne ister insan
  • 2 kere kullandım birkaç kezde bindim yeni nesil sözlerle ifade edecek olursak "bu araç olmuş" diyebilirim.

Vites geçişleri,frenleri,boşluksuz hızlanışı,darbe emme yeteneği,sessizliği yol tutuşu vs ben ciddi bir eksi bulamamıştım önemsiz ön yargılar dışında..
  • quote:

Orjinalden alıntı: perperek

1saat kadar yolcu olarak köy yoluda bravoya eşlik eden oldumu hiç. arka kısımdan çok fazla ses geldiği söylenitor.

valla ben arabamı 500km bozuk yolda kullandım evet arka şapkalıktan ses geliyor ama bu ses camlar kapalı müzik yok iken dikkat edince sezilen bi ses koltuklar tam yerine oturmuş ve şapkalıkğı bir iki defa söküp takmama rağmen devam ediyor ama sorun olacak yada üzüntü verecek bises hiç değil şunu söyleyim ön amortisörlerden çok azda olsa onuda duymak için dikkat kesilmeniz geliyorki hafif bir gıcırtı geliyor hafta sonu bu sorunları servise götürüp inceleticem ama inanın bunlar öyle problem edilecek sesler değil. kullanımı zevkli tasarımı zevkli bi makina 94unosxie 97marea elx ile başlayan araba sevdam
    bu güzel bravo ile devam ediyor hepside italyandı ve hepsinede yıllarca sorunsuz bindim. alacaklara tavsiye edebileceğim bence sınıfının fiyat performans olarak birinci arabası
    not:etli koltukları insanı mükemmel kavrıyor fakat aileniz 3 veya 4 kişi ise (yetişkin) tavsiye etmen çünkü arka diz mesafesi biraz dar küçük çocuk sahiplerine önerebilirim bende bi ufaklık var hiç sıkıntı olmuyo

• eğer insan isterse mersedeste bile ses bulabilir

önemli olan servisn çözeceği ufak sorunları dert etmemek.

ses geliyor mu diye kafayı takarsan mutlaka ses gelir.

rahat olmak lazım

arka koltu diz mesafesi o kadar da dar değil.

bazen arkaya annem babam biniyor hiç şikayet ettiklerini duymadım .

ben ise şiddetle herkese tavsiye ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: zehiradam

quote:

Orjinalden alıntı: perperek

1saat kadar yolcu olarak köy yoluda bravoya eşlik eden oldumu hiç. arka kısımdan çok fazla ses geldiği söylenitor.

valla ben arabamı 500km bozuk yolda kullandım evet arka şapkalıktan ses geliyor ama bu ses camlar kapalı müzik yok iken dikkat edince sezilen bi ses koltuklar tam yerine oturmuş ve şapkalıkğı bir iki defa söküp takmama rağmen devam ediyor ama sorun olacak yada üzüntü verecek bises hiç değil şunu söyleyim ön amortisörlerden çok azda olsa onuda duymak için dikkat kesilmeniz geliyorki hafif bir gıcırtı geliyor hafta sonu bu sorunları servise götürüp inceleticem ama inanın bunlar öyle problem edilecek sesler değil. kullanımı zevkli tasarımı zevkli bi makina 94unosxie 97marea elx ile başlayan araba sevdam
    bu güzel bravo ile devam ediyor hepside italyandı ve hepsinede yıllarca sorunsuz bindim. alacaklara tavsiye edebileceğim bence sınıfının fiyat performans olarak birinci arabası
    not:etli koltukları insanı mükemmel kavrıyor fakat aileniz 3 veya 4 kişi ise (yetişkin) tavsiye etmen çünkü arka diz mesafesi biraz dar küçük çocuk sahiplerine önerebilirim bende bi ufaklık var hiç sıkıntı olmuyo

• arabam.com'un testinde Mercedes'in R sersinde koltuk bağlantı noktalarından tıkırtı geldiğini yazmıştı. Aracın fiyatı 100.000 Euro'yu geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.