yeni fiat bravo alacaklara duygularımızı araba hakkında yaşadıklarımızı yazalımda onlarında almalarına yardımcı olalım
panelvan sen aracını anlatmadın hiç?? birde şu koç indirimi almak için ne şartlar lazım anlatırmısın biraz.
aracım dizel koç indirimi almak için 1 derecede akraban olacak mesala kardeşin eşin gibi veya bir arkadaş bulacaksın o kendi adına senin için alacak
quote:
Orjinalden alıntı: panelvan
bravo sahipleri neredesiniz.
yeni fiat klübü çok sessiz kalmış.
arasıra uğrayalımda iki satır yazalım
yeni fiat bravo alacaklara duygularımızı araba hakkında yaşadıklarımızı yazalımda onlarında almalarına yardımcı olalım
Herkes Fiat BRavo Türkiye'de panelvan.Sende oradasın ama :) Herkes bravo alanların mekanına gidiyor.
quote:
aracım dizel koç indirimi almak için 1 derecede akraban olacak mesala kardeşin eşin gibi veya bir arkadaş bulacaksın o kendi adına senin için alacak
İndirim için bir şans daha var... Koç bünyesindeki şirketlere iş yapan bir firmada çalışıyorsanız (genelde otomotiv grubu) bir miktar indirim yapıyor bayiiler...
quote:
Orjinalden alıntı: gendarme
quote:
İndirim için bir şans daha var... Koç bünyesindeki şirketlere iş yapan bir firmada çalışıyorsanız (genelde otomotiv grubu) bir miktar indirim yapıyor bayiiler...
Mesela Biz şirket olarak Palio kiralamıştık Fiat yetkili bayisinden. Ben de ordan gidip fiyat aldım. bana iyi bir fiyat verdiler Bravo için ama Koç indirimi kadar değildi..
haklısın ordayım
ama burayı da boşlamamak lazım
bravo alacaklara yardım etmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
quote:
Herkes Fiat BRavo Türkiye'de panelvan.Sende oradasın ama :) Herkes bravo alanların mekanına gidiyor.
1saat kadar yolcu olarak köy yoluda bravoya eşlik eden oldumu hiç. arka kısımdan çok fazla ses geldiği söylenitor.
quote:
haklısın ordayım
ama burayı da boşlamamak lazım
bravo alacaklara yardım etmek lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Baracuda
quote:
cok sagol panelvan nick li kardesim,senin gibi dusunen de varmis bu forumda inan ki senin yazini gorunce tuylerim diken diken oldu cunku biliyorsun bugun insanlari...kendinden baska kimseyi dusunmuyorlar...cok sevindim cunku ben de almak istiyorum baz modelinden 1.4 16v 90hp ancak su arka taraftan cikan tikirti sesleri benim biraz moralimi bayagi bozdu.onun icin bravo kullanan varsa lutfen dogruyu soylesinler bu olaylarin olup olmadigini.bir daha sana tesekkur ederim panelvan kardesim
arka şapkalıktan geldiğini duydum serviste 10 dakiakada hallediyorlarmış.
benim arabamda yok.
benim bildiğim çoğu arkadaşın arabasında da yok
anlayacağın bu kronik bir sorun değil
sen gönlünü ferah tut
böyle ufak sorunlar hem halledilir
eğer fırsatını bulursan almanı şiddetle tavsiye ederim
muthiş bir araba
selamlar...
arka şapkalıktan gelen ses bir hata değildir.
arka koltuk kilitlerinin ve şapkalığın tam oturmamasından kaynaklanıyor..söküp takılınca düzeliyor...
bütün hb araçlarda rastlanan ve kullanıcı tarafından çözülebilen bir durum..
bravoda herhangi bir trim sorunu yoktur.
saygılarımla...
panelvan sen aldınmı aracını? sanki daha once konusmustuk.. aldıysan hangi donanım paketinde aldın?
Aldım
mjet dynamıc metalik gri
quote:
Orjinalden alıntı: sixers3
panelvan sen aldınmı aracını? sanki daha once konusmustuk.. aldıysan hangi donanım paketinde aldın?
Panelvan hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kazasız belasız günlerde kullan inşallah,haberim olmadı aldığından,epey arada kalmıştın güle güle kullan.
Panelvan hayırlı uğurlu olsun çok sevindim kazasız belasız günlerde kullan inşallah,haberim olmadı aldığından,epey arada kalmıştın güle güle kullan.
105hp mj mi? Kaça aldın takas mı yaptın?
Fiat hakikaten çok iyi araba yapmış.
araba inanılmaz ivmeleniyor.
1,3 m jetlerdeki gibi turbo duraksamalar yok
gaza basınca benzinli gibi gidiyor.
üstüne bir de az yakıyor.
daha ne ister insan
2 kere kullandım birkaç kezde bindim yeni nesil sözlerle ifade edecek olursak "bu araç olmuş" diyebilirim.
Vites geçişleri,frenleri,boşluksuz hızlanışı,darbe emme yeteneği,sessizliği yol tutuşu vs ben ciddi bir eksi bulamamıştım önemsiz ön yargılar dışında..
quote:
Orjinalden alıntı: perperek
1saat kadar yolcu olarak köy yoluda bravoya eşlik eden oldumu hiç. arka kısımdan çok fazla ses geldiği söylenitor.
valla ben arabamı 500km bozuk yolda kullandım evet arka şapkalıktan ses geliyor ama bu ses camlar kapalı müzik yok iken dikkat edince sezilen bi ses koltuklar tam yerine oturmuş ve şapkalıkğı bir iki defa söküp takmama rağmen devam ediyor ama sorun olacak yada üzüntü verecek bises hiç değil şunu söyleyim ön amortisörlerden çok azda olsa onuda duymak için dikkat kesilmeniz geliyorki hafif bir gıcırtı geliyor hafta sonu bu sorunları servise götürüp inceleticem ama inanın bunlar öyle problem edilecek sesler değil. kullanımı zevkli tasarımı zevkli bi makina 94unosxie 97marea elx ile başlayan araba sevdam bu güzel bravo ile devam ediyor hepside italyandı ve hepsinede yıllarca sorunsuz bindim. alacaklara tavsiye edebileceğim bence sınıfının fiyat performans olarak birinci arabası not:etli koltukları insanı mükemmel kavrıyor fakat aileniz 3 veya 4 kişi ise (yetişkin) tavsiye etmen çünkü arka diz mesafesi biraz dar küçük çocuk sahiplerine önerebilirim bende bi ufaklık var hiç sıkıntı olmuyo
eğer insan isterse mersedeste bile ses bulabilir
önemli olan servisn çözeceği ufak sorunları dert etmemek.
ses geliyor mu diye kafayı takarsan mutlaka ses gelir.
rahat olmak lazım
arka koltu diz mesafesi o kadar da dar değil.
bazen arkaya annem babam biniyor hiç şikayet ettiklerini duymadım .
ben ise şiddetle herkese tavsiye ederim.
quote:
Orjinalden alıntı: zehiradam
quote:
Orjinalden alıntı: perperek
valla ben arabamı 500km bozuk yolda kullandım evet arka şapkalıktan ses geliyor ama bu ses camlar kapalı müzik yok iken dikkat edince sezilen bi ses koltuklar tam yerine oturmuş ve şapkalıkğı bir iki defa söküp takmama rağmen devam ediyor ama sorun olacak yada üzüntü verecek bises hiç değil şunu söyleyim ön amortisörlerden çok azda olsa onuda duymak için dikkat kesilmeniz geliyorki hafif bir gıcırtı geliyor hafta sonu bu sorunları servise götürüp inceleticem ama inanın bunlar öyle problem edilecek sesler değil. kullanımı zevkli tasarımı zevkli bi makina 94unosxie 97marea elx ile başlayan araba sevdam bu güzel bravo ile devam ediyor hepside italyandı ve hepsinede yıllarca sorunsuz bindim. alacaklara tavsiye edebileceğim bence sınıfının fiyat performans olarak birinci arabası not:etli koltukları insanı mükemmel kavrıyor fakat aileniz 3 veya 4 kişi ise (yetişkin) tavsiye etmen çünkü arka diz mesafesi biraz dar küçük çocuk sahiplerine önerebilirim bende bi ufaklık var hiç sıkıntı olmuyo
arabam.com'un testinde Mercedes'in R sersinde koltuk bağlantı noktalarından tıkırtı geldiğini yazmıştı. Aracın fiyatı 100.000 Euro'yu geçiyor.