Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.790
Cevap
56
Favori
560.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.6 dizel otomatiklerde 2. el alırken nelere dikkat edelim?
  • arkadaşlar bende 120 hp dizel dualogic bravo var ıstanbul da ne yakıyor acaba ben 100 km de 6.7 litrenin altina inemedim cokmudur normalmidir sizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 05kartal kullanıcısına yanıt
    Hocam değerleriniz şehir içi kullanım için gayet normal
  • ferodayi F kullanıcısına yanıt
    tesekkur ederim

• arkadaşlar bagaj kapagini iceriden acabiliyormuyuz.

• Malesef Açılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ferodayi

Hocam değerleriniz şehir içi kullanım için gayet normal

Kışın normal yarın biraz düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: 05kartal

arkadaşlar bagaj kapagini iceriden acabiliyormuyuz.

fiat bravo forumundan bir arkadaş ön panele, asr tuşunun altındaki tuşa, bağlantı yapmıştı. düşünürseniz.
  • asevki A kullanıcısına yanıt
    sadece avm girerken lâzım oluyor cok önemli değil yani öneri için sağolun yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05kartal -- 26 Mayıs 2017; 17:9:38 >
    Bana biraz fazla geldi benimkisi 6.1 de takılı kaldı..

• kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Hız sabitleyici varmı ona bak.. başkada bişey yok gerisni ustana göster

• oduncu06 O kullanıcısına yanıt
    hocam Istanbul trafigi malum bu degerler normal gibi geliyor banada havalar isinsin belki duser biraz daha.

• Arkadaşlar Fiat Bravo almayı düşünüyorum ancak araca çok yabancıyım. Size iki sorum olaak. 1.6 Mjet düşünüyorum. Bu donanımlardan hangisi dolu hangisi boştur. En dolusu hangisidir ? Active - Active Plus - Dynamic - Dynamic Plus - Easy - Emotion - Pop - Sport - Style . 2. olarak ise bu araçların ederi kaçtır, kaça almak mantıklı sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iambad23 -- 10 Haziran 2017; 3:56:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: iambad23

Arkadaşlar Fiat Bravo almayı düşünüyorum ancak araca çok yabancıyım. Size iki sorum olaak. 1.6 Mjet düşünüyorum. Bu donanımlardan hangisi dolu hangisi boştur. En dolusu hangisidir ? Active - Active Plus - Dynamic - Dynamic Plus - Easy - Emotion - Pop - Sport - Style . 2. olarak ise bu araçların ederi kaçtır, kaça almak mantıklı sizce ?
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-dizel-otomatik-bravo-sorunsuz-masrafsiz-445805925/detay
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-orjinal-fiat-bravo-448027511/detay

Bu araç Bravo'nun en dolusu hocam fakat bu araca niyetiniz varsa şanzımanını kontrol ettirmenizi öneririm. satıcısından aracı biraz tanıma imkanım oldu şanzımanında sorun olduğunu öğrendim bilginiz olsun.

• hacidesdemir H kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim hocam. Kendisiyle bugün telefonda konuştum ancak sorularıma net ve doyurucu yanıtlar alamadım açıkçası. Yarın aracı görmeyi planlıyorum. Şanzımanla ilgili nasıl bir sorun olabilir ? çok maliyet çıkarmayacaksa aracı almayı düşünürüm.
  • quote:

Cevap için teşekkür ederim hocam. Kendisiyle bugün telefonda konuştum ancak sorularıma net ve doyurucu yanıtlar alamadım açıkçası. Yarın aracı görmeyi planlıyorum. Şanzımanla ilgili nasıl bir sorun olabilir ? çok maliyet çıkarmayacaksa aracı almayı düşünürüm.

Şanzıman Bazen vites geçişleri yapmıyormuş servisine göstermiş şanzımanı komple söküp takmışlar fakat arızanın kaynağını bir türlü bulamamışlar. Aracın fiyatından dolayı şüpheyle yaklaşmıştım bende üzerine biraz gidince öğrendim şanzıman sorununu... almaya niyetiniz varsa şanzımanı iyi bi ustaya göstermenizi tavsiye ederim.sonra başınız ağrımasın

• dizel bravosu olan arkadaslar ne marka motor yağı kullanıyorsunuz .

• 5-30 yağa devam. Ucuz diye 3e5e bakma bilinen marka al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacidesdemir

quote:

Şanzıman Bazen vites geçişleri yapmıyormuş servisine göstermiş şanzımanı komple söküp takmışlar fakat arızanın kaynağını bir türlü bulamamışlar. Aracın fiyatından dolayı şüpheyle yaklaşmıştım bende üzerine biraz gidince öğrendim şanzıman sorununu... almaya niyetiniz varsa şanzımanı iyi bi ustaya göstermenizi tavsiye ederim.sonra başınız ağrımasın

normalde böyle bir sorundan bahsetmedi yani.? vay be ne güzel memleket..

:@ ben edge 5.30 almıştım 10 bin bakımında

Motul 5w30 kullanıyorum çok memnunum.8100 X-Clean FE
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.