Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.601
Cevap
180
Favori
920.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SertyAdams

Linea c segment mi?😅 Jetta, fluance ile karşılaştırma yapanları saygıyla anıyorum. Bu aracın en dolusu 55-60 bin arası olursa bence çok satar. Boş poloya 60 verene kadar mis gibi araba.

C segmenti olması için neler olması lazım? maddeler halinde söyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Forum bile açmışlar araç çıkmadan.
    http://www.fiategea.org/

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

yesil olan alinir

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    Bende yeşilini beğenmiştim ama mavisi de fena değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. boyut genişlik yükseklik uzunluk bagaj hacmi
    2. motor
    3. donanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

1. boyut genişlik yükseklik uzunluk bagaj hacmi
    2. motor
    3. donanım

1-bu aracın ölçü olarak C segmenti olmasına engel var mi? 2-benzinli ve dizel motor seçeneği var mi? Yeni aegea da otomatik vites seçeneği geliyor mu? 3-donanımla segmentin ne alakası var? Sandero B segmentse rio clio vs. Donanım olarak C segment mi? Duster suv ise nissan qq hangi segment?

• araç c segmenti zaten için rahat olsun otomatikte gelecek benzinlide dizelde araç alırken segmente göre alma başkalarının lafına önerisine göre alma onlar binip sürmeyecek hoşuna gittiyse tercih et fiat herkesin tersine göre peugeot citroen opel hyundai kia dan iyi motora sahiptir
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

quote:

Orijinalden alıntı: extreme_oki

1. boyut genişlik yükseklik uzunluk bagaj hacmi
    2. motor
    3. donanım

1-bu aracın ölçü olarak C segmenti olmasına engel var mi? 2-benzinli ve dizel motor seçeneği var mi? Yeni aegea da otomatik vites seçeneği geliyor mu? 3-donanımla segmentin ne alakası var? Sandero B segmentse rio clio vs. Donanım olarak C segment mi? Duster suv ise nissan qq hangi segment?

Bin küsür mesajım var, en az binini Fiat'la ilgili başlıklarda atmışımdır. Hem Fiat kullanıcısıyım, hem de Italyan araçlarının gönlümde özel bir yeri var. Bununla birlikte elimden geldiği kadar objektif yorum yapmaya çalışıyorum. Yani bu mesajımı bir ürünü yermek için yazmıyorum.

Bir Ürünün segmentini pazarlama açısından firmanın kendi konumlandırması, teknik açıdan da ürünün platformu belirler. Platformla birlikte pek tabi donanım da girer işin içine.

Firmanın konumlandırmasını bir kaç haftaya göreceğiz. Eğer B Segment araçlara daha yakın fiyatla çıkarsa yine de C mi derdiniz? Keza yukarıda da paylaştım, adamlar 2-3 yıl öncesinden başlayarak 50 defa basına "B Sedan araç yapıyoruz" diye demeç verdiler.

Teknik olarak da bu araç %99 ihtimalle 500L platformunda geliştirilmiştir. Yakın zamanda bu da ortaya çıkar. Peki platformun B segment olması da mı sizi ikna etmez?

500X C segment kalite ve teknik/Donanım özelliklerini taşıyan bir B Segment crossoverdı.

Egea ise C segment boyutunda bir B Sedan.

Egea bugüne kadar üretilmiş tasarımsal açıdan en iyi B sedan (muhtemelen teknik/kalite olarak da, yakında göreceğiz). O kadar iyi ki, insanlara "Egea varken neden C segment araç alayım?" dedirtecek türde. E bununla gurur duymak varken, neden "C segment ama içi şöyle olaydı, ekran büyük olaydı, el freni elektronik olaydı" noktasında duruluyor ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 28 Eylül 2015; 9:11:53 >

• Arkadaşlar dün bayram dönüşü Kütahya'da 34 plakalı egea gördüm.Bu araç bildiğim satışta değil.araçta 3 kişi vardı ve aile olduklarını tahmin ediyorum. Bu nasıl iş?
    Aracı sadece arkadan görebildim;benim şahsi fikrim, enlemesine biraz geniş yapsalarmış daha oturaklı görünen ve tasarımı daha güzel gösteren bir yapısı olacakmış. Açıkçası ben
    beğenemedim maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

yeni model tempra

edit: beni ne eksiliyonuz la kafanız mı iyi?

Kanka bi ekside ben attim hakkini helal et

• Bu aracın mavi rengi de varmış. internette göremedim. Foto olan varsa paylaşabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

Bu aracın mavi rengi de varmış. internette göremedim. Foto olan varsa paylaşabilir mi?

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)
  • Güzel görünüyor. Dokunmatik ekran çok ufak görünüyor ama ekmek köfte hesabı heralde

• _MaxPayne_2 _ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Mavi ve yeşile bayıldım:)

• 40 bin seviyesinde olsa iyi olurdu

citroen elysee ve peugeot 301 dolaylarında bir araç olacak sanırım.
  • Bugün Hürriyet AegeA haberi yapmış. Haberdeki videoda (1:10) aracın adaptif sis farı olduğunu fark ettim.
    www.hurriyet.com.tr
    'Fiat Egea' banttan indi
    http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/30178687.asp

Bende Youtube'tan bir kaç video izledim. Bu videoda basit teknik detay verilmiş
    mystery manyoutube
    Fıat aegea autoshow görücüye çıkt teknik özellikleri ve fiyatı
    https://www.youtube.com/watch?v=vMrBUPnA57Y

Burada ki videoda SW modeli var. SW modeli sedan modeline göre daha albenili olmuş https://www.youtube.com/watch?v=HVwfByBlEHE

95 ve 120 beygirlik multijet motor seçenekleriyle beraber 2 adet benzinli motor seçeneği olacakmış. Benzinli modellerin LPG için uygun olacağını ve bu hedeflenerek üretilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Bugün Hürriyet AegeA haberi yapmış. Haberdeki videoda (1:10) aracın adaptif sis farı olduğunu fark ettim. http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/30178687.asp

Bende Youtube'tan bir kaç video izledim. Bu videoda basit teknik detay verilmiş https://www.youtube.com/watch?v=vMrBUPnA57Y

Burada ki videoda SW modeli var. SW modeli sedan modeline göre daha albenili olmuş https://www.youtube.com/watch?v=HVwfByBlEHE

95 ve 120 beygirlik multijet motor seçenekleriyle beraber 2 adet benzinli motor seçeneği olacakmış. Benzinli modellerin LPG için uygun olacağını ve bu hedeflenerek üretilecektir.

Vayyyy sayin abim.

Yeni megane da harika bence. Talismanin hatchback versiyonu gibi.

Saygilar.

• barantula kullanıcısına yanıt
    Selam dostum,
  • Bazı arkadaşlar segment meselesini fazla kafaya takmış anladığım kadarı ile. Donanım vs gibi özelliklerin segmenti belirlediği iddia edilmiş. Google da bile kısa bir araştırma yapsanız, segmentin tamamen boyutla ilgili olduğunu anlarsınız. Diğer özellikler zaten markadan markaya değişiyor. Motor hacmi 1.2 olan Jetta var, donanımı var mı yok mu belli olmayan Dacialar var. Dediğim gibi diğer özellikler markaya göre değişkenlik gösterir. Bir örnek daha, aslında boyut olarak birbirinin aynı olan boş golf(jetta) ve boş a3 (a4) aynı sınıfta ama baz versiyonlarında bariz farklar var donanım olarak. Hatta Türkiye piyasasına gönderilen bir arabayla avrupanın geneline gönderilen araçların bile hem donanım olarak bir sürü farkı vardır. Mesleğim avukatlık olduğundan bir davadan hatırlıyorum. İskandinavya üleleri için üretilmiş golfleri Doğuş Hold. Türkiyede satmış, Satıştan sonra öğrenilmiş ki, araçların klimasında soğuk hava verme özelliği yok. Çünkü soğuk olan ülkelerde bu özelliğe ihtiyaç yok. Birden fazla dava açılınca, Wv bu araçları geri çağırdı. Biri de bizim müvekkile aitti. Bir de Fiat'ın sitesine girerseniz, Linea ve Linea Classic 2015 modelleri olmasına rağmen, Bravo'nun olmadığını görürsünüz. Bence Fiat sadece HB ürettiği Bravo yerine yeni bir C sınıfı araç olarak Aegea'yı üretecek. Ayrıca Fiat yöneticisinin söylediği B segmenti araç bildiğim kadarıyla, Viaggio modeli, bu araçla bir ilgisi yok.
    Demek istediğim sadece wikipedia gibi bir siteye girip araştırsanız bile segmentlerin boyuta göre açıklandığını görürsünüz.
    Kaldı ki, segmentin başlı başına bir önemi de bulunmamaktadır. Ha, boyut olarak, donanım olarak size göre muadili kabul ettiğiniz arabalara göre pahalı olursa almazsınız, olur biter. Bir aracı segmenti b veya c diye yermenin bir manası da yok bence.

• fiatı oldum olası beğenmemişimdir. ama bu agea bir başka.. inanın amblemi fiat yerine opel falan olsaydı yer yerinden oynardı.. dış tasarım olarak çok güzel. iç malzeme kalitesi i30 ayarında olsun, kafadan koparır ortalığı..
  • Fiat'ın 1.6 dizeli çok başarılı, beğendiğim bir motor, bu araçta beklenenden daha hafif olacakmış 1.6 dizel/ yüksek tork/ hafif araç.. Bunların, keyili bir kullanım ve düşük yakıt tüketimi olarak getirisi olur.

Manuel 1.6 full versiyon için 60 bin olursa ciddi düşünürüm.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.