Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.650
Cevap
180
Favori
922.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
Giriş
    😀 yağ yakma olayını ben şehir efsanesi olarak görüyorum.Yağ soğutucu yok aslında yakmıyor yüksek devir kullanılırsa bir miktar buharlaşma oluyor diyorlar.Yani 2 sene kullanan arkadaşta gözle görülür bir eksilme olmadı.

Egea nın hakkını yemem koltukları,iç hacmi , konforu direksiyonu bence güzeldi.Tabi dolphin biraz daha spor agrasif değişik tasarımda bir araç.Cam tavan ,şaft tüneli olmaması, bağımsız süspansiyon, deri rahat koltuklar arka kol dayama vs. elbet fark ettirecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hareket28 kullanıcısına yanıt
    bu nedenle byd alayım diyorum hem çok para vermemiş olurum,hemde 6 yıl komple garanti sonrası satarım kafam rahat etmiş olur.Bu süre zarfına kadar evden şarjla kullanabildiğimiz kadar kullanıp aracın hakkını vermeye çalışacağız kısmetse.km de 0.35 ,0.50 kuruşlar gibi rakam ile gezmek isteriz.

• meeb kullanıcısına yanıt

Bütçesi uygun olanlar için BYD iyi bir seçenek olabilir elbette.Ben, ülkemiz insanının ekonomik şartlarını ve ulaşılabilirlik durumunu gözönüne alarak egea'dan yana olduğumu belirtmiştim.

• hareket28 kullanıcısına yanıt
    yalan değil temmuz ayında 600 bin birikmiş vardı üzerine 250 bin krediyle Egea aldık.Fazlasına imkan yoktu yoksa dizel otomatik alsaydım kesinlikle satmazdım hoş dizel otomatik daha o zaman 1.4 milyon falandı yanlış hatırlamıyorsam.Ona da o para verilmez.

• Urban paket egea da carplay ile youtube izleme şansımız var mıdır ekstra ünite vs değişmeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2022 1.3 dizel model egea nın yıllık bakımını kendim yaptım yalnız servis uyarısını silemiyorum yardımcı olurmusunuz

• golddragonx G kullanıcısına yanıt
    Obd bağlayıp halletmeniz lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Egea 1.4 Ecu resetleme nasıl yapılır bilen var mı? Bir de sabahları ilk çalıştırmada benzin kokusunun sebebi nedir? Son zamanlarda yapmaya başlamış arkadaşın arabasında

• Batman_Begins kullanıcısına yanıt

Bujiler eskimişse yapar, soğuk havada çiğ yakıt kokusu normaldir.

• gladiator947 kullanıcısına yanıt

Normal obd işe yaramaz sarı kablolu obd mi ne vardı. Teferruatli iş bir süre sonra kendi kendine silinir o

• 
Sayfa: önceki 579580581582583
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.