Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (579. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11.577
Cevap
179
Favori
917.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)

Beyler yukarıda tavanda ufak ufak çatlaklar var derin bir şey değil. Bunun sebebi ne olabilir? Boyasız diye alınan bir araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cenkbora kullanıcısına yanıt

Pasta çatlağına benziyor ama fotoğraftan net anlaşılmıyor. Servise sorsanız daha iyi gibi.

• arkadaşlar 2021-2023 1.3 easy 50k km bir egea alacağım. nelere dikkat edip neleri göz önünde bulundurmalıyım. eski tip teybe bluetooth bağlantısı yapmak mümkün mü yeni tip ekranı tercih etmek mühim midir?

• Arkadaşlar şirketten 2022 1.6 dizel egea verdiler ama galiba en düşük paket.
    Buna hangi multimedyayı takmalıyım?
    Beni hep memnun kaldığınız geri görüş kamerası falan iyi çalışan navigasyon iyi çalışan bir multimedya cihazı var mıdır?
    Teşekkürler

• berden kullanıcısına yanıt

Herhangi bir Android cihazı alabilirsiniz.

• Amazon MANN Filtre mağazasında filtrelerde indirim var. 1.4 Fire araç için yağ filtresini 200 Tl'ye 1 tane daha alıp yedek olarak kenara koydum. FP2040 filtrenin de fiyatı hiç fena değil.

1.4 Fire Yağ Filtre:

Tüm motor ve kasalar için polen filtre:

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)
    YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN)amazon
    MANN-FILTER FreciousPlus - Anti-Alerjen Kabin Filtresi FP 2040 (Opel)
    https://www.amazon.com.tr/MANN-FILTER-FreciousPlus-Anti-Alerjen-Kabin-Filtresi/dp/B07YPXNTTL?th=1

Euro 6 1.3 ve Euro 5 1.6 Multijet Hava Filtresi:

Euro 6 1.3 Multijet Yağ Filtresi

Euro 5 1.3 Multijet Yağ Filtresi

Euro 6 1.3 ve Euro 5-6 1.6 Multijet Mazot Filtresi

Euro 6 1.6 Multijet Yağ Filtresi

Linkten girip Vehicle/Applications seçip marka model ve motor seçtikten sonra filtrelerinize bakabilirsiniz. Marka olarak Fiat, model olarakTipo/Egea seçeceksiniz.

• Beyler artık niyeti aldım ve 1.3 easy 2022 bir araç buldum. İlk bakımı 20K sonra yapılmış. İlk yağ ile bu kadar uzun km sonra bakıma girmiş olması sıkıntı yaratır mı. Şu an 50K ve arkadaşımda olan sıkıntısız bir araç.

• lemforder kullanıcısına yanıt

Sıkıntı olmaz. Alınca engine flush kullanıp uygun bir yağ ve kaliteli filtreler ile bakım yapar binersiniz.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Engine flush da muhtelif bir konu . Yıl dolmadan 20k km yağa çok bir zarar vermez diyebilir miyiz.

Bir de motora ilk koyulan yağın kalın bir yağ olması sebebiyle aslında ikilemde kalmış durumdayım.

• lemforder kullanıcısına yanıt

Takıl kafana göre.

alıyorum o halde

• Arkadaşlar merhaba. Fiat Egea 1.6 Mutlijet 130hp Otomatik 2024 Model sıfır olarak satın aldım. 2 bin kilometre oldu. Hiç uzun yol yapmadım. Araç performansı ve konforundan memnunum. Bir sorum olacak araç genel olarak ilk viteslerde gaza oldukça geç tepki veriyor. Pedal ile devir orantılı gitmiyor. Demek istediğim ani pedal haraketlerinde gaz geç tepki veriyor. Bu neden olur acaba ?

• narkon5280 N kullanıcısına yanıt

Eco mod açık olabilir mi ?

ECO mod açık kullanıyor. Araç devirleri düşük tutuyor sürekli. ECO mod açık olmalımı sence ? Araç her kontakta eco ve star stop açık pozisyonda oluyor. Bunu hafızaya alma şansım yokmu. Sürekli aç kapat saçma bence.

ECO açık olursa gaz tepkisi azalır, kapatmanız gerekir. Hafızaya alma işini yazılımcılar yapıyor olabilir sormak lazım.

Eco ve start stop saçmalığı tamamen emisyon testlerinden geçebilmek için çıkartılmıştir. Euro 6 kriterlerini karşılamak için mecburlar yani.
    Araca, ve aküye zararlı. Denildiği gibi yakıt tasarrufu da yok. Her araca bindiğimde sırayla ikisine de basıp kapatıyorum alışkanlık oldu.
    Eco düşük devirde kullandirip zamanla kurum oluşumuna sebep oluyor dpf erken doluyor, start stop ise aküye direkt zararı var ömrünü erken bitirir. 30-40sn üstü beklemelerde yakıt tasarrufu eder saçmalıklarına da kimse inanmasın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2021 Fiat Egea 1.4 16v 95HP 127Nm Easy

EKSİLER

*tweeter yok,yan aynalar ısıtma yok,arka koltuk 3.kafalık yok,aux girişi yok,bluetooth sadece telefon görüşmesi için müzik çalma yok,torpido gözü ışık yok,arka tavan tutamak yok sadece askılık,yan/perde/diz hava yastığı yok,gündüz farı sabit kapatılamıyor, gösterge aydınlatma ışığı farları açmadan kısılamıyor devamlı en parlakta yanıyor,yan ayna camları ufak,koltuk kumaşı kalitesi düşük kılıf şart,yol/lastik sesi alıyor,motor ses yalıtımı ehişte,iç dikiz aynası küçük,akü ufak,pedallar plastik,iç plastik kalitesi dacia dan hallice, 105 ten sonra rüzgar sesi başlıyor,boya kalitesi düşük,kaporta sacı ince,arka frenler kampana,Isıtmada kalorifer 1.kademe içeriyi hamam ediyor ama yazın soğutmada 1.ve2.kademe fıs enaz 3. kademe anca..

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.