Şimdi Ara

YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.664
Cevap
179
Favori
925.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Nasıl egea sonrası byd'den menunmusunuz? Bende evde 2. araç olarak mg4 düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aydayd A kullanıcısına yanıt
    merhabalar tam paramı topladım zam geldi 2 ay kadar daha beklicez mecburen krediye bulaşmak istemiyorum.Geçtiğimiz hafta kia ev 3 ve torrese bindim kesinlikle egea ile kıyaslanmaz.Amaçlar zevkler farklıdır ancak bir yanda 1335 tl ye byd dolphin son teknoloji,204 hp güç, cam tavan,tablet ekran ile bir sürü gelişmiş teknoloji, uzaktan erişim, ortlama 350 ila 400 km menzil, evden şarjla km de 0.35 kuruş kadar tüketim.100 km de 35 tl maliyet😀.Süper sessiz konforlu sürüş.Elektrikli ısıtmalı koltuklar, yarı otonom sürüş, gelişmiş güvenlik önlemleri.8 yıl batarya komple 6 yıl garanti ücretli olabilir artırabilir.3 yıl bakım yok.lfp batarya ile yangın riski yok 5000 den fazla şarj döngüsü ömrü.

konu dolphin konusu değil ancak sorduğunuz için ve elektrikli ye geçiş düşünen arkadaşlar için detaylı yazdım.Yani tercih meselesi ama egea ta 1 milyon üstü para verilir mi bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• meeb kullanıcısına yanıt
    Lfp nin de bir sürü eksisi var. Batarya yüzdesini tam kestirememesi, yavaş sarj olması vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    en az ayda 1 kez %100 öneriliyor evden şarjla hiç sorun olmaz.Yavaş şarj göreceli çoğu istasyon vaadedileni sunamıyor zaten en iyisi ile kötüsü arasında 10 dk fark oluyor.Egeasını satıp alan arkadaşlar var isterseniz gruba alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 580581582583584
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.