< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENi Fiat EGEA (ANA KONU PAYLASIMLAR BURADAN) (584. sayfa)

-
-
merhabalar tam paramı topladım zam geldi 2 ay kadar daha beklicez mecburen krediye bulaşmak istemiyorum.Geçtiğimiz hafta kia ev 3 ve torrese bindim kesinlikle egea ile kıyaslanmaz.Amaçlar zevkler farklıdır ancak bir yanda 1335 tl ye byd dolphin son teknoloji,204 hp güç, cam tavan,tablet ekran ile bir sürü gelişmiş teknoloji, uzaktan erişim, ortlama 350 ila 400 km menzil, evden şarjla km de 0.35 kuruş kadar tüketim.100 km de 35 tl maliyet😀.Süper sessiz konforlu sürüş.Elektrikli ısıtmalı koltuklar, yarı otonom sürüş, gelişmiş güvenlik önlemleri.8 yıl batarya komple 6 yıl garanti ücretli olabilir artırabilir.3 yıl bakım yok.lfp batarya ile yangın riski yok 5000 den fazla şarj döngüsü ömrü.
konu dolphin konusu değil ancak sorduğunuz için ve elektrikli ye geçiş düşünen arkadaşlar için detaylı yazdım.Yani tercih meselesi ama egea ta 1 milyon üstü para verilir mi bilemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Lfp nin de bir sürü eksisi var. Batarya yüzdesini tam kestirememesi, yavaş sarj olması vs.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
en az ayda 1 kez %100 öneriliyor evden şarjla hiç sorun olmaz.Yavaş şarj göreceli çoğu istasyon vaadedileni sunamıyor zaten en iyisi ile kötüsü arasında 10 dk fark oluyor.Egeasını satıp alan arkadaşlar var isterseniz gruba alabilirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
otokoç ikinci elden egea 1.3 easy plus aldım 2022 model 51.000km'de.
aracı yarın teslim alacağım bakalım. her 10 binde bakıma girmiş.
yaptırmam göstermem gereken bir parçası var mıdır?
1.33 corolla vardı araç rampalarda beni bezdirdiği için egea aldım.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 25 Mart 2025; 15:31:45 >
-
Kurutucu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İçinizin rahat olması adına periyodik bakım yaptırmanız haricinde kontrol edilecek bir nokta yok, hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kurutucuysa nıye 3 yıl sure yazmıslarkı klımalarda kurutucu degısmez ıcı slıkon dolu olur ılgınc
-
Dün 1.3 2022 51.000km aracımı teslim aldım. Araç avis çıkması
1 - bayiden eve kadar eşim sürdü ben takip ettim. bir ara gözüme egzoz dan belli belirsiz beyaz duman attığını gördüm. bayiden çıkalı 15 dk civarı olmuştu. 3-4 dk sonra kesti beyaz dumanı.
Neyden kaynaklanıyor olabilir ? Pek dizel araç tecrübem yok.
2 - Ankara trafiğinde eşim pek hız yapamadı fakat evin oraya gelince sanki 80-90km/h civarlarında titremeye başlıyor araç dedi sonra ben aldım aracı çevre yoluna çıkıp denetim gerçekten 90km/h geçince başlıyor titreme. 130-140 yaptım devam ediyordu ayağım gazda olsun veya olmasın titreme devam ediyor. baya titriyor.
hem bu sorunları değerlendirip hem de usta/servis önerisi olan var mı? Konum Ankara.
-
Beyaz duman aracın yatması kaynaklı olabilir, beyaz zaten su buharı demek yani endişeşenecek bir durum yok. Titreme için lastik balansı yaptırın, 180-190 gibi hızlarda titreme yaşamıyorum ben. Lastiklerin yaşını diş durumunu ve kışlık olup olmadığını da kontrol edin. Belki üstündeki lastikler iyiyse/yeniyse üstüne kötü durumda lastik takıp öyle teslim etmiş olabilirler. Servis olarak Enzo garage veya 2CR Ankara tercih edebilirsiniz. Bosch car service şubeleri de iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X