Şimdi Ara

YENİ FİAT FİORİNO COMBİ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
2
Favori
177.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet paket olarak satın alınabiliyor ama standartında Mp3 yok.
  • Arka oldukça dar.Bunu şöyle anladık;Haziran ayında Gebze de Fiorino kombi ye bakma için bayiye gittim.Orada araca bakan 2 kiş daha vardı.Onlara "şöyle arkaya üçümüz oturalım" dedim "bakalım rahat mı?".Üçümüzde 70-80 kg.civarı idik.Yani normal kilo...Arka pek rahat gelmedi.Cuma namazında zorla saf tutar gibiydik.Orada Doblo yada aynı şekilde oturduk.Çok daha rahattı.Yanlarda mesafe bile kalıyordu.

Be en azından arkanın rahat olmasını istiyordum.Maalesef başka ayrıntılarını incelemedim.Çünkü bir kaç ay boyunca bekledikten sonra aracın arka tarafının böyle dar olması beni üzdü.
  • +1 katılıyorum.

Az daha geniş olsa çok güzel olacaktı.

quote:

Orjinalden alıntı: beyaztebeşir

Arka oldukça dar.Bunu şöyle anladık;Haziran ayında Gebze de Fiorino kombi ye bakma için bayiye gittim.Orada araca bakan 2 kiş daha vardı.Onlara "şöyle arkaya üçümüz oturalım" dedim "bakalım rahat mı?".Üçümüzde 70-80 kg.civarı idik.Yani normal kilo...Arka pek rahat gelmedi.Cuma namazında zorla saf tutar gibiydik.Orada Doblo yada aynı şekilde oturduk.Çok daha rahattı.Yanlarda mesafe bile kalıyordu.

Be en azından arkanın rahat olmasını istiyordum.Maalesef başka ayrıntılarını incelemedim.Çünkü bir kaç ay boyunca bekledikten sonra aracın arka tarafının böyle dar olması beni üzdü.

• az daha genişi DOBLO

Orjinalden alıntı: Ebu Computer

+1 katılıyorum.

Az daha geniş olsa çok güzel olacaktı.

Orjinalden alıntı: beyaztebeşir

Arka oldukça dar.Bunu şöyle anladık;Haziran ayında Gebze de Fiorino kombi ye bakma için bayiye gittim.Orada araca bakan 2 kiş daha vardı.Onlara "şöyle arkaya üçümüz oturalım" dedim "bakalım rahat mı?".Üçümüzde 70-80 kg.civarı idik.Yani normal kilo...Arka pek rahat gelmedi.Cuma namazında zorla saf tutar gibiydik.Orada Doblo yada aynı şekilde oturduk.Çok daha rahattı.Yanlarda mesafe bile kalıyordu.

• Ya bu arada, baktım baktım.. Combi ile combimix arasında ne fark vardır ki..?
  • Ben 18 temmuzda fiat fiorino combi dynamix stil paket aldım gerçekten fiat bu arabayla kendini aşmış, şöyleki ilk aldıgımda virajlara korkarak giriyordum arabanın yüksekligi ne diger alışıla gelmiş modellerinden dolayı fakat yanılmışım virajı süper alıyor .Ayrıca 45 lt lik depoyla aşırı gaza basılmadıgı sürece 900 km şehir dışında yol yaptım ve gittigim yol son derece daglık ve virajlı bir yoldu ,daglık demişken yokuşdaki performansı mükemmel yüksek viteste ve her zaman ayagınızın altında birmiktar gaz kalıyor.Fakat otobana geldiginizde o kadar tutumlu degil sebebi ise ,araba her gaza bastıgınızda dahada hızlanıyor ve bu çok büyük keyif veriyor sebebi ise hem aracın görüş alanının fazla olması hemde yol tutuşu.Aracın arkasında oturanlar rahat ediyor çünkü araçta ani zıplatma titremeler olmuyor .Arabayı yük taşımada kullanmayacak kişilere tavsiye ederim zira yüklü ve klima açıkken kalkışta biraz yavaş kalıyor veya bana öyle geliyor çünkü arabanın ilk kalkışı mükemmel.Ha birde 1,9 jtd motor olsaydı bu arabayı yolda tutmanın mümkün olmayacagını söylemek isterim çünkü çok çabuk hızlanıyor ve kısa zamanda 170-180 km çıkıyor.Fiat a ve bu arabayı bana tavsiye eden kişiye çok teşekkür ederim.

• Arkadaşlar dün FİAT Yetkili servisine gittim.Aracın full versiyonu(binek tipi)normalde 31.000 YTL imiş.Ancak bu ay (Eylül)kampanya varmış.28.000 YTL ye düşmüş.Araç full.Herşey var.Sadece sis farı koymamışlar kampanyalı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: selonomi

Arkadaşlar dün FİAT Yetkili servisine gittim.Aracın full versiyonu(binek tipi)normalde 31.000 YTL imiş.Ancak bu ay (Eylül)kampanya varmış.28.000 YTL ye düşmüş.Araç full.Herşey var.Sadece sis farı koymamışlar kampanyalı diye

multijetmi?
  • fiorino 31 000 ytl ???
    kampanyalı 28 000 mi??

şakamı yapıyosunuz

insanlar nasıl proton falan bu tarz arabalara para verir diye düşünürdüm..
    bu mesajları görünce dumur oldum
    kibrit kutusu kadar arabaya kampanyalıymışta 28000 miş...

biim insanımıza tofaşlardan yediği kazık yetmemiş anlaşılan.
  • bence hatalı dusunuyor sun aynı arac peugeotta citroende ve fiatta var .bunlar lider markalar satıs rakamlarına bak. hangi aracı tavsiye ediyorsun peki x5 mi.. ne kadar ekmek o kadar kofte .. bende 20009 peugeot bipper var. 3.8 yakıyor.
  • benim ne önerdiğimin ne önemi var
    bunu bu arabalara bukadar para verenlerin düşünmesi lazım

31000 32000 verdikten sonra kangoo nunda berlingonunda partnerinden yeni çıkan kasalarından
    hem full lerinden pekala alınabilir
    göz var nizam var
  • minicargo ve serisi sözünü ettiğiniz araçlardan çok farklı ve üst kalitede bie sınıfa aittir....
  • minicargo ve serisi (bipper, nemo, fiorino yani) yeni partner yeni kangoo ve yeni berlingodan

daha farklı ve üst KALİTE DE öylemi???
    umarım bunu başka biyerde söylemiyorsundur :))
    sonra polis alır götürür..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperella

fiorino 31 000 ytl ???
    kampanyalı 28 000 mi??

şakamı yapıyosunuz

insanlar nasıl proton falan bu tarz arabalara para verir diye düşünürdüm..
    bu mesajları görünce dumur oldum
    kibrit kutusu kadar arabaya kampanyalıymışta 28000 miş...

biim insanımıza tofaşlardan yediği kazık yetmemiş anlaşılan.

arkadaşım hiç bişey bilmeden yorum yapıyorsun... şuanda hafif ticari araç satışlarına bakarsan doblo ve fiorinonun satışlarda senin saydığın modellerden cok önde olduğunu görürsün... şimdi her ay binlerce satılan bu araçları alanlar hiçbir şey bilmiyor ama sen olaya noktayı koymuşsun alınmaz diye....
    sebelerinide mantıklı bir şekilde açıklarsan seviniriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperella

benim ne önerdiğimin ne önemi var
    bunu bu arabalara bukadar para verenlerin düşünmesi lazım

31000 32000 verdikten sonra kangoo nunda berlingonunda partnerinden yeni çıkan kasalarından
    hem full lerinden pekala alınabilir
    göz var nizam var

ağustos ayı hafif ticari araç satışları::

* ford------------ 3929
    * fiat------------- 2829(bunun 2470 adedi yerli üretim yani doblo ve fiorino)
    * reno----------- 2028
    * pejo----------- 1411(bipper+partner+partner tepee)
    * citröen-------- 718(nemo+yeni berlingo+eski berlingo)

-- anlaşılan senin gibi düşünenlerin sayısı az baksana önerdiğin araçların satışları pek parlak değil...
  • aracın içine ilk oturduğumda debriyaja basarken ayağım torpidonun altına çarptı ;
    yanlış oturduğumu düşündüm bir an ama maalesef böyle bir izlenim bıraktı , koltuğu geriye çektiğinizde durum düzeliyor biraz...
    fakat yinede çok dar , bir kaza durumunu düşünmek bile istemiyorum
    yukarıda bazı arkadaşlarında yazdığını görünce değinmeden geçemedim
    bu aracı almayı düşünüyorum fakat bir tereddüt yaşıyorum diyebilirim
  • Aynı şekilde benimde ilk dikkatimi çeken debriyajın biraz derinde kaldığı ve basarken bacağımın torpidoya değdiği idi.
    Satış temsilciside konuyu bildikleri test eden başka kişilerinde aynı sıkıntıyı yaşadığını söyledi.

Ben sorunu test aracında koltuk yükseklik ayarından koltuğu düşürerek ve geriye alarak aşmıştım.
  • daha önce de bu konu tartışılmış ,bazı kullanıcıların debriyaja basarken torpidoya çarpma ya da değme şikayetleri olmuştu..

hemen gidip her konumda denememe karşın ben de bu olay yaşanmadığı gibi torpidoya bir yakınlık hissine bile kapılmamıştım..

daha sonra yaptığım araştırmada torpidoya değme olayının debriyaj pedalına yanlış konumda basılmasından kaynaklandığı anlaşılmıştı...

yani kullanıcı hatasıydı ve pek çok yüksek oturumlu araçta bahse konu oluyordu...

"debriyaj pedalına sol ayağın ucuyla basılır" kuralını bilmeyen ya da uygulamayan kullanıcıların bir hatası olarak otomobil anı tarihinde yerini aldı....
  • Allah Fiat'dan razı olsun. FIAT sayesinde 20 senedir debriyaja yanlış bastığımızı öğrenmiş olduk.
    Fiata ve Türk mühendislerine bize verdikleri bu eğitimden ötürü teşekkürler. Meğer biz ne cahilmişiz...

Sağ dikiz aynasını düne kadar opsiyonel sunan bir markadan da bu yaklaşım beklenir.

quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

daha önce de bu konu tartışılmış ,bazı kullanıcıların debriyaja basarken torpidoya çarpma ya da değme şikayetleri olmuştu..

hemen gidip her konumda denememe karşın ben de bu olay yaşanmadığı gibi torpidoya bir yakınlık hissine bile kapılmamıştım..

daha sonra yaptığım araştırmada torpidoya değme olayının debriyaj pedalına yanlış konumda basılmasından kaynaklandığı anlaşılmıştı...

yani kullanıcı hatasıydı ve pek çok yüksek oturumlu araçta bahse konu oluyordu...

"debriyaj pedalına sol ayağın ucuyla basılır" kuralını bilmeyen ya da uygulamayan kullanıcıların bir hatası olarak otomobil anı tarihinde yerini aldı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 12 Ekim 2008; 21:05:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

daha önce de bu konu tartışılmış ,bazı kullanıcıların debriyaja basarken torpidoya çarpma ya da değme şikayetleri olmuştu..

enteresan demekki bu adamlar yoktan yere sorun icat etmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 03-09-2007 -- 13 Ekim 2008; 5:39:53 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.