Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
756.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 yeni linea 1.3mjet modelinde pop veya easy modellerinde aux-usb bağlantısı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilmemk_i

merhabalar, 4K ACTUAL 1.3 MULTIJET 95 HP E5(linea classic) , almayı düşünüyorum bu hafta artık karar vermem lazım. aracımı %99 şehir içi kullanacağım. bu aracı seçmek istememdeki en büyük sebep normal bir sürüşle şehir içi 6.5lt/100km nin üzerine çıkmaması. Lütfen yeni alan arkadaşlar yakıt tüketimini doğrulayabilir mi?

Not : şimdiki aracım focus 2000 model şehir içi 9.9lt/100km

arkadaşlar 2010 a.plus linea kullanıyorum 1.3
    yakıt olayını 3.000km yol yaptım ama çok fazla anlayamadım,
    165tl depo doldu,400km ş.d. 90-100km hızla gidildi,160km şehiriçi gidildi ışık yaktı (şehiriçi-şehirdışı karışık)
    tekirdağ da yazlık var İstanbul-Tekirdağ arası 50tl aldım ışık yanarken sabit 90km hız ile çok sakin bir şekilde 180km ışık yandı yine hava sıcaklığı iyi akşam boş bir yolda yolculuk yapıldı,
    bende 1.2 clio st vardı 2013 model aynı kullanım tarzında 1 depo 35-36lt benzin ile 602km(600-598km) falan gidiyordu full şehiriçi
    2010 1.3 mj 35-36lt ile maksimum full şehiriçi 540km gitti aynı yol ve kullanım tarzında araç 67.000km aldım 70.000km oldu bakımlarınıda yaptırdım
    psikolojik olarak benzinli bir araçtan daha uzun gitmesi gerekmez mi vitesleri 2.000-2500d/dk atıyorum
    Yardımcı olurmusunuz nasıl değerler

• Geçen hafta yeni kasa Fiat Linea 1.3 multijet aldım. 20000 km'de. 2 defa şehirler arası yolculuk yaptım. Arabanın yol tutuşu vs gayet iyi. Bu hafta içinde bir de 20000 km bakımını yaptırdım. 430 lira aldılar (Mersin-Boranlar) serviste.
    Yolda 165-170 km/h de yaptım. Sıkıntı yaşamadım.
    Park sensörünü aynı serviste garantili ve araba rengi olarak 150 liraya takıyorlar.
  • Valla ben genel olarak memnunum araçtan. Çok dikkatli kullanımda şehirler arası kullanımda 3.6-4 lt aralığında tüketim görmek mümkün. Fakat şehir içi biraz göreceli bir kavram. Herkese göre değişkenlik gösterir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mersin'de 175 liraya depoyu fulledim (dizel, 1,3 multijet). BP'den litresi 4,06'dan aldım.
    Şehir içi, şehir dışı karışık olarak 820 km yaptım. Çoğunluğu şehir dışı.
    175/820=0,21 lira. Km başı 21 kuruş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shehremini -- 1 Aralık 2013; 12:21:43 >
  • chinaski C kullanıcısına yanıt
    Muhakkak şimdiye kadar cevabını öğrenmişsinizdir ama diğerleri için yazalım. Easy var bende. Aux vardır diye düşünüyordum ama yokmuş. Pop'ta yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shehremini -- 10 Mart 2014; 18:23:31 >
  • 30000 bakımına 278 tl verdim on beş tatilde

•  YENİ FİAT LİNEA
  • merhaba arkadaşlar. LİNEA 1.3 Multijet Active Plus almayı düşünüyorum. ama genellikle şehir içinde kullanacağım.Sizce şehir içine uygun bi araç mıdır?Yorumlarda, şehir içinde 6.9lt/100 civarı yaktığı belirtiliyor. Şehir içinde yakıt ölçümü yapan var mı?Cevap verirseniz sevinirim:):) Teşekkürler...
  • Arabayı şehir içinde sakin kullanıyorum, Mersin'de. Ortalama yakıt 5,2 lt/100 km.
    Şöyle ki, BP'de birkaç gün önce 4,36 TL'den 30 liralık yakıt aldım. Yani 6,8 litre.
    Bununla yaklaşık 130km gittim. Yalnız Yakıt bitti ışığı yandıktan sonra da 20 km'den fazla yol aldım.
    Arabayı 2000 devir civarında kullanıyorum ve 40 saniyeden uzun sürecek olan ışıklarda vs. motoru kapatıyorum.
    İyi mi yapıyorum bilmiyorum ama.
  • shehremini kullanıcısına yanıt
    selamlar yahu forum 2013 ten sonra bitmiş gibi aklımdaki soruları sorsam cevap verecek arkadas yok galiba arkadaslar 1.4 tjet .. 1.3 mjet ... 1.6 mjet hangisini önerirsiniz. 1.3 mjetlerde 5 vites olması kötü olmuş . bravo 2008 model tjet 55 binde turboya özel tüp takılı 32 bin lira linea tjetler daha ucuz tercih olarak bana yardımcı olursanız sevinirim tesekkürler
  • Ben 2012 model 1.3 dizel kullanıyorum yeni kasa. Motoru euro 5 ve ben memnunum. Yakıtı muadili bazı araçlarla aşağı yukarı aynı. Belirli bir tüketim yazmak mantıklı olmaz çünkü herkesin kullanım tarzı farklı. Ama fazla yakmadığını söyleyebilirim. Performans anlamında ise beklediğimden iyi. Bayılma, kalkamama falan gibi bir şey söz konusu değil. Parasının karşılığı oldukça iyi bir araç.

• kalite kontrol K kullanıcısına yanıt
    Bende de 1,3 Urban var, memnunum parasının hakkını kuruşuna kadar veriyor.
    8 yıl kadar LPG'li araç kullandım ve hevesimi aldım. iki yakıtı mukayese et dersen kesinlikle dizel derim.
    Ne alırsan al 1.3 multijet olsun, kendini ispat etmiş motor. Alırken fazla verebilirsin ama unutma satarken de benzinli fiyatına satmayacaksın.
    MTV'yi de unutmayın 1-3 yaş 1300 ile üstü arasında yıllık 322TL fark var. Bu fark yıllık bakım masrafını çıkartır.
  • agulec kullanıcısına yanıt
    saolasın kardeşim ya ben 1.3 motorlarda 1 ile 2 viteste cok hanal oldugunu 1. viteste 20km hızı gecmediğini yokuslarda bayıldıgını duyunca 1.3 lerden sogumustum. kasası agır geliyor motora diyorlar
    ben 1.3 motorda cok beklentilerim olmas zaten 1.4 siena dan iyi olacagına inanıyorum.hız meraklısıda değilim ama insanıda sıkmayacak bir arac olmalı. rampalarda sienam bayılıyo buda oyle olur diye korkuyorum
    tabi bunları siz daha iyi bilirsiniz kullanıcı olarak.bide 1.3 ler 10binde bakıma giriyor diye biliyorum bakım masrafları filan nekadar onlarıda bana az acıklarsanız cok memnun kalırım şimdiden
    vrdiğiniz bilgiler için tesekkürler ,
  • kalite kontrol K kullanıcısına yanıt
    Ben 2012 Ekim ayında sıfır almıştım, 2013 Ekim ayında yıllık bakıma götürdüm, (araç 9500Km falandı sanırım) 250Tl ödedim. Garanti bittikten sonra serive gidermiyim bilmiyorum. dışarıda yaptırsam en fazla 150-200 arası birşey tutardı sanırım. Dizel bir araç alırken servis bakımlı olmasını isterdim ama. :))
  • arkadaşlar merhaba .
    araç almayı düşünüyorum seçenekler arasında lineada var.
    multijet motora yabancı değilim hem ticari hem hususi kullandım .

şimdi benim sorum ben istanbuldayım . trafik ve sokaklar malum.
    genelde hatchback kullandım. gönlüm punto dan yanaydı ancak daha önce palio kullanmış biri olarak puntonun arka koltuklar zindan gibi dar ve camlar yüksek palioya göre.

linea dedik . 1.3 multi 95 bg baktık . motor kalkış sürüş iyi fena değil . ancak araç çok uzun geldi bana . dönüşlerde 2. vitesle bile dönsem arkası bi hafif atıyo gibi geldi klasik sedan savurması . 301 kullandım önüne arkasına daha bir hakim sürüyorsunuz .

bir diğer sorun ise yakıt nasıl olur.
    2008 doblo cargo 1.3 ün fabrika değerleri benim için hayaldi boşken bile şehir içi 8.5 lt aşağı inmezdi.
    palio da ise yakıt bana pek sorun olmadı . şehir içi 6 lt olmasına rağmen değerleri aşmadı pek aynı yollarda.

lineada bu durum nedir ? alışırım deyip alıp alışamayanlar? yakıt konusu şehir içi sürüş ?

sedan bakımından linea 1.3 301 1.6 hdi accent era 1.5 crdi
    hb lerden : punto pop; grande punto .sandero stepway düşündüklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Ben 2012 model 1.3 dizel kullanıyorum yeni kasa. Motoru euro 5 ve ben memnunum. Yakıtı muadili bazı araçlarla aşağı yukarı aynı. Belirli bir tüketim yazmak mantıklı olmaz çünkü herkesin kullanım tarzı farklı. Ama fazla yakmadığını söyleyebilirim. Performans anlamında ise beklediğimden iyi. Bayılma, kalkamama falan gibi bir şey söz konusu değil. Parasının karşılığı oldukça iyi bir araç.

usta bende 1.3 emotion alacağım ama benim için esp önemli esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim tesekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalite kontrol

quote:

Orijinalden alıntı: norton772

Ben 2012 model 1.3 dizel kullanıyorum yeni kasa. Motoru euro 5 ve ben memnunum. Yakıtı muadili bazı araçlarla aşağı yukarı aynı. Belirli bir tüketim yazmak mantıklı olmaz çünkü herkesin kullanım tarzı farklı. Ama fazla yakmadığını söyleyebilirim. Performans anlamında ise beklediğimden iyi. Bayılma, kalkamama falan gibi bir şey söz konusu değil. Parasının karşılığı oldukça iyi bir araç.

usta bende 1.3 emotion alacağım ama benim için esp önemli esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim tesekkürler

Arabayı ilk çalıştırırken önce yanıp sönmesi lazım diye hatırlıyorum.

• Forumdaşlar sedan ve fiyatı yüzünden benzinli araba almak niyetindeyim

Linea fire 77hp ile 301 1,2 M/T access arasında kaldım

301 nin 3 silindir olması garanti sonrası lpg için problem yaşatır mı?

Linea Perfomans olarak 301 arasında belirgin fark olur mu?

Cevap ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.