Şimdi Ara

YENİ FİAT LİNEA (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.583
Cevap
8
Favori
756.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pahalı olmaz gıbıme gelıo yanı 30 35 cıvarı olur
  • KESİNLİKLE BU ARABA KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN ÇOK SATACAK.HATTA 1 YIL İÇİNDE GP NUN SATIŞ RAKAMI 10.000 SATTIĞI GÖZ ÖNÜNE ALIRSAK BU ARAÇTA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK ÇOKKKKKK
  • Pederi ikna etmeye çalışıyorum doblodan kurtulup passat sınıfı bi araba alalım diye yavaş yavaş geliyo bnm fikrime
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlı13

Pederi ikna etmeye çalışıyorum doblodan kurtulup passat sınıfı bi araba alalım diye yavaş yavaş geliyo bnm fikrime

Linea nın boyu 4.5 m üzerinde ancak passat sınıfı değil.

jetta sınıfı bir araç.

benim de edindiğim bilgilere göre beklemeye değer bir araç olacak.
  • linea o fiyatta satılırsa hakikaten süper olur.
  • hocam fiyatı ne kadar bu aracın? bilen varmı_?
  • quote:

Orjinalden alıntı: --Hip_Hop--

hocam fiyatı ne kadar bu aracın? bilen varmı_?

28.000 ytl den başlayan fiyatla piyasaya gireceğini okumuştum İstanbuldaki AUTO SHOW zamanı...
  • bu fıyatla gırerse tam super olur tadından yenmez
  • Linea çok harika bir araç.sürekli yeni renkler deneniyo ve renk konusunda çok farklı olucak yani klasikleşmiş renklerin dışında renklerde piyasaya sürülücek.iç tasarıma gelince geçen gün krem rengi lineanın içini inceledim gpye benziyo ama daha havalı krem rengi deri döşeme ile çok harikaydı tabi şuan için piyasaya çıkıcak olanlar konusunda tam bir fikrim yok motor konusundada 120hp Trde olucak ama 150 den tam emin deilim nisan-mayıs aylarında yollarda birçok linea görücez buna emin olabilirsiniz
  • Biz çıktığı gibi alıcaz kısmetse. Sıradayız.
  • bir italyan otomobil sitesinde fiat linea ile ayrıntılı fotolara rastladım. işte burada
     YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

YENİ FİAT LİNEA

bence çok şık olmuş bir araba. fuar da bizim istanbuldaki fuar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mortallight -- 26 Ocak 2007; 21:05:07 >

• fıat ın en guzel otomobılı budur heralde tebrık etmek lzm
  • Hakkaten çok şık ya...Ben sedan araba pek sevmememe rağmen bunu çok beğendim. Renk de çok güzel. Fiat'ın renk seçimleri zaten çok iyi.
    ör: new orleans mavisi.Adamlar tonu tutturabilmek için içine kırmızı bile katmışlar. Benim arabadaki bir çizik için boya hazırlattım gözümün önünde kırmızı kattı boyaya
  • Arka tarafı fazla kalkık gibi duruyo bide iç tasarımını görseydik
  • gerçekten çok şık duruyor
    istanbul'daki auto show'daki tek olan aracın resimleri zaten yukarıdaki resimler
    linea gerçekten jetta ayarında bişi olacak
    boyutları öyle zaten
    fiyatı uygun olursa ve 1.6 multijet tr'ye gelirse satmaması için bir nedeni yok bana göre
    tabi bir de milleti çekmek için bayisiyle olsun servisiyle olsun reklamıyla olsun etkili bir tanıtım şart!

ben bile abime söylüyorum arabayı fuarda gördüm jetta gibi yapmışlar bana inanmıyor
    çıkarsa alalım diyorum fiat'a para verilmez diyor
    bu düşünceleri yok etmek lazım
    bunu da tofaş'ın bir şekilde gerçekleştirmesi lazım bi de bizim gibi fiat severlerin

• fiyat arkadaşın dediği gibi bekleniyo 25-30bin ytl özellikle pazara iyi bir şekilde giriş yapması bakımından fiyatın uygun olması gerekir ve bu fiyata bu ara çok çok iyi ama tabiki ilerki zamanlarda mutlaka zamlar olucaktır.
  • bu da benim fuarda çektiğim linea resmi

YENİ FİAT LİNEA
  • türkiyeye gelince bence bu arabanın rakipleri bu arabadan korkmaları lazım fiat hakikaten çok güzel bi araba yapmış nede olsa İTALYAN ATEŞİ ortalığı kasıp kavuracak.
  • Evt ya bu arabada bi güsel modifiye edilir şimdiden gösümde canlanmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

bu da benim fuarda çektiğim linea resmi

YENİ FİAT LİNEA

kız çok tatlı abi ya hasta oldum resmen.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.