Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün çıkan haberlere göre artık PUNTO üretilmeyecekmiş..

http://www.haberand.com/artik-uretilmeyecek-h-386686.html
  • Arkadaşlar merhaba. Aracında S&S özelliği bulunan arkadaşlara bir sorum var.
    Konya bugünlerde -6/-7 derecelerde seyrediyor. Işıkta durduğum zaman S&S devreye giriyor ama aradan birkaç saniye geçince frenden ayağımı çekmediğim hâlde geri çalışıyor. Bunun soğuklarla alakası mı var, yoksa sistemde problem mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

Arkadaşlar merhaba. Aracında S&S özelliği bulunan arkadaşlara bir sorum var.
    Konya bugünlerde -6/-7 derecelerde seyrediyor. Işıkta durduğum zaman S&S devreye giriyor ama aradan birkaç saniye geçince frenden ayağımı çekmediğim hâlde geri çalışıyor. Bunun soğuklarla alakası mı var, yoksa sistemde problem mi var?

soğukla alakalı hocam. sistem çok karışık bir sürü şeye bakılıyor. motorun soğuması da bunlardan biri. eğer motor soğuyorsa sistem hemen aracı çalıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

soğukla alakalı hocam. sistem çok karışık bir sürü şeye bakılıyor. motorun soğuması da bunlardan biri. eğer motor soğuyorsa sistem hemen aracı çalıştırıyor

Çok teşekkür ederim İlker Bey. Çok soğuklarda devre dışı bırakmak daha mantıklı o zaman.

• sencer33 kullanıcısına yanıt
    klima, arka cam rezistansı, ön cam buğu giderici çalışır vaziyetteyse S&S hiç devreye girmez ön sis farı ve arka sis farı açıksa S&S devreye girse bile araç hemen çalışıyor..
  • ChonDanger kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
    Havalandırma açıkken devreye giriyor.
    Acaba havalandırma açık diye mi devreye girip çalışıyor dedim.
    Havalandırmayı kapatmama rağmen devreye girdi ama 2 saniye sonra tekrar çalıştı.
    O esnada arka cam rezistansım açık mıydı hatırlamıyorum.
  • Arkadaşlar, ben aracıma bu ara LPG taktırayım mı taktırmayayım mı onun ikilemi içerisindeyim. Aracım 1.4 Easy Fire S&S Dualogic. aracımı 2012 Ekimde aldım ve şu an 12000 de. Yalnız Şubat ayından sonra aracım günlük ortalama 40 km yapacak. Eşimin okula git gel yolu. Bunun dışında bir de şehir içi gezmeler olursa sanırım yakıtım baya olacak.

Daha önce benzinle kullanıp sonra LPG geçen arkadaşlardan yardım istiyorum. çevremde sorduğum kişilerden bazıları ekonomik olur diyor bazıları da ne gerek var hiç etkilemiyor hatta aracının fiyatını düşürür diyorlar.

Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.
  • quote:

aynı sıkıntıyı bende yaşadım. motor ısısıyla olduğuna kanaat getirdim. motor soğukken veya yeni ısınmışken dediğiniz gibi stoptan s2 saniye sonra tekrar çalışıyor. Yeterli ısıya ulaşana kadar çalıştığı zaman kış veya soğuk hava rağmen istenildiği gibi start-stop yapıyor.
  • Bizim araçların bijon aralıkları kaç arkadaşlar?
    4x100 mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anakhaa

Arkadaşlar, ben aracıma bu ara LPG taktırayım mı taktırmayayım mı onun ikilemi içerisindeyim. Aracım 1.4 Easy Fire S&S Dualogic. aracımı 2012 Ekimde aldım ve şu an 12000 de. Yalnız Şubat ayından sonra aracım günlük ortalama 40 km yapacak. Eşimin okula git gel yolu. Bunun dışında bir de şehir içi gezmeler olursa sanırım yakıtım baya olacak.

Daha önce benzinle kullanıp sonra LPG geçen arkadaşlardan yardım istiyorum. çevremde sorduğum kişilerden bazıları ekonomik olur diyor bazıları da ne gerek var hiç etkilemiyor hatta aracının fiyatını düşürür diyorlar.

Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Günde 40 km gidilecekse kesinlikle taktırılmalı.
    Ocağına incir ağacı diker benzin parası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

Bugün çıkan haberlere göre artık PUNTO üretilmeyecekmiş..

Arkadaşlar ne dersiniz. Punto üretimden kalkarsa değer kaybı fazla olurmu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: artpoint

quote:

Orijinalden alıntı: egzersayz

Bugün çıkan haberlere göre artık PUNTO üretilmeyecekmiş..

Arkadaşlar ne dersiniz. Punto üretimden kalkarsa değer kaybı fazla olurmu.

Neden değer kaybetsinki? Bence olumsuz bir etkisi olmaz hatta daha üretilmeyecekse elimizdeki araçlar kıymetlenir..

• Punto üretimden kalkan ne ilk araçtır, ne de son olacaktır.
    Siena, palio, albea, marea, megane sedan, getz, bora, colt, 206, 207 vb. Örnekleri çoğaltmak mümkün.
    Satış hedeflerine ulaşamayan araç üretimden kalkıyor. Bu gayet tabiî bir süreç. Fiat'ın arkasında Tofaş olduğu sürece problem olmaz. Bakınız Chevrolet Avrupa pazarından çıktığı için oldukça büyük değer kayıpları yaşadı. Adamlar 32.000 TL'ye Cruze satıyorlar. Daha önceden Chevrolet alanlar ciddi zararlara uğradılar ama Punto'da böyle bir durum olacağını sanmıyorum. Ben megane II sedan aldığımdan 2 ay sonra megane II sedan üretilmeyeceği yerine Fluence üretileceği söylenmişti. ben aldığım aracı 3 yıl sonra 500 TL ucuza satmıştım. Yani değer kaybı falan olmaz, endişelenmeyin. Araçlarınızı kaza bela olmadıktan sonra en az aldığınız paralara satarsınız.
  • quote:

Bizim araçların bijon aralıkları kaç arkadaşlar?
    4x100 mü?

Bilgisi olan yok mu?
  • otomatik g.punto da, vitesi R ye alıp hareket ettikten sonra kendi kendine boşa alması normal midir?ne sorun olabilir?
  • fiyatlar ne olmuş öyle... fiat satış fiyatlarını güncellemiş 2013 model 1,3 m.jet S&S fiyatı peşin indirimli 50,190 tl olmuş, ayrıca otomatik vites farkıda 3,000 tl den 3,320 tl ye skydome farkıda 2,550 tl den 3,110 tl çıkmış... demek bizim 1,3 95 ps duologic + skydome bugün satışta olsa fiyat 56,620 tl olacakmış .. geçen sene 43,750 ye aldığım 2012 model aracım iyi prim yapmış
  • ChonDanger kullanıcısına yanıt
    benim de 37.500 e aldığım 1.4 lounge dualogic s&s + skydome şu an 46.600 civarına denk geliyor. tamam araçlar prim yaptı gibi gözükse de çok astronomik fiyatlar bunlar. Sonumuz hayrolsun

• cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    dediğiniz gibi keşke gelen zam sadece araçlarla sınırlı klasa ama hiçde öyle olmuyor
  • Fiat Punto 1.4 fire easy S&S Dualogic 2013 kırmızı bende burdayım artık...
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.