Şimdi Ara

### Yeni Fiat Punto 2012 topluluğu .. ^#### +19 üye (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.125
Cevap
19
Favori
114.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Puntomu alalı 1 yıl olmuş.. geçen sene 15 kasımda yola çıkmıştım.. az önce fiatın sitesine baktımda benim arabanın cam tavan ve otomaik vites olmayan versiyonu 46.550 TL olmuş.. iki özelliğin maliyeti ( artık dizel otomatik gelmiyor ama benzinli puntolarda otomatik farkı 3.000TL) 2.550+3.000:5.550 TL aracın fiyatına eklendiğinde 52.100 TL ediyor ... ben 43.750 TL ye almıştım neredeyse % 20 zam gelmiş.. aracımdan çok memnunum hala daha ilk günki gibi keyifle biniyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

Puntomu alalı 1 yıl olmuş.. geçen sene 15 kasımda yola çıkmıştım.. az önce fiatın sitesine baktımda benim arabanın cam tavan ve otomaik vites olmayan versiyonu 46.550 TL olmuş.. iki özelliğin maliyeti ( artık dizel otomatik gelmiyor ama benzinli puntolarda otomatik farkı 3.000TL) 2.550+3.000:5.550 TL aracın fiyatına eklendiğinde 52.100 TL ediyor ... ben 43.750 TL ye almıştım neredeyse % 20 zam gelmiş.. aracımdan çok memnunum hala daha ilk günki gibi keyifle biniyorum..

Bende geçen sene kasım ayında punto dizel otomatik sahibi olmuştum. Alırken bazı tereddütlerim vardı ama şu ana kadar aracımdan gayet memnunum. İnşallah bu memnuniyetimiz daha uzun süreler boyunca böyle devam eder.
    En çok ta hoşuma giden konu da: Şimdiden satarsan alırım diyen tanıdık sayısının bile 5-6 kişi olması...

• Merhaba arkadaslar 2012 1.4 Easy S&S Kar Beyazi aracimi alali bir hafta oldu onceki aracim Fiorino emotion du neredeyse 1 senedir arabasiz gezdik bu surecten sonra Punto ilac gibi geldi fiorino daki kalitesizlik aklimi kurcalasa da puntoyu kullandigimda Fiat in birseyleri degistirdigini farkettim ve artik bende bir puntocuyum ve listeye girmeye adayim :) herkese kehifli forumlsr diliyorum...

• slckttr S kullanıcısına yanıt
    Arabanız Hayırlı olsun... güzel bir tercih yaptınız keyifle kullanın inşallah...

• davidas38 kullanıcısına yanıt
    İstanbul trafiğinde işe gidiş geliş 60 km yolum var.. puntoyu sırf bu yüzden aldım f/p olarak bana göre en iyi araçtı.. hatta puntoyu alırken henüz 2 aylık focus dizel aracımı otomatik olmadığı için satmıştım.. wv tiguan yada yeni insignia alacaksam puntoyu satarım yoksa kullanmaya devam..

• Yeni punto gercekten kaliteli bir arac ve son donem de hakettigi degeri gordugune inaniyorum onceki aracim da fiat oldugundan servislerin durumunu biliyorum ve pek bir beklentim yok acikcasi

Birde aracima jant ariyorum resmini paylasicam ismi cismi veya bulunmasinda yardımcı olabilecek arkadaş varsa cok makbule geçecek takintili oldugum 2 konu vardir aracimda mutlaka olmasini istedigim sis fari ve jant :)

• slckttr S kullanıcısına yanıt
    Sağdaki jant çok güzel puntoyada çok yakışıyor.. benim tercihim kesinlikle sağdaki içinde yuvarlaklar olan jant olurdu..

• Evet ikiside birbirinden guzel ben sadeligi daha cok sevdigimden ilk tercigim soldaki :) @ChonDanger

• Bana da yer var mı arkadaşlar. Sıkıtılı günün arkasından gelen mutluluk.
    Seviyorum seni PUNTO.
    Pkaka işlemlerini yaprırıyorum. Hayırlısıyla kazasız belasız kullanalım arkadaşlar.
    http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=142544929

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybey45 -- 5 Kasım 2013; 12:07:38 >
  • Ankara'da 15inc sac jant satan var mi.

• ss pop ve ss easy nedir arkadaslar

• jakess kullanıcısına yanıt
    SS : Start&Stop
    Pop en düşük donanım seviyesi olup Grande Punto'lardaki iç dizayn mevcut.
    Easy orta seviyede donanım, Lounge da üst donanım seçeneği.

http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/PUNTO/Donanim.aspx

• yakin zamanda sifir punto evo alan oldu mu? eger sifir alan var ise model'ini , fiyatini ve nereden aldigini yazabilir mi?
    ben 1.4 easy dualogic olani almak istiyorum. bayilere gitmeden sormak istedim. birde ocak 2014'de bayilerin elinde kalan 2013 puntolar olur mu?
  • arkadaşlar ben de bugün 2013 model 1.4 easy s&s 77bg 9900 km. de
    kaporasını verdim yarın satışını alacağım 27500 e anlaştık fiyat nasıl sizce?
    bir de adam nete 8500 km diye koymuş sonradan uzun yol yapmış, 10 bine gelmiş şimdi bakım lazım dedim, bana 10 binde bakımı yok bakımı 20 binde dedi. böyle bir şey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

arkadaşlar ben de bugün 2013 model 1.4 easy s&s 77bg 9900 km. de
    kaporasını verdim yarın satışını alacağım 27500 e anlaştık fiyat nasıl sizce?
    bir de adam nete 8500 km diye koymuş sonradan uzun yol yapmış, 10 bine gelmiş şimdi bakım lazım dedim, bana 10 binde bakımı yok bakımı 20 binde dedi. böyle bir şey var mı?

doğrudur hocam ama 20000 km ye gelmeden yili dolarsa yıllık bakıma girecek araba. aracınız hayırlı olsun

• cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam sağolasın, peki fiyata ne diyosun ben pazarlık yapabilen bir adam değilim
    ilana 29 bin diye koymuş en son kaç olur dedim 27,5 dedi tamam dedim.
    arkadaş da diyo ki keşke 27 ye indirtseydin:)
    neyse artık aldık da içimizi rahatlatmaya çalışyoruz, yoksa sıfır km. fiyatı 36 bine gelmiş aracı 27,5 e aldık sonuçta
  • quote:

eyvallah hocam sağolasın, peki fiyata ne diyosun ben pazarlık yapabilen bir adam değilim
    ilana 29 bin diye koymuş en son kaç olur dedim 27,5 dedi tamam dedim.
    arkadaş da diyo ki keşke 27 ye indirtseydin:)
    neyse artık aldık da içimizi rahatlatmaya çalışyoruz, yoksa sıfır km. fiyatı 36 bine gelmiş aracı 27,5 e aldık sonuçta

eger bi sıkıntı yoksa aracta elbette güzel fiyat, bakmayın siz kimseye, aracın tadını çıkarın
  • cenkozgen C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Bugün aracın satışını aldım. Dün şehir içi denemiştim haliyle fazla hızlanmadım, bugün aldıktan sonra denemek için çevre yoluna çıktım. Araç 5.viteste 3000 devirde 90 km ancak yapıyor bana az gibi geldi, ilk arabam olduğu için kıyas yapamıyorum ama daha önce bindiğim araçlar böyle değildi. Araç 77 bg 8 valf olduğu için herkeste mi böyledir yani normal midir? Yoksa benim araçta mı bir sorun var. Cevaplayabilecek varsa sevinirim

• Sizler 10 30 50 bin bakımlarını yaptırıyor musunuz?
    Yoksa 20 40 60 bin bakımları yeterli mi?
    10,30,50 bin bakımları daha ucuz oluyor, yağ falan değişiyor.
    Benzin 1.4 Easy 2012 model aracım.
  • quote:

Teşekkür ederim. Bugün aracın satışını aldım. Dün şehir içi denemiştim haliyle fazla hızlanmadım, bugün aldıktan sonra denemek için çevre yoluna çıktım. Araç 5.viteste 3000 devirde 90 km ancak yapıyor bana az gibi geldi, ilk arabam olduğu için kıyas yapamıyorum ama daha önce bindiğim araçlar böyle değildi. Araç 77 bg 8 valf olduğu için herkeste mi böyledir yani normal midir? Yoksa benim araçta mı bir sorun var. Cevaplayabilecek varsa sevinirim

Bende de aynı araç var malesef 3bin devirde 90 95 görüyor. 77 lik ve 8 valf olmasından kaynaklanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.