Şimdi Ara

yeni fiesta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çok hoş görünüyor resimlerde,izmit-istanbul otobanında da gördüm bir tane ama daha inceleyemedim,bu ara bi gidip bakmak lazım
  • yeni fiestalar gerçektende güzel olmuş,eskileri gerçektende yüzüne bakılcak gibi değildi..
    fiyatı 30.00ytl den aşağı ise,iyi bir satış grafiği yakalayacağını sanıyorum..
  • fuarda içine bindim arkası çok dar geldi bana
    jazz a göre bariz dar.ayrıca arka kapılardaki plastik cidden çok dandik geldi.ön konsol felan güzel ama yine de bu araç beklediğim gibi çıkmadı malesef
  • Fiesta her zaman saydığın araçlar içerisinde en iyisidir.Sığmak veya bişiler sığdırmak biraz problem yaratabilir.Onun dışında hiçbir (-) si yoktur yakıt aşırı tasarruflu bi araç sanki kokluyo o derece konfor desen güzel içeride ses almıyor yalıtımı güzel kendi üzerindeki ses sistemi bile çok kaliteli tessisat filan gerek yok bence yol tutuş desen on numara

+ olarak söyleyeyim park sorunun yok heryere rahatça girebiliyorsun çıkabiliyorsun dış görünümü fabrika çıkış hali bile yakışıklı sadece çelik jant taksan daha karizmatik duruyor.Yeni fiesta da ek pakette sanırım çelik jant da olacak.Tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazySoul -- 17 Ekim 2008; 23:03:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Ceramony

Polo varken içlerinde lafı bile olmaz

Öyle de bir olur ki.Polo'nun eski albenisi kalmadı artık.B sınıfı çoğu araç polo'dan daha iyi bir konumda şu an.Hem tasarım,hem motorlar,hem donanım olarak.

Fiesta daha fuarla birlikte satışa çıktı.Aracı sadece fotoğraflara bakarak yorumlayamayız.
  • otomobil fuarında fiesta'yı inceledim. Corsa'dan sonra ikinci tercihim olurdu B sınıfında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: Ceramony

Polo varken içlerinde lafı bile olmaz

Öyle de bir olur ki.Polo'nun eski albenisi kalmadı artık.B sınıfı çoğu araç polo'dan daha iyi bir konumda şu an.Hem tasarım,hem motorlar,hem donanım olarak.

Fiesta daha fuarla birlikte satışa çıktı.Aracı sadece fotoğraflara bakarak yorumlayamayız.

Dostum over duymasın..

Keza over'a göre polo hala çok çok iyi vede bırak b sınıfını C sınıfında bile olan birçok araçtan daha iyi diyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Dostum over duymasın..

Keza over'a göre polo hala çok çok iyi vede bırak b sınıfını C sınıfında bile olan birçok araçtan daha iyi diyordu.

• Ben 2005 sonunda o zaman yeni çıkan Jazz Elite e aşık olmuştum ama 28000li fiyatı nedeniyle alamamıştım. Fiesta almıştım..Fiesta Fordun en sorunsuz otomobili ancak 1.4 benzinli ve dizeli biraz out of date...Benzinlinin tüketimi nisbeten fazla...45 litre depolu araçta hergün FSM köprüsünü geçerek dikkatli kullanımla geçen yaz 5.6 tüketim yakalamıştım. Yani bir depo ile 750 yapmuştım...Ancak eşim şehir içinde 9 civarı yaktırıyor...

Bir gaza geldim ve belki de hata edip fiestayı sattım...Aklımda pek çok araba var..O zaman alamadığım jazz kasası bitiyor bakalım fiyatı düşmüştür diye bayiiyi aradım...Güncel kasa bitmiş yeni kasa ocakta geliyormuş ve de ocağa kadar jazz yok diyorlar.. Stokta varsa 25e falan alır mıyım diye heyecanlanmıştım. İkinci elde de yok jazz elite..Olan sıfırından fazla istiyor..

Yeni fiesta bence pahalı, en az 2 milyar...Güncel kasa stokları bitince fiestayı 3şimdiki fiyata çekeceklerini yani 24 seviyesinden başlayacağını tahmin ediyorum..1.4 benzinli titanium fiestayı 30 a satamazlar...

Bu arada Yeni fiestanın ST versiyonun planlanmadığını okudum. Fiesta ST en çok ingilterede satılıyormuş yılda 3000 tane..En yakın ikinci pazarda (sanırım almanya) sadece 1000 ve ingilteredeki ani düşüş insanların daha eco arabalaara yönelmeleri nedeniyle ST üretmeyeceğiz daha çok econetic üreteceğiz diyor yetkililer. 2010 da amerikan versiyonu çıkarken bir ST prototipi sunulacakmış. yeterli talep amerikada oluşursa üretilecek ve o zaman da avrupada satılacakmış..

Bu durumda çıkması beklenen 1.6 120 bglik versiyonun spor kitli olanı en spor fiesta olacak demektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-rayted -- 18 Ekim 2008; 9:00:20 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.