Şimdi Ara

yeni fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yeni fiesta sınıfında hangi araçlardan daha iyidir?
    yani yeni yaris, yeni jazz, colt, polo, note ile kıyaslarsak hangisini tercih etmeliyiz?
    çok teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: carino

arkadaşlar;
    yeni fiesta sınıfında hangi araçlardan daha iyidir?
    yani yeni yaris, yeni jazz, colt, polo, note ile kıyaslarsak hangisini tercih etmeliyiz?
    çok teşekkürler...

öyle bir soru sormuşsunki;

bu sorudan ansiklopedik bilgi çıkar.

neye göre daha iyi? iç hacme göre pek iyi değil mesela arkası çok darmış fuarı gezen arkadaşlar öyle yazmışlar,

ama dizaynına diyecek laf yok hoş bir dizaynı var,

motor seçeneklerini kendinde karşılaştırabilirsin hangi araçlardan iyi hangi araçlardan kötü?

keza donanımlarıda kendin karşılaştırabilirsin. her firmanın web sitesinde yazıyor.

arabadan ne beklediğin önemli? iç hacimmi, motor performansımı? satın alım maliyetndeki ucuzlukmu? dizayn mı? yeni kasa oluşu mu?

kimse fiesta şundan iyidir yada şundan kötüdür diyemez. iyi olduğu yerlerde vardır kötü olduğu yerlerde

bir iki örnek verdim zaten.

hayırlı günler.

üstelik daha çok yeni testleri çıksın bizde okuyalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 15 Ekim 2008; 22:51:19 >

• sn tasshelhoff; evet haklısınız.
    araç daha çok yeni.
    şahsen ben sadece internette gördüm resimlerini.
    mutlaka her aracın kendine has olumlu özellikleri var. ben genel anlamda sormuştum.
    fakat sanırım aracı görüp öyle yorumlamak en sağlıklısı...
  • Ben de yeni fiesta mito yeni ibiza ve G.punto 207 arasında kalmıstım 1 ay önce. Sınırım da 26.000lira idi.
    Mito nun cok pahalı olacagını önceden kestirdim ve vazgeçtim.
    G.punto'yu test ettim ve içime sinmedi özellikle iç makan.
    207nin bu fiyata sadece 3kapılı versiyonu oldugundan dolayı vazgeçtim. Bir de zaten yeterince var bi de ben almıyım dedim :)
    Sona da fiesta ile ibiza kaldı. Yeni fiesta için araştırmalara basladım ve genelde bayiler aralık ayında gelecegini söyledi. Bu benim için cok geç bir vakitti ve bu kadar beklemeye deyeceğini düşünmedim.
    Gittim Yeni İbiza'yı inceledim özellikle iç mekan(ön taraf) cok ferah ve konsolu, direksiyonu göstergeleri filan bana cok sportif geldi. Dış tip olarak benim için Fiesta ile aynı güzellikteydi. İkisi de cok güzel bence.
    1.2 motoru bir de test edince bütün soru işaretleri kalktı kafamdan ve gittim İbiza aldım. Bence yeni Fiesta'nın en büyük artısı yan ve diz hava yastıklarının da standart olacak olması.

• quote:

Orjinalden alıntı: kaya5789

....... Bence yeni Fiesta'nın en büyük artısı yan ve diz hava yastıklarının da standart olacak olması.

yok öyle bişey...ESP+yan hava yastıkları içeren güvenlik paketi tüm donnaım seviyelerinde 1000 YTL lik opsiyon bence gayet uygun..Ancak Otosanın GPli araba getirmeyeceğinden eminim..Mesela Cmax her partide 3-4 tane ESPli getiriliyor..
  • Polo varken içlerinde lafı bile olmaz
  • quote:

yok öyle bişey...ESP+yan hava yastıkları içeren güvenlik paketi tüm donnaım seviyelerinde 1000 YTL lik opsiyon bence gayet uygun..Ancak Otosanın GPli araba getirmeyeceğinden eminim..Mesela Cmax her partide 3-4 tane ESPli getiriliyor..

Dogru diyosunuz ya yanlış hatırlamışım, gerçi 1000lira da extra hava yastıkları ve esp için cok güzel bir fiyat. Bir yerde 1.25motor baz modelin fiyatını görmüştüm ama unuttum. Sanki 26.000lira gibi bir şeydi?

Bu arada Polo biraz eskidi artık yenisi de cıkar zaten eli kulagındanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 16 Ekim 2008; 14:13:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Dacia Stepway - Clio 5
    4 yıl önce açıldı
    Yeni DOBLO
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • böyle soruya ancak şöyle cevap verilebilir.

ben olsam Yeni fiesta derim.
  • 1997 si olsun 2008 olsun sahiplerini çok mutlu eden bir araçtır, hiç üzmez yolda bırakmaz... 1 yıl kadar arkadaş olduk oradan tanıyorum...
  • evet polo gerçekten konforlu bir araç ama onlarda nerdeyse direksiyonu bile opsiyon sunacaklar...

ayrıca benimde aklıma yatarsa vede cazip gelirse neden olmasın şu fiesta...
    test eden varsa bizde bilgilenelim lütfen.

quote:

Orjinalden alıntı: Ceramony

Polo varken içlerinde lafı bile olmaz
  • yeni fiesta tabiki
  • kağıt üstünde jazz her yönden mükemmel duruyor,

sınıftaki en geniş iç hacim, peugeot 407 kadar bagaj hacmi, 100 hp- 6,5 litre şehiriçi tüketim, esp 6 havayastığı standart- otomatik klima standart, 29 bin ytl.

fiesta 1,25 benzinli de en syandart donanımla 26 bin ytl deniyor ki jazz varken dönüp bakılmaz bile.

ama subjektif değerlendirmeye geçildiğinde ben jazz'ı beğenmedim fiestayı beğendim, içi için de dar denemez.
  • fuarda görebildim ben de gerek iç gerek de dış tasarım insanı şımartıyor.yani o sınıfta yaşayamayacağınız duyguyu yaşatıyor.teknik olarak da pek bir bilgim yok tek extra bilgim otomatik vites seçeneğinin olduğu bu yeni kasalarda.bir öncekinde yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 16 Ekim 2008; 19:18:02 >
  • Tasarım hariç genel olarak değerlendirildiğinde B sınıfının şu anki lideri yeni Fiesta. Ama bu aracın GP ve ClioIII 'ten 3yıl , Polodan 5 yıl sonra geliştirildiğini unutmayalım.
  • Abartmayayım belki 1-2 tanesi kalmıştır ama fuardaki bütün B sınıfı araçların içine oturdum. Fiesta gel beni al diyor. İç dış tasarıma müthiş özenilmiş, kalite hissi çok yüksek. Bence rakipleri jazz ve city.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi markweber -- 16 Ekim 2008; 22:12:58 >
  • bayilere nezaman gelir bu fiesta
  • polo yu abs li abs siz diye satıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

bayilere nezaman gelir bu fiesta

bugün izmir arkas ford'a gittim. 1.4 benzinli titanium vardı.siyah.
    araç dışından ve içersinden gerçekten çok güzel.
    benden eksi alan tek tarafı jazz ve yaris kadar geniş iç sahip olmaması oldu.
    satış danışmanı fiyatların lansman fiyatı olduğunu ve lansman bitiminde fiyatların yükselceğini söyledi.
    fakat ne de olsa satıcı, öyle diyecek tabii.
  • Kendisini bilemem ama reklamı çok etkileyici
  • yeni fiesta autocar dergisinde testi yapılmıstı ... cok olumluydu gayet güzeldi ... bana göre güzel arac
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.