Sissil isimli üye yine seviyesini belli etmiş. Clio'yu övün de sakinleşsin.
quote:
Orijinalden alıntı: öcüü..
otomatik vtesli en ful paketine fyat alan varmı ve en full pakette neler sunuyorlar...
Fiyat almadım ama 3 adet paket var Titanium X, Tekno ve Güvenlik paketleri: Titanium X Paket Titanium X Paket aşağıdaki özellikleri içermektedir. Otomatik Kararan İç Dikiz Aynası, Otomatik Yanan Farlar, Yağmur Sensörü, Hız Kontrol Sistemi, Karartılmış Arka Camlar. Tekno Paket Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi, Isıtmalı ön cam, Anahtarsız Giriş & FordPower Anahtarsız Çalıştırma Sistemi, Elektrikli katlanan yan aynalar. Güvenlik Paketi (Manuel araçlar) ESP (Elektronik Denge Programı), TCS (Çekiş Kontrol Sistemi), EBA (Acil Durum Fren Desteği), HLA (Yokuş Kalkış Destek Sistemi ), Sürücü ve ön yolcu yan hava yastıkları, Sürücü ve ön yolcu perde hava yastıkları, Sürücü diz hava yastığı
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
İncelemeyi beğenmenize sevindim :). Fotoğraflar üzerinde çalışıyorum belirttiğim gbi teknik imkanlarımı arttırdıkça fotoğraf sayısı artacak hatta videolara da geçilecek. Yorumunuz içinde çok teşekkür ederim. Her türlü yapıcı eleştiriye açığım yukarda da görüldüğü gibi ancak taraflı ve gereksiz yorumlar pek de umrumda değil bir sürü emek veriyorum ve baltalamaya çalışan gereksiz eleştirilere kulağım tıkalı. :) Zaten siteyi açmamın en büyük sebebi bu tarz baltalayan veya taraflı yorum yapanların çokluğundan dolayı oluşan bilgi kirliliği o yüzden beklediğim tepkiler bunlar :). Tekrardan teşekkür ederim size
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme