Şimdi Ara

Yeni Fiesta'nın (2013) detaylı incelemesi ve tesr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
4
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar okantestetti'de bu hafta Yeni Fiesta'yı test ettim. Makyajın ardından neler değişmiş, neler aynı kalmış; makyaj ne kadar iyi olmuş ne kadar gereksiz olmuş detaylıca inceledim ve test ettim. Ardından da sizler için eksiksiz ve tarafsız bir şekilde yorumladım. Alacak olanların kafalarındaki soruları azaltacak, merak edenleride bilgilendirecek dolu dolu bir yazı oldu. Umarım sizlerde beğenirsiniz.

Ford Fiesta incelemem için buyrun : Sınıfın Başkanı: Ford Fiesta

Ayrıca okantestetti de birçok farklı otomobilin detaylı ve tarafsız incelemesini bulabilirsiniz. Testler aynı şekilde devam ediyor ancak sizinde test edilip incelenmesini istediğiniz otomobiller varsa bana bildirin ve bende gidip detaylıca yorumlayayım sizler için. Prensip olarak direksiyonuna oturmayıp incelemediğim otomobil hakkında yorum yapmıyorum o yüzden birdahaki sefere hangi otomobilin direksiyonuna geçmem gerektiği konusunda bana yardımcı olun lütfen

• Ben teşekkür ederim. Umarım işinize yarar incelemem :)
  • Elinize saglık hocam.Yazilarinizi takip ediyorum.Mumkunse sizden rio testi istiyorum

Selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testler güzel yalnız kendi çektiğiniz fotoğraflara daha çok yer verirseniz daha iyi olur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emeğinize sağlık....
  • bagaj olayını es geçmişsin.
  • Şu arabada brni düşündüren tek şey 75ps lik dizel ünite. Focusun bazı modellerinde kullanılan 1.6 95ps lik dizel bana kalırsa bu araçta harika işler çıkartırdı.

• ST gelmiyordu galiba.
  • Geçen sefer siparişle getiriliyordu yine öyle olur diye düşünüyorum
  • Kesinlikle katılıyorum. 75 beygirlik motor aracın sürüş kapasitesine yazık ediyor. Ancak sınıfını düşündüğümüzde yeterli denilebilir
  • Bagaj olayını es geçmişsinden kastınızı tam anlayamadım. Eğer bagaj hacminden bahsediyorsanız kullanım koalylığı kısmında vermiştim. Gözünüzden kaçmış olmasın
  • Konsoluna bir türlü ısınamadım şu arabanın. Oyuncak gibi geliyor.
  • Teşekkür ederim :)
  • Kesinlikle haklısınız ancak Fiesta testi sırasında fazla fotoğraf çekme imkanım olmadı kusuruma bakmayın :)
  • Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için notlarım arasına aldım en yakın zamanda Rio testi yapacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanno

Bagaj olayını es geçmişsinden kastınızı tam anlayamadım. Eğer bagaj hacminden bahsediyorsanız kullanım koalylığı kısmında vermiştim. Gözünüzden kaçmış olmasın

haklısın fotograf koymayınca gözümden kaçmış.
  • Fotoğraf koymayı çok istedim ancak bayideki aracın bagajında problem vardı ne yazıkki aküsü bitmişti ve bagaj açılmıyordu bekledim baya ancak aküyü şarj etmelerine rağmen açılmadı ne yazıkki fotoğrafını koyamadım
  • şu 2011-2012 deki direksiyon kutusu meselesini çözebilmişlerdir umarım... bu konudan dolayı asla ford demem.. ki buda servislerin kalitesizliği..
  • Genellikle makyajlanan otomobiller sorunların çözüldüğü modellerdir. Nitekim aldığım duyumlara göre direksiyon kutusu problemine el atmış Ford. Zaten direksiyonda artık daha tepkili ve tok bir hisse sahip olmuş. İnşallah dediğiniz gibi sorun çıkarmaz bu sefer de
  • İnceleme için teşekkürler elinize sağlık.Makyajlı fiestada iç kısımda sadece aydınlatma rengi değişmedi.Cam düğmelerinin yeri daha ergonomik oldu.İç kapı kolları krom rengi ile değişti ( titanyum ).Cam düğmelerine ve el frenine krom süslemeler eklendi.Titanyum pakette vişne rengi ön göğüs yerine taba rengi ön göğüs opsiyonu eklendi.Koltuk desenleri değişti ve bence daha şık oldu.Birde mykey sisteminden bahsetmemişsiniz ki bence önemli bir özellik.inceleme için tekrar teşekkür ederim.Güzel olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 207m -- 14 Nisan 2013; 21:15:48 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.