Şimdi Ara

Yeni Fiesta'nın (2013) detaylı incelemesi ve tesr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
4.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajlı Fiesta ilk çıktığında resimlerden gördüğüm kadarıyla beğenmemiştim. Ama trafikte bir kaç tane makyajlı Fiesta'ya denk geldim. Aslında güzel olmuş gibi sanki.
  • Dikkatimden kaçan detayları belirttiğini için teşekkür ederim :). Ayrıca incelemeyi beğenmenize sevindim. Yanlız yanlış hatırlamıyorsam eskiden de sadece vişne renhi seçeneği yoktu taba ve mavi de vardı zaten diye hatırlıyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen. Bana MyKey gelmiyor dendi ancak uyarınız üzerine fark ettim evet geliyormuş. Sanırım Şubat ayı sonrası üretilen otomobillerde olduğu için benim test ettiğim araçta da yoktu. Çok teşekkür ederim düzeltmeleri yapacağım :)
  • Küçük detaylarla iyi bir fark yaratmışlar bence de. Hem iyi oldu en azından her yerde aynı tasarımla dolaşıp duruyorlarda değişiklik oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanno

Dikkatimden kaçan detayları belirttiğini için teşekkür ederim :). Ayrıca incelemeyi beğenmenize sevindim. Yanlız yanlış hatırlamıyorsam eskiden de sadece vişne renhi seçeneği yoktu taba ve mavi de vardı zaten diye hatırlıyorum. Yanlışsam düzeltin lütfen. Bana MyKey gelmiyor dendi ancak uyarınız üzerine fark ettim evet geliyormuş. Sanırım Şubat ayı sonrası üretilen otomobillerde olduğu için benim test ettiğim araçta da yoktu. Çok teşekkür ederim düzeltmeleri yapacağım :)

Vişne ve siyah vardı, makyajlıda taba ve siyah var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflarda çelimsiz duruyordu ama yolda görünce hoşuma gitti özellikle farlarının içinde led aydınlatma olanları...
  • teşekkürler, 1 lt lik olanı almak isterdim.

• Ben teşekkür ederim ilginiz için. En kısa zamanda 1 litreliğini test etmek istiyorum bence çok iyi olmuştur. Focusta kısa bir süreliğine de olsa kullandım keyifliydi :) Fiesta'ya da çok yakışacaktır
  • Led aydınlatma doğru konumlandırıldığında gerçekten şık duruyor Fiesta'da olduğu gibi. Bence bunun için Audi'ye teşekkür etmeli bütün markalar :)
  • Makyajla, Fiesta'nın iç mekanında güzel iyileştirmeler yapıldı
    - Kullanımı zor olan cam açma düğmelerini yeri değiştirildi, ergonomik hale geldi
    - Orta kol dayama eklendi ki bu çok önemli bir eksikti

Bunlar dışında
    - Otomatik vitesi çift kavrama powershift oldu.
    - 1.0 ecoboost seçeneği geldi
    - 1.5TDCI, 1.4TDCI'ye göre daha iyi. Vergi dilimleri de aynı zaten.

Ama iç mekan, motor ve şanzımandaki bu güzel iyileştirmeler yanında aracın ön tasarımı berbat ettiler bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanno

Arkadaşlar okantestetti'de bu hafta Yeni Fiesta'yı test ettim. Makyajın ardından neler değişmiş, neler aynı kalmış; makyaj ne kadar iyi olmuş ne kadar gereksiz olmuş detaylıca inceledim ve test ettim. Ardından da sizler için eksiksiz ve tarafsız bir şekilde yorumladım. Alacak olanların kafalarındaki soruları azaltacak, merak edenleride bilgilendirecek dolu dolu bir yazı oldu. Umarım sizlerde beğenirsiniz.

Ford Fiesta incelemem için buyrun : Sınıfın Başkanı: Ford Fiesta

Ayrıca okantestetti de birçok farklı otomobilin detaylı ve tarafsız incelemesini bulabilirsiniz. Testler aynı şekilde devam ediyor ancak sizinde test edilip incelenmesini istediğiniz otomobiller varsa bana bildirin ve bende gidip detaylıca yorumlayayım sizler için. Prensip olarak direksiyonuna oturmayıp incelemediğim otomobil hakkında yorum yapmıyorum o yüzden birdahaki sefere hangi otomobilin direksiyonuna geçmem gerektiği konusunda bana yardımcı olun lütfen

sınıfının en iyi yol tutuşu = ) bunu neye dayanarak söyledin ? duvara mı ? zuhhahaa

yazık valla...

• Sizin görüşünüze göre sınıfının en iyisi olmayabilir. Saygı duyarım. Ancak benim görüşümede SAYGI DUYMANIZI beklerim. Beğenmediyseniz veya eksik bulduysanız YAPICI bir şekilde eleştirmenize açığım nitekim yukarıda da gelen eleştirilere nasıl davrandığımı görebilirsiniz. Ancak gereksiz yere zorlama bir şekilde komik olmaya çalışmak yerine kendi görüşünüzü söyleyebilirsiniz bence.
  • mesnetsiz bir şekilde en iyi yol tutuş diyemezsin... bu kadar basit...

kendini komik duruma düşürüyorsun...

millet 200ft 300ft skidpad ölçümleri yapıyor sen burada işkembei kübraadan sallıyorsun...

elinde bir sayısal veri done olmadıgı sürece bu kadar iddaa lı konuşamazsın... forumda yazılır eywallah gelip test yapmışsın bide...

bende diyim ozaman benim arbaam en kısa mesafede duruyor ama neye gore kime gore ?

kime ne anlatıyorumki boyle saçma bir yorum yapan birine bişey anlatmaya kalksam eksiklerini kapatıcam diye 20 senem geçer...
  • Bu Sony ses sistemi neden bu kadar abartılıyor anlamıyorum.Tiz ve bas hoparlörleri var mı bu ses sisteminin?
  • Bunun his ile alakası var. Gayet net bir şekilde nasıl kullandıysam ne hissetiysem yazıyorum. Koskoca sitede bir sürü araç hakkında bir sürü yorum yaptım senin kadar saçma bir şekilde eleştireni görmedim. İşkembeden saladığım falan da yok. Ayrıca o ölçüm yapan sevgili arkadaşlara sor bakalım ne denmiş. Sadece ben değil genel otoritelerde Fiesta'yı bu şekilde tanımlar. Nitekim bu benim kendi yorumumdur. Ben test eder daha sonrada tarafsız bir şekilde yorumlarım. Beğenmeyen okumaz. Düzeltmeye çalışmak zorunda da değilsin. Okumazsın olur biter. Sizin gibi süper üstün zekalı arkadaşlar olduğu için birşey doğru dürüst olmuyor zaten. Birşeyi yok etmek karalamak üzere eleştiri yapıyorsunuz. Vız gelir tırıs gider. Bütün araba gerdileri bam diye veri koyuyor ya eleştiri şekline bak. Git o zaman veri koyanları oku tamam mı? Ama normal bir insan gibi nereden anladın yoltutuşunu deseydin şu cevabı verirdim aynı araçlarla aynı yerden aynı hızlarla geçtiğin zamanki tepkilerinin farklılığıda sana ortalama bir veri verir. Neyse sen okuma gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanno -- 15 Nisan 2013; 16:13:32 >

• Evet bende ilk başta merak edip araştırmıştım. Hoparlörlerde Sony olarak değiştiriliyor dendi bana. Birde ikisindende müzik dinledim biraz daha tok bir ses geliyor. Aman aman bir fark yok standart sistemde fena değil. Ancak Sony sistem ile birlikte kaza durumunda acil yardım sistemi ve Bluethoot sesli konuşma sistemide veriliyor donanım biraz daha geniş kapsamlı sanırım o yüzden bu kadar pahalı
  • Teşekkür ederim. 207m 'de beni aynı şekilde uyardı o eksiklikleri ekledim. Evet dediğiniz seçenekler eklendi motor konusunda. Ancak ben Fiesta'da sadece 1.5 TDCI motoru kullandığım için sadece onun hakkında yazdım bilmediğim sulara pek girmedim. 1.0 lt motoru Focus'ta kullanmıştım ve beğenmiştim gerçi o 125 beygirdi Fiesta'da ise 100 beygir fakat ağırlık farkından dolayı bu 25 beygirlik fark çok hissedilmez diye düşünüyorum o yüzden 1.0 lt'lik motor daha cazip gözüktü bana. Yazımda da dizel konusunda Fiesta'yı tercih etmezdim ancak benzinli motorda 1.0 Fiesta'yı tercih ederdim diye belirttim :) 1.5 TDCI ise kağıt üzerinde çok fazla fark göstermese bile motor hacminin büyümesi olujmlu yansımış kesinlikle dediğiniz gibi daha iyi olmuş. Ford 1.5 TDCI'ı Fiesta dışındaki birçok modelinde de kullanmayı dşünüyormuş. Belkide PSA ile ortak geliştirilen 1.6 TDCI yerine bu motoru tercih etmeye başlayabilirler.

• Seviye yerlerde bazı üyelerde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik vtesli en ful paketine fyat alan varmı ve en full pakette neler sunuyorlar...
  • Elinize sağlık son derece güzel ve samimi bir inceleme olmuş. Zaten daha önce yazılmış ama kendi çekiminiz olan fotoğrafları artırırsanız daha da güzel olacaktır. Ayrıca kibar üslubunuz için de tebrik ederim sizi ve bunu sürdürmenizi dilerim; çünkü insanın hevesini baltalamaya çalışan, eleştiri yapmak yerine aşağılamayı seven insanlar hep olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.