Şimdi Ara

Volvo s40 2011 paketleri hakkında bir soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
37.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Volvo s40 2011 hakkında bir kaç sorum var sizlere teker teker sorucam.

1)Toplam 3 pakettenmi oluşuyor bu araç?Primer,Dynamic ve r-design diye?
    2)Eğer böyleyse mesela opel ranauld ford vs vs gibi atıyorum r-desing hepsini ve kendini,dynamic primeri ve kendini kapsıyormu?Çünkü baktım primer + dynamic gibi yorumlar var.Primerde sanırsam ön farlarda yıkama dynamicde cruise gibi bir sürü özellik var.Şimdi ben dynamic alsam primerdeki ön far yıkaması olmayacakmı yoksa primeride beraberinde kapsıyacakmı?Yani söylemek istediğim buydu
    3)R-desing sanırsam daha spor görünüşlü olanı.rüzgarlık falan var,ben şimdi dynamic pakete bakıyorum,eğerki yukardaki sorunun cevabı evet dynamic primeride kapsıyor olacaksa ozaman benim dynamicde cruise control ve ön koltuklarda ısıtma olacağını biliyorum.Bir kaç farklı özellikde zaten diğer teknik donanımlar standart diye biliyorum.Fakat ben kendi sitesinden ve videolardan bakarken navigator gördüm.Bmw 135 lerdeki gibi klima tarafının yukarısında.Yani en yukarı bölümde çıkıyor bu acaba benim alcağım dynamicte mevcutmu yoksa r-designdemi var sadece?
    4)Birde son bir sorum var,Dizel alırsam d2 mi d4 mü önerirsiniz?d4 deki vites tam manuel değil herhalde o konuda bir şüphem var.

Her şey için şimdiden teşekkürler,Navigasyon varsa dynamicde cok iyi olur fakat yoksada çok önemli değil,cruise ısıtmalı koltuk(Yani dynamic özellikleri olsun) ve primeri kapsasın o bana yeter.Fakat Navigasyonda varsa ayrı bir havası olur

• Yapay Zekanın Yanıtı

Volvo S40 Paket Sıralaması ve Özellikleri

Volvo S40, farklı ihtiyaçları karşılayan çeşitli paket seçenekleriyle kullanıcılarına sunulmaktadır. En temel paketten en dolu pakete kadar mevcut paket sıralaması şu şekildedir:

1. Kinetic Paket

• Volvo S40'ın giriş seviyesi paketi olup temel özellikleri içerir.
    • 1,6 litre benzinli motor, manuel şanzıman ve ön tekerlekten çekiş ile donatılmıştır.

2. Momentum Paket

• Kinetic paketine ek olarak daha fazla özellik sunar:
      • Alaşımlı jantlar
      • Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
      • Klima kontrolü

3. Summum Paket

• Volvo S40'ın orta seviye paketidir ve ek özellikler içerir:
      • Xenon farlar
      • Panoramik cam tavan
      • Arka park sensörleri

4. Inscription Paket

• Volvo S40'ın en dolu paketidir ve en lüks özellikleri sunar:
      • 18 inç alaşımlı jantlar
      • Nappa deri döşeme
      • Harman Kardon ses sistemi

Volvo S40 Premium Paket Özellikleri

Volvo S40 Premium Paket, Inscription paketinin özelliklerine ek olarak aşağıdaki özellikleri de içerir:

• Öncelikli göz yorgunluğu uyarı sistemi
    • Yol tutuşu kontrol sistemi
    • Kör nokta bilgi sistemi

Volvo V40 Paket Sıralaması

Volvo S40'ın kardeş modeli olan Volvo V40, benzer bir paket sıralamasına sahiptir:

• Kinetic
    • Momentum
    • Summum
    Önemli Hususlar:

• Paket özellikleri model yılına ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir.
    • Bu bilgiler yalnızca bilgilendirme amaçlıdır ve Volvo'nun resmi açıklamasının yerini almaz.
    • Belirli paket seçenekleri hakkında en güncel ve doğru bilgiler için yetkili bir Volvo bayisiyle iletişime geçmeni öneririz.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sorularınızı destekliyor ve konuyu yakinen takip ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirza_İzmir

Sorularınızı destekliyor ve konuyu yakinen takip ediyorum
    2006 ve 2008 volvo s-40 iki araç eskitmiş biri olarak size yardımcı olmaya çalışıyım.

1-3+r-design paketten oluşuyor.

2-baz-orta-ful paket artı isterseniz r-design olarakta alınabiliyor(r design ful paketle alınıyor)

ben 2006 da makyajsız kassa orta paketini alıp 2 yıl 80 bin km yapıp sattım.araçtan çok memnun olduğum için makyajlanınca 2008 dynamıc versiyonunu aldım.

(mat altın içi kakao deri rengi)2010 da arkadaşım benden resmen silah zoruyla arabamı satın aldı.ama aklım hala o arabadadır.rengi ve uyumu harika bi arabaydı.

dynamıc paket fulüdür arkadaşım,biçok bmw mercedeste opsiyon olan özelliği onda bulursun.en son bluetooth da eklediler araca.ama navigasyonu haricen satıyorlar diye biliyorum.yani her üst paket alt paketinde özelliklerini alarak yoluna devam eder diyelim.

d2 motor düz vites iyi performansa sahiptir,d 4 motor ise otomatik isteyenler için idealdir diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cemo6100

2006 ve 2008 volvo s-40 iki araç eskitmiş biri olarak size yardımcı olmaya çalışıyım.

1-3+r-design paketten oluşuyor.

2-baz-orta-ful paket artı isterseniz r-design olarakta alınabiliyor(r design ful paketle alınıyor)

ben 2006 da makyajsız kassa orta paketini alıp 2 yıl 80 bin km yapıp sattım.araçtan çok memnun olduğum için makyajlanınca 2008 dynamıc versiyonunu aldım.

(mat altın içi kakao deri rengi)2010 da arkadaşım benden resmen silah zoruyla arabamı satın aldı.ama aklım hala o arabadadır.rengi ve uyumu harika bi arabaydı.

dynamıc paket fulüdür arkadaşım,biçok bmw mercedeste opsiyon olan özelliği onda bulursun.en son bluetooth da eklediler araca.ama navigasyonu haricen satıyorlar diye biliyorum.yani her üst paket alt paketinde özelliklerini alarak yoluna devam eder diyelim.

d2 motor düz vites iyi performansa sahiptir,d 4 motor ise otomatik isteyenler için idealdir diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    işte aşık olduğum s-40 ım...

• ve harika rengiyle kakao döşemeleri...

• quote:

ve harika rengiyle kakao döşemeleri...

bu arada şunu da belirteyimki bir kere volvoya alıştığınız da başka markalar içinize sinmiyor.

6 aylık bmw deneyimimden sonra 1 ay önce şükür tekrar yeni volvoma kavuşmanın huzurunu yaşıyorum...

• quote:

Arka koltuk mesafesi çok dar gibi...sürücünün arkasına biri oturdu diyelim, kendinizi rahatıs zhissedip koltuğunuzu öne çektiğiniz ve bu şekilde rahatısz bir yolculuk yaptığınız oluyor mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: castellani

quote:

Arka koltuk mesafesi çok dar gibi...sürücünün arkasına biri oturdu diyelim, kendinizi rahatıs zhissedip koltuğunuzu öne çektiğiniz ve bu şekilde rahatısz bir yolculuk yaptığınız oluyor mu ?

Alıntıları Göster
    volvoların arkası hep dardır...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

volvoların arkası hep dardır...

Alıntıları Göster
    Tank mübarek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo.

Tank mübarek..

Alıntıları Göster
    buda benim canavar manyak bir makina yapmışlar adamlar prime dır

• quote:

Orijinalden alıntı: albenko

buda benim canavar manyak bir makina yapmışlar adamlar prime dır

Alıntıları Göster
    arkaya oturanın boyuyla alakalı bi rahatsızlık oluşabiliyor,,,1.85 in üzeri için...

normal standart boylarda mesafe yeterli...öle çok dar filan kesinlikle diil...

• quote:

arkaya oturanın boyuyla alakalı bi rahatsızlık oluşabiliyor,,,1.85 in üzeri için...

normal standart boylarda mesafe yeterli...öle çok dar filan kesinlikle diil...

Alıntıları Göster
    dynamic paketini almak icin premium paketini de almaniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oytunn

dynamic paketini almak icin premium paketini de almaniz gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar aşağıda S40 fiyat listesini verdim, burada S40 fiyatlarında Dynamic, Premium diye bir ayrım yapılmamış ordaki fiyatlar en düşük paketli fiyatları mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altinok

Arkadaşlar aşağıda S40 fiyat listesini verdim, burada S40 fiyatlarında Dynamic, Premium diye bir ayrım yapılmamış ordaki fiyatlar en düşük paketli fiyatları mıdır?

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar,

Prime ve Premium arasında ne fark var????

Prime olan versiyon 2011 de yok mu?

1.6 D prime model start-stopsuz mu oluyor, dolayısıyla 1.6D prime artık kullanılmayan bir motora mı sahip???
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunarcrown

Selam arkadaşlar,

Prime ve Premium arasında ne fark var????

Prime olan versiyon 2011 de yok mu?

1.6 D prime model start-stopsuz mu oluyor, dolayısıyla 1.6D prime artık kullanılmayan bir motora mı sahip???

Alıntıları Göster
    Merhaba arkadaslar bı sorum olacak burdan sorayım dedım bugun yenı s60 gordum aynasının altında yuvarlak ısık gıbı kamerada olabılır bı parca vardı o nedır ne ıse yarar bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_163

Merhaba arkadaslar bı sorum olacak burdan sorayım dedım bugun yenı s60 gordum aynasının altında yuvarlak ısık gıbı kamerada olabılır bı parca vardı o nedır ne ıse yarar bılgısı olan varsa paylasırsa sevınırım.

gördüğünüz BLIS yani kör nokta tespit ve uyarı sistemi.

sistem kör noktada kalan aracı tespit eder sürücü şerit değiştirmek isterse sesli ve görsel uyarıda bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

gördüğünüz BLIS yani kör nokta tespit ve uyarı sistemi.

sistem kör noktada kalan aracı tespit eder sürücü şerit değiştirmek isterse sesli ve görsel uyarıda bulunur.

Alıntıları Göster
    Tesekkurler bılgı ıcın cok ıse yarayan bıseymıdır pek karar veremedım bana gereksız gıbı geldı ama kullanıp gormek lazım Mercedes s serısı ayanasının ıcındede kırmızı bı ısık yanıyor oda buna benzer bı sıstem sanırım?

• quote:

Tesekkurler bılgı ıcın cok ıse yarayan bıseymıdır pek karar veremedım bana gereksız gıbı geldı ama kullanıp gormek lazım Mercedes s serısı ayanasının ıcındede kırmızı bı ısık yanıyor oda buna benzer bı sıstem sanırım?

Alıntıları Göster
    s 40 ın dizel otomatik versiyonu yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gulluk68

s 40 ın dizel otomatik versiyonu yokmu?

Alıntıları Göster
    Dostlar ,

Bu S40 daki D2 motor seçeneğiyle birlikte tork bir miktar artmış ancak aracın ağırlığıda yaklaşık 150 kg artmış,ne yapmışlar bu araca ya 4x4 sistemi koysan ağırlık bu kadar artmaz yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

Dostlar ,

Bu S40 daki D2 motor seçeneğiyle birlikte tork bir miktar artmış ancak aracın ağırlığıda yaklaşık 150 kg artmış,ne yapmışlar bu araca ya 4x4 sistemi koysan ağırlık bu kadar artmaz yahu?

aralarında sadece 2 kg fark var

http://www.volvocars.com/intl/all-cars/volvo-s40/details/pages/technical-spec.aspx

eski modellerden örnek vermek gereirse 2009 model s40'ın ruhsata yazan ağırlığı 1480 kg, kuru ağırlığı 1394 kg.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.