Şimdi Ara

Yeni Fiestamın arka tampon ruzgarlığı düştü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaza olmadığı için kasko da yaptıramam.Yolda düştüğünü tahmin ediyorum.Düşen parça elimde yok.Bu parça aracın garantisi kapsamında değerlendirilip bana bedavadan yaparlar mı?Yoksa parça ve işçilik ücreti mi alırlar.
    Servis yetkilisinin dediğini aktarıyorum.
    ''cıhangır bey mrb aracınızda olmayan parca arka tampon ruzgarlıgı darbe yada zorlama olmadan o parcanın yolda dusmesı muhtemel gorunmuyor kaskodan yapılacak bı ıslem garantıye gırmıyor servısımıze gelmeden once randevu alırsanız parca temınındede yardımcı olur''

http://img138.imageshack.us/img138/2011/385db35a3bdc42ffb1330dd.jpg
    http://img255.imageshack.us/img255/9128/grnt1kopya.jpg

• çalmış olmasınlar :D
  • o parça düşme ihtimali yok, sökerken bile baya emek gerekiyor
    çalınmıştır o, 200tl fiyatı var serviste kendiniz de kolayca takabilirsiniz
  • Bencede çalmışlar.

Eğer kaskoyu bu parça için deldirmeyi düşünürseniz kaskodan yaptırısınız.

Şöyleki servise gideceksiniz araç park halindeyken arkadan vurmuslar bu parça kırılmış bir kısmı yerde sürünüyordu bende çıkarttım attım parçayı diye dilekçe yazarsanız beyan ile kasko yapar ama kasko delinir.
  • Ya yok böyle parçaları da mı çalmaya başladılar, pes yahu pes.
    Araba başında nöbet mi tutmalıyız artık. İyice tırstım şimdi.
    Çocukların çizikileri, taşı,topu bunlar hadi neyse de bu nedir Allah aşkına.

Geçmiş olsun arkadaşım.
  • yuh arkadaş yuh ki yuh ya ne denir bu millete
  • Bir sabah uyanıp arabanıza yürürken.Uzaktan ayna kapaklarının olmayışınıda görebilirsiniz : )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 5 ön cam çatlağı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimkini çalmazlar çünkü arkadan vurduklarında o parça delindi :) düzgün değil ya çalmazlar.
    Gerçi burası Türkiye belli de olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömer aydin

Bir sabah uyanıp arabanıza yürürken.Uzaktan ayna kapaklarının olmayışınıda görebilirsiniz : )

Ömer olmayacak şey değil sadece yan ayna dış kapağım kırıldı o kırılırken tırnak yeri kırılmıs tutundugu plastikten ve tek başına değişemiyormuş işçilik dahil 650 tl aldılar bir yan ayna için yinede şanslıyız sanırım bu fiyatlarda olmasına rağmen aracımızın üstündeki parçaları bulabiliyoruz
  • Hayret bir şey. Çalındıysa gerçekten hayret bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuberk

Hayret bir şey. Çalındıysa gerçekten hayret bir şey.

Ben çalındı diyemem çünkü gözlerimle görmedim ama o da muhtemel.
    araca arkadan vurmuşlar desem sadece oraya nasıl vuracak.aracın diğer yerlerinde bir çizik en küçük emare bile yok çarptıklarına dahil.

Tahmin ettiğim bişi var o da

1. Parça düzgün monte edilmedi sarsıntıda düştü.
    2. Geçen gün aracın altı sürtmüştü orda gevşeyip yolda yine sarsıntıdan düştü.

Servis bana kusurumuz yok parayı ver al parçayı takalım demek istiyor.Ya bişi yapsam gam yemicem.0 araç aldık araçtan soğuycam neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rare81

quote:

araca arkadan vurmuşlar desem sadece oraya nasıl vuracak.aracın diğer yerlerinde bir çizik en küçük emare bile yok çarptıklarına dahil.

Servis bana kusurumuz yok parayı ver al parçayı takalım demek istiyor.Ya bişi yapsam gam yemicem.0 araç aldık araçtan soğuycam neredeyse.

Bu tür şeyler olabilir neler olmuyorki aracınızdan soğumanızı gerektiren bir durum yok çok kafanıza takmayın manyağın biri benim aracımın camını 3 kez patlattı herşey olabiliyor....
    Kaskodan yaptırabılırsınız dediğim şekilde ona buna çok bakmazlar nasıl olmuş diye siz beyan ile yaptırmayı göze aldıkdan sonra sorun yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: bencn17

quote:

quote:

Bu tür şeyler olabilir neler olmuyorki aracınızdan soğumanızı gerektiren bir durum yok çok kafanıza takmayın manyağın biri benim aracımın camını 3 kez patlattı herşey olabiliyor....
    Kaskodan yaptırabılırsınız dediğim şekilde ona buna çok bakmazlar nasıl olmuş diye siz beyan ile yaptırmayı göze aldıkdan sonra sorun yok...

Kaskoyu deldirmek istemiyorum.Servisten garanti kapsamında yaptırmaya çalışıcam.Olmassa çıkma parçada takmam gözüme batar.Orjinalini taktırmayı düşünürüm en son çare.

• quote:

quote:

Ben de nedense ilk gördüğüm andan beri çalınmış olabileceğini düşündüm. Aracın altını yere sürtseniz hatta geri geri park ederken bir yere taktırmış olsanız bile düşmesi zor. Servisin garanti kapsamına alacağını pek düşünmüyorum. Umarım en kısa sürede halledersiniz sorununuzu.

• benim aracın direksiyon pompasını çaldılar yine bunun çalınması kolay
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.