Bildirim
Arka tampon sürtme fiyat
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aseton ve pamukla silmeyi denediniz mi sanki geçeçek gibi duruyor. -
Pasta cilayla hallolur sanırım. Pek bir şey tutmaz -
Dokunmaman yararına olur
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
pasta cila yeterli gibi gördüm. -
Resimden yanılmıyorsam aracın rengi opak beyaz ya da çok açık gri bu da renk rötuşlatmada işini kolaylaştırır. Yerinde olsam önce oraya pasta atarım, çıkmazsa ki, boyası çıkmış gibi gözüküyor, çok ince resim fırçasıyla sanayiden ya da bir otoboyacıdan boya koduna uygun olarak aldığın bir kutu boyaya fırçayı daldırıp ve o bölgeyi maskeleyip, mümkün olduğunca yaymadan o bölgeye sürmen olacaktır ne taşır ne kabart sadece örtmesi yeterli, en azından bundan daha iyi görüneceğine eminim.
Öbür türlü ise o kısmı sanayide ya da boyacıda maskelerler, ve lokal boya yaparlar onun da sana maaliyeti, 50-100 lira arası birşey olur. Seçim senin.
Geçmiş olsun.
Ben de buna benzer acemi işi berbat bir durum yaptım çok yakın zamanda, sprey ile öyle bir bölgeyi ön çamurlukta yapmaya kaltım ki, fırça ile daha önce kapattığım yerleri çok güzel yapmama rağmen spreyle cahil cesareti girişmiştim ve bana 50 Tl ye yine de ucuz olmasına rağmen bir ton uğraşa mal olmuştu. O yüzden kendin kılcal fırça dışında oraya hiçbir müdahalede bulunma tamponu komple berbat edersin.
-
Tamponu komple boyamak 100 lira oradan hesap et -
Tinerle sil geçecektir. Bende petrollerde ki sarı koruyucu direkler oluyor ya onlara sürtmüştüm tinerle çıkmıştı. Ama baya ovalaman lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhan G.
Tamponu komple boyamak 100 lira oradan hesap et
Çok iyi fiyat
100 liraya boyayan ustanın telefonunu ve adresini alabilir miyim?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
ilk sürtme sanırım. zamanla alışırsınız -
-
Rica ederim. -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Tamponu komple boyamak 100 lira oradan hesap et
Çok iyi fiyat
100 liraya boyayan ustanın telefonunu ve adresini alabilir miyim?
Cuma günü fiyat aldım daha. Resimde adresi telefonu mevcut
Allah razı olsun
Tamponu boyatmaya mersine mi gidiceksin? :D
-
Bizim astra nın arka tamponu komple boyamak 200 lira siz düşünün araç benim olsa bi pasta cila yaparım kabasını alırım öylece kullanırım gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cinar123
Tinerle sil geçecektir. Bende petrollerde ki sarı koruyucu direkler oluyor ya onlara sürtmüştüm tinerle çıkmıştı. Ama baya ovalaman lazım
Boya çıktı tinerle hallolmaz gibime geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuuf_Demir
quote:
Tinerle sil geçecektir. Bende petrollerde ki sarı koruyucu direkler oluyor ya onlara sürtmüştüm tinerle çıkmıştı. Ama baya ovalaman lazım
boya çıktı derken ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuuf_Demir
quote:
boya çıktı derken ?
Sürtünce aşındı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X