Şimdi Ara

yeni firmware çıktı v3.11

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet yenisi çıkmış, mctuna arkadaşın sölediğine göre sadece psx oyunlarındaki hatalar giderilmiş...

• Yükseltecek bir enayi varmı acaba?
  • ehehe ne dıyeyım daha sabah yeni bir tane cıkmamısmıydı :)
  • neden sureklı degısıyo anlamıyorum...madem degısıklıkler fazla olmayacak yada yeterlı dıılse neden sureklı degıstırıyolar kı bu versıyonları...fıtık olduk artık versıyon degıstıre degıstıre..

SU ANA KADAR:

2.60--2.71--150--3.02OE A--3.03 OE-A--3.03OE-B--3.03OE-C--3.10 OE-A..........bu ne yaw alet te kafayı yıyecek...

EMİNİM benden daha cok versıyon degıstıren olmustur...anormal bısey bu ole dııl mı?
  • Dark_Alex 3.11 OE-A'yı çıkarır yakında.
  • sen az degıstırmıssın gene ben saysam demek :)
    quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Dark_Alex 3.11 OE-A'yı çıkarır yakında.
  • evet simdi bide 3.11 gündemde bunun bır sonu alacak mı merek edıyorum dogrusu...
  • sen sony nın felsefesını duymadın sanırım ÖLMEK VAR, PSP YE HER HAFTA VERSIYON ÇIKARMAMAK YOK!!
  • Yeni network ayarları eklenmiş sanırım. Sony hala akıllanmamış, böyle ufak tefek özellikler ekliyorlar her yeni firmware'de. Halbuki kullanıcıları orijinal firmware kullanmaya itecek özellikler eklemeleri ya da zaten Alex'in firmware'lerinde açtığı bazı kısıtlamaları sırf insanlar OE'ye kaçmasın diye kaldırmaları gerekir, örneğin tam ekran video gibi. Ama yeni network ayarları eklemişler, vay be, hemen yükliyim. Geçen de sesle ilgili hiç kullanmadığım bir özellik eklenmişti. Haftaya da 3.12'yi çıkarırlar, yeni eklenen özellik de ekranda saatin altında o günün adının yazması olur, yıllardır böylesine kullanışlı bir özellik bekliyorduk çünkü. Vay be, yeni network ayarları eklenmiş, insanın hala inanası gelmiyor. . .
  • umarim dark_Alex OE yi hemen cikarmaz.
  • veee 3.11 bugun decrypt edildi
  • çıktığı için bir deelinde delil varmı warsa gösterirmisin
  • http://www.next psp.com/forum/showthread.php?t=11302

edit:link düzeltildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 9 Şubat 2007; 10:39:12 >
  • yanlız erkancım ıste delıl yazan yerde bıle sıtenın adını saklamayı basarmıslar acılmıyo sayfa
  • bu orıgınal versıyon mu yoksa bızım yaptıklarımız gibi 3.11 oe-a gibi bisey mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceci

bu orıgınal versıyon mu yoksa bızım yaptıklarımız gibi 3.11 oe-a gibi bisey mi?

Yasal firmware...
  • http://www.us.playstation.com/PSP/Downloads/SystemUpdate buradan güvenli bi sekilde playstationun siteinden indirebilirsiniz ve özellklerine bakbilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceci

bu orıgınal versıyon mu yoksa bızım yaptıklarımız gibi 3.11 oe-a gibi bisey mi?

orjinal firmware i(3.11) çözümlemişler.yakında çıkar 3.11 oe-a versiyonu
  • ya çıksa ne olur ben anlamadım ayrıca anlamadığım başka bır nokta var sonucta bu update ler bızım yaptıgımız yasal olmayan sony nın ebootu kullanılarak yapılıyor ve bu dosya sonynın telıf hakları ıcerısınden neden onune gecmıyor acaba ?? Acaba ıso olayını sony mı desteklıyor diye dusunmeden edemıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.