Şimdi Ara

Yeni Focus 1.0 Ecoboost 125 bg (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
447
Cevap
16
Favori
162.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sağolasın hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2023 model 1.0 motor manuel sedan focus aldım,henüz üç aydır kullanıyorum,çok memnunum.yakit tasarrufu çok iyi 6 litre ortalamada.ilknkalkis hızı tatmin edici 0-100 u 10.3 saniye fabrika verisi.torku 170.turbosu hiiswdilir derecede iyi,1.5 motora göre teknik seviyesi daha üstün,manuel alacaklara tavsiye ediyorum titanyum sitill modeli gayet dolu ,ayrıca vergisi de düşük.heryonden avantajlı,tüp atmaya gerek kalmadan benzinli tasarruf lu bir arac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar976840 S kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun iyi günlerde binin, manuel için tek alınacak araba. iyi tercih.

1.5 motordan her yönden iyidir.. sadece uzun yolda yük ve hız arttıkça 1.5 den fazla yakar. ama rampalarda atmosferik gibi üzmez. her türlü her hızda tırmanırsınız. tırmanırken aracın devri düşmüyorsa, vites küçült uyarısına takılmayın. o yakıt arttığı için vites küçült sinyali verir. 120 ile tırmanırken 110 a düşüyorsa vitesi bir düşüğe alırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 1 Haziran 2024; 11:24:26 >
  • Türünün son örneği manuel hibrit 1.0!ecoboost focus…. 4,8-5,2 ortalama tüketim ile uzun yolculuklar yapılıyor. Hibrit olan aracımda 1.0 olmasına rağmen elektrik desteği çok ciddi tork avantajı sağlıyor. Araç resmen hiç yorulmadan rampaları çıkıyor. Bu mimaride üretilen çok nadir bir araba gerçekten.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Otomatik 2020 polo aracımı satıp manuel Focus almayı planlıyorum.

Eski yönleri nedir?

• kerzami K kullanıcısına yanıt
    Polo dan focusa geçtiğinizde çok ciddi hacim farkı hissedersiniz. Ses yalıtımı konusunda da oldukça iyidir. Düz 1.0 ecoboost araçlarda hibrit motora göre çok çok az turbo lag hissedersiniz. Araç Almanya üretim, kalitesi yerinde. Vites yolları kısa ve kibar vites değişimleri var. Manuel sorunsuzluk ve hissiyat anlamında başka bir dünya…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kerzami K kullanıcısına yanıt

sıfırsa sıfır kalmadı.. belki tek tük satılmayan renklerden kalmış olabilir. 2024 lerin hepsi otomatik.

ikinci el alınacak ise focus 4 kasa almalısınız. 2018-19 ve sonrası hatta mümkünse makyajlı focus 4 alın. 2023 ve sonrası.

her zaman ilk kasa da ufak sorun olur.. makyajda düzelir..

ilk focus 4 ler de sıkça aks sorunu çıkabiliyormuş..

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.