Şimdi Ara

Yeni focus 1.6 tdi- honda civic- astra 1.6 cdti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben olsam dizel octavia ya da latitude alırdım. Focus astra civic arasında ise kesinlikle civic alırdım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkaydj kullanıcısına yanıt
    Hayırdır elleye elleye domates mi seçiyorsunuz? Araba öyle elleye elleye alınmaz. iihs çarpışma testlerinde honda civic c segmentinin en güvenilir aracı seçildi. Arıza oranı opel astra ile karşılaştırılamaz bile. Geriye bir tek hiç ölçmediğiniz yalıtım kalıyor onunda bir honda civic kullanıcısı ölçtü buyrun sonuçlar.

Yeni focus 1.6 tdi- honda civic- astra 1.6 cdti

Bu da ilgili konu

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57558556&p=1#57558556

Binmediğiniz araç konusunda atıp tutmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Kalitesiz deyip duranlar neyin kalitesiz olduğunu söyleyemiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Focus tabii ki. Japon ve o hantal alman çöpü beş para etmezler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 6 yaşında focusların içinde tikirtidan sesten (Yol sesi hariç) duramayan arkadaşlar çok merak ediyorum bindikleriniz şirket aracı falan mı? Arabam 07 model 115.000 km henüz tıkırtı vb ses yok. Asfalt, stabilize yol, parke taşı yol vb hiç birinde duymadım. Bi markayı/modeli sevmiyor olabilirsin ama neden olmayan bir şeyi varmış gibi söylüyorsun? Prim falan mı alıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Hayırdır elleye elleye domates mi seçiyorsunuz? Araba öyle elleye elleye alınmaz. iihs çarpışma testlerinde honda civic c segmentinin en güvenilir aracı seçildi. Arıza oranı opel astra ile karşılaştırılamaz bile. Geriye bir tek hiç ölçmediğiniz yalıtım kalıyor onunda bir honda civic kullanıcısı ölçtü buyrun sonuçlar.

Bu da ilgili konu

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=57558556&p=1#57558556

Binmediğiniz araç konusunda atıp tutmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Kalitesiz deyip duranlar neyin kalitesiz olduğunu söyleyemiyor

Megane 2 bile civicten daha sessiz çıkmış hala neyi konuşuyorsun yuksek hızda otoyolda

• berkaydj kullanıcısına yanıt

Yanlış resmi yapıştırmışım tekrar düzelteyim.

Megane 2 oldukça sessiz bir araçtır ki 120 km altında her türlü civic daha sessiz. Buna yalıtımı çok kötü berbat filan diyene mercedes e serisi almasını tavsiye ederim. Dizel focus ya da astra bundan daha iyi olamaz.

Zaten focus ya da astra çöp diyen yok ama her ne hikmetse civic sürmeyen herkes bilip bilmeden atıp tutuyor. Honda benim de babamın malı değil belki bir sonraki aracım farklı bir marka olacak ama bu kadar atıp tutan olunca doğrusunu yazmak zorunda kalıyorum.

• quote:

Yanlış resmi yapıştırmışım tekrar düzelteyim.

Megane 2 oldukça sessiz bir araçtır ki 120 km altında her türlü civic daha sessiz. Buna yalıtımı çok kötü berbat filan diyene mercedes e serisi almasını tavsiye ederim. Dizel focus ya da astra bundan daha iyi olamaz.

Zaten focus ya da astra çöp diyen yok ama her ne hikmetse civic sürmeyen herkes bilip bilmeden atıp tutuyor. Honda benim de babamın malı değil belki bir sonraki aracım farklı bir marka olacak ama bu kadar atıp tutan olunca doğrusunu yazmak zorunda kalıyorum.

2005 ve 2010 megane 2 kullandım 5 sene, suanki aracım megane 2 den çok sessiz, zaten 1,6 cdti da sınıfının en sessiz dizel motoru.

• Tekrar merhaba arkadaslar herkese yaptigi yorumdan dolayi teşekkür ederim. Tercihimi hondadan yana kullanmistim ancak babamin kullandigi yeni corollanin 1.6 advance modelini yakin bi arkadasim satacagi icin otomatik ve lpg li sekilde onu almak üzereyim herhangi bir uyarisi olan varmi acaba?

• Focus yada astra civic'ten daha iyi araçlar. Tercihim astra olurdu.

• madhasan06 kullanıcısına yanıt
    Eğer cvt şanzımanlı yeni kasa corolla ise harika bir karar vermişsiniz. Alın gözünüz arkada kalmadan tepe tepe kullanın. Bu araç için yapılabilecek tek uyarı periyodik bakımını aksatmayın olur.

• Bunların arasında benim tercihim focus olurdu. Tabi içinin biraz dar olması sıkıntılı. Lpg iyi,hoş az yakıyor ama turbo eksikliği bazen can sıkıyor. Ayrıca civic haddinden fazla pahalı bana göre. Astra'da kasa değişecek yakın zamanda o yüzden Focus.

• hemen koş bi en yakın ford bayine, hazırdaki dizel focuslardan birini kap ve git.. yoksa zammı yiycenn
  • O kadar parayı ucuz japon araçalrına vermek.....
    Umarım pişman olmazsınız.
  • Ben olsam astra alirdim.ama dizeli mumkunse

• Öncelikle düşündüğünüz araçların hepsiyle de test sürüşü yapın derim,benim size önerim benzinli focus+lpg

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-devlet-memurundan-civic-elegance-eco-226514891/detay?searchResultsViewPreference=std&showViewPreferences=true&newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
    yukaridaki araci yarin satin alicam arkadaslar pazarliktan dolayi toyotadan vazgectim ilana fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madhasan06 -- 23 Ağustos 2015; 21:59:50 >

• madhasan06 kullanıcısına yanıt
    67-68 bin tl'ye sıfırı satılıyor. Bence üzerine biraz daha koyup sıfır almak daha mantıklı olur. 59-60 dese neyse de bu hali ile biraz pahalı gibi duruyor.

• quote:

67-68 bin tl'ye sıfırı satılıyor. Bence üzerine biraz daha koyup sıfır almak daha mantıklı olur. 59-60 dese neyse de bu hali ile biraz pahalı gibi duruyor.

Hocam hem borada hemde efede 70.75 den asagiya dusmediler. Hatta malum siteye bakarsaniz sifiri 70.75 olan araca 72 isteyenler var

• Civic ana konusunda Ankarada düz vitesli elegance için 65 bin fiyat aldığını yazan var. Son günlerde başkalarından da benzer rakamları duyuyoruz. Onlar nasıl ve nereden bu fiyatları alıyor iyice bir araştırın.

• quote:

Civic ana konusunda Ankarada düz vitesli elegance için 65 bin fiyat aldığını yazan var. Son günlerde başkalarından da benzer rakamları duyuyoruz. Onlar nasıl ve nereden bu fiyatları alıyor iyice bir araştırın.

Benim bahsettigim otm icin fiyat hocam hemen bi celallendim ama :)))

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.