Şimdi Ara

Yeni Ford B-Max ve Fiyatları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evliyim ve 1 yaşında oğlum var. Yeni bir otomobil alacağım. Aile olduğumuz için ve özellikle bebeğimiz olduğu için bagaj hacmi çok önemli (çocuk arabası, bizim valizler...).

Gördüğüm kadarı ile aracın içi aile kullanımı açısından çok güzel bir şekilde dizayn edilmiş. Özellikle aradaki sütunun olmayışı çocuk koltuğu koymak açısından mükemmel olmuş. Bagaj için verilen tüm koltuklar kullanılabilir halde 304 lt verisi oldukça düşük. Öte yandan dikey olarak da kullanılabileceğini düşünerek yine de oldukça bagaj hacmi elde edilebilir diye düşünüyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Aracı özellikle canlı olarak gören arkadaşlar da yorum yapabilirlerse çok sevinirim.

Günümüz ekonomik şartları karşısında dizel almak çok daha avantajlı gözüküyor. 75 bg beklentilerimin çok çok altında kalsa da yakıt tasarrufu ile ekonomisi benim için daha ağır basıyor. Buna rağmen düşünmeden de edemiyorum; 0-100 km'ye kaç saniyede çıkacak 15 mi? 75 bg bu arabayı ne kadar kaldırabilir, gerçekten?

Değerli görüşleriniz için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

her şeye rağmen, ortalama satış miktarlarına ulaşacaktır.

+1
  • 1.5 dizel motor ford un kendi urettigi bir motor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar!

Ford B-Max 1.0 Titanium+X paket aracımı geçen hafta teslim aldım. Tam anlamı ile maksimum 4 kişiden oluşan bir aile için ideal araba. Araç ile birlikte verilen donanımlar bir çok üst segmentte bulunan araçlarda bulunmuyor. Sadece bu amaçla bile tercih edilmesi gereken bir araç.

1.0 motor ile ilgili gerçekten çok güzel olmuş. Araçla giderken motor sanki spor bir aracın motoru gibi ses çıkarıyor. 2. viteste 100 km yi görebiliyorsunuz. Araç kabininde motor sesi hemen hemen hiç işitilmiyor. Beraber test ettiğim arkadaşlar (Türkiye'nin önde gelen bir otomotiv şirketinin çalışanları (Ford değil :-)) aracın 1.0 motor olmadığına inanmadılar bu aracı almakla çok iyi bir iş yaptığımı aktardılar. Yol tutuşu çok iyi. Araç 1287 kg ve araçta 4 adet iri yarı erkek olmasına rağmen araç çok seri.

Yakıt sarfiyatı ile ilgili konuşmak henüz erken. Bir süre sonra bu konuda bir şeyler yazabilirim.

Ford'a ürettiği araç için teşekkürler!

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurtulush78

Merhaba Arkadaşlar!

Ford B-Max 1.0 Titanium+X paket aracımı geçen hafta teslim aldım. Tam anlamı ile maksimum 4 kişiden oluşan bir aile için ideal araba. Araç ile birlikte verilen donanımlar bir çok üst segmentte bulunan araçlarda bulunmuyor. Sadece bu amaçla bile tercih edilmesi gereken bir araç.

1.0 motor ile ilgili gerçekten çok güzel olmuş. Araçla giderken motor sanki spor bir aracın motoru gibi ses çıkarıyor. 2. viteste 100 km yi görebiliyorsunuz. Araç kabininde motor sesi hemen hemen hiç işitilmiyor. Beraber test ettiğim arkadaşlar (Türkiye'nin önde gelen bir otomotiv şirketinin çalışanları (Ford değil :-)) aracın 1.0 motor olmadığına inanmadılar bu aracı almakla çok iyi bir iş yaptığımı aktardılar. Yol tutuşu çok iyi. Araç 1287 kg ve araçta 4 adet iri yarı erkek olmasına rağmen araç çok seri.

Yakıt sarfiyatı ile ilgili konuşmak henüz erken. Bir süre sonra bu konuda bir şeyler yazabilirim.

Ford'a ürettiği araç için teşekkürler!

Ne kadar yaktığı konusunda da bilgi verirseniz çok makbule geçer doğrusu..

Benim takıldığım nokta ise, güzel motorlara otomatik vites seçeneği konulmaması.. Örneğin en az yakan motorlar 1LT Ecoboost benzinli ve 1.6 TDİ ikisinde de otomatik vites yok..
    Otomatik istiyorsanız, ille de 1.6 benzinli alacaksınız.. Bu çok kötü..

Ama şunu da söyleyeyim ki, düz vites 1.6 benzinlinin 1 tane bile satmaması lazım. Çok gereksiz bir motor olmuş. 1LT benzinli varken, kim gidip 1.6 benzinli alacak, merak ediyorum..

• bir insan bu aracı neden alır ki ?

ciddiyim c sınıfı hb'ler her açıdan bu araçdan daha iyi.

fiyat aynı hatta daha ucuz, bağaj daha geniş, araç daha geniş, daha donanımlı, daha güvenli, dizelleri daha performanslı.

kapıları dışında bu aracı almak için herhangi bir sebep görebilen var mı ? bu soruda ciddiyim şu sebepten alınır diyebilecek olan var mı ?
  • yakın zamanda son model fluence, clio, opel, accent kullanmış biri olarak yorumluyorum,

1.5 dizel titanyum 1 depo ile 800 km civarı... depo 190 TL e doluyor,
    aracı almamın nedeni yakışıklı olması, ford kalitesi, cazibesi ve farklılığı

iphone umlu tam uyumlu sesli komut alıyor, eurncap 5 yıldız almış araç..

tek dezavantajı perde hava yastıklarının olmaması, full modelde onlarda var,

sonuç itibariyle ford, kaliteli araç yapmış tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.