Şimdi Ara

Yeni Ford Fiesta ST Türkiye' ye Gelişi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Yeni Ford Fiesta ST modelinin Türkiye' ye ne zaman satışa çıkacağını ve 5 kapılı versiyonunun da Türkiye' ye getirilip getirilmeyeceğini merak ediyorum. Bir de önceki ST de Focustaki gibi arka süspansiyonlar bağımsız olacak mı? Konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompliman -- 6 Nisan 2013; 2:36:16 >

• bildiğim kadarıyla fiesta st türkiyeye direk gelmeyecek yani özel siparişle getirteceksiniz kaynak: 8.test videosu
  • peki fiyat aralığı hakkında bilgisi olan var mı?
  • Avrupa versiyonu 3 kapılı, ABD versiyonu 4 kapılı. İki kıta da birbirinden farklı olarak alamıyor. İngiltere fiyatlarıyla kıyaslarsak 50.000TL civarında olmasını bekleyebiliriz ama Otosan getirmeyecek gibi. Satış temsilcisi bir arkadaşım gelmesinin zor olduğunu söyledi. 2014 başında bakalım sonuç ne olacak :) Gelirse bir tane de kendime paketleteceğim...
  • Fiesta st icin ozel siparis basvurusu yapmistim olumsuz yanıt geldi. Dediklerine gore mustang isteyen ısrarcı bir müşterileri için çok ugrasmıslar ama olmuyormuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford araçları hakkında doğru teknik bilgileri Focus TR Klübünde bulmanız mümkün.

Fiesta ST arka süspansiyon:

Torsiyon çubuğu süspansiyon ile progressive tracking control bulunuyor.
    Yaylar ayrı monotube amortisörler ile yerden konumlandırılmış olarak satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkalp

Fiesta st icin ozel siparis basvurusu yapmistim olumsuz yanıt geldi. Dediklerine gore mustang isteyen ısrarcı bir müşterileri için çok ugrasmıslar ama olmuyormuş

Bir galeri bulun pazarlık yapın getirirler parasıyla değil mi. Tabi garanti işi biraz kasar ayrıca bazı parçaları epey beklersiniz. Opel opcyi vw gti ve r ları eksiksiz getirirken ford basite kaçmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • clio gt-200 edc , peugeot 208 gti ve fiesta st avrupadaki bütün karşılaştırmalı testlerde yeni fiesta st açık ara birinci..diğer iki araç 200 bg olmasına rağmen ford efsanevi yol tutuşuyla hepsini geride bırakıyor..hadi clio 1615 cc olduğundan yüksek vergi dilimine giriyor rekabet etme şansı yok,bu nedenle ithal edilmeyecek ama konuştuğum bayiler özel siparişle mümkün olduğunu söylüyor..

208 gti uçuk fiyatıyla şimdiden satmaya başladı..ama ford herzamanki gibi binekte filo ticaretine oynuyor ve umursamıyorlar bile..

geçen ay fiesta st için özel sipariş isteğimi belirttim ..kimlik bilgilerimle talebimi aldılar ve otokoç merkeze yollandığını,değerlendirmenin uzun süreceğini söylediler..3 hafta sonra cevap geldi: bu araç için özel sipariş alamıyorlarmış..sebep olarak da resmi ithal edilmeyen farklı bir araç olduğundan buna garanti ve servis vermeleri imkansızmış! Oysa ki şu anda focus ve c-max'da ecoboost aynı motor kullanılıyor. dar bir pazar olmasına rağmen yunanistan bulgaristan romanyada fiesta st mevcut. hatta geçen ay macaristan ve hırvatistanda gördüm(tarçın rengi muhteşemdi). otokoça yuh olsun,türkiye bu kadar büyük bir pazarken tenezzül edip getirmiyorlar.

paralel ithalat yoluyla lüx araba getiren çok galeri var ama bu tür araba getireni duymadım hiç. bildiğiniz güvenilir bir firma varsa paylaşırsanız sevinirim. varsın garantisiz olsun

• Yok mu bi haber ST'den?
  • Sene olmuş 2016, halen Fiesta ST bekliyoruz.. Adı sanı duyulmamış 3-5 milyon nüfuslu birsürü avrupa ülkesinde bile yıllardır satıştayken Türkiyeye sipariş ile dahi gelmemesinin sebebi ne olabilir merak ediyorum. Ah ülkem ah..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.