Şimdi Ara

##YENİ FORD KUGA 1.5 TDCİ FORUM ## (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
697
Cevap
25
Favori
121.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar, yaklaşık 7-8 ay önce aldığım aracımı pandemi sebebiyle çok kullanamadım sanırım 2800km'lere geldim ancak. bir durum yaşıyorum emin olamadım o yüzden sormak istedim. yokuş çıkarken denk geliyorum bu duruma, sanki gaz kesiliyor, araç güçten düşüyor gibi oluyor, gaza bassam da o anda tepki verip atılmıyor ileri. belki bir kaç saniye boyunca bu şekilde kalıyor bazen, sonra normale dönüyor. bu durumu yaşayan var mı aranızda, normal mi yoksa sorun mu var diye merak ettim.
    aracım 1.5 dizel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BuRAk- -- 29 Temmuz 2020; 13:55:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BuRAk-

merhabalar, yaklaşık 7-8 ay önce aldığım aracımı pandemi sebebiyle çok kullanamadım sanırım 2800km'lere geldim ancak. bir durum yaşıyorum emin olamadım o yüzden sormak istedim. yokuş çıkarken denk geliyorum bu duruma, sanki gaz kesiliyor, araç güçten düşüyor gibi oluyor, gaza bassam da o anda tepki verip atılmıyor ileri. belki bir kaç saniye boyunca bu şekilde kalıyor bazen, sonra normale dönüyor. bu durumu yaşayan var mı aranızda, normal mi yoksa sorun mu var diye merak ettim.
    aracım 1.5 dizel.
    Dediğinize göre araç uzun süre yatmış ya da çok az kullanılmış ondan aldığıniz yakıt da çok iyi değilse kurum pislik tortu artık neyse yapmış olabilir.Filtreleri tikar. Birde sıfır araç ta rodoj süreleri yok eskisi gibi ama yine de aracı ara ara uzun yolda vs vs kullanmakta araçlara iyi gelir gibi geliyor bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: abidig

Dediğinize göre araç uzun süre yatmış ya da çok az kullanılmış ondan aldığıniz yakıt da çok iyi değilse kurum pislik tortu artık neyse yapmış olabilir.Filtreleri tikar. Birde sıfır araç ta rodoj süreleri yok eskisi gibi ama yine de aracı ara ara uzun yolda vs vs kullanmakta araçlara iyi gelir gibi geliyor bana.

Alıntıları Göster
    benim alışkın olduğum şekilde normal bir kullanımım olmadı evde çalışma düzenine geçince. gerçi bir çok kişi de bu şekilde kullanıyor aracını haftasonları vs.
    dediğiniz gibi rodaj süresi yok deniyor ama sanki biraz açmak da lazım ben de öyle hissediyorum.
    sanıyorum ki motor ile ilgili bir durum değil, sanki vites bir müddet kararsızlık yaşıyor düşük vitese geçeyim mi geçmeyeyim mi diye. bilemedim.

• -BuRAk- kullanıcısına yanıt
    Egzoz sensörune bir baktır

• Kuga kullanan arkadaşlara bir sorum olacak; şimdiye kadar micra dışında hiçbir araç kullanmadım çocuğu okula götür arada işe git (mecbur olmadıkça servis kullanırım) arada alışveriş vs için kullanıyorum.Şuan için araç değişikliği yapma şansım oldu ancak kuga bana micradan sonra çok heybetli geldi önünü arkasını göremeyeceğim dar sokaklarda zorlanacağım kullanamayacağım hissine kapıldım bu suw araçların kullanımı zor mu gerçekten?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnsenAnsen

Kuga kullanan arkadaşlara bir sorum olacak; şimdiye kadar micra dışında hiçbir araç kullanmadım çocuğu okula götür arada işe git (mecbur olmadıkça servis kullanırım) arada alışveriş vs için kullanıyorum.Şuan için araç değişikliği yapma şansım oldu ancak kuga bana micradan sonra çok heybetli geldi önünü arkasını göremeyeceğim dar sokaklarda zorlanacağım kullanamayacağım hissine kapıldım bu suw araçların kullanımı zor mu gerçekten?
    Yani Micra normal de de sınıfının da en küçük aracı sanırım tabi dış tasarım olarak o araçtan yine sınıfının en olmasa da ( bilmiyorum belki de en büyüğü ) enlerine girebilecek büyüklükte bir araca geçmek elbette zorlayacaktır. Minik bir araca göre Kuga ve benzeri araçlar ile Park yeri bulmak , araca hakim olmak başlarda zorlar elbet ama alışırsınız ve alışınca da zorunda kalmadıkça küçük arabaya geçmek istemezsiniz. Ben çoğu park yerine benim ilk araç olsa buraya sığardı dediğimi biliyorum ya da Micra gibi minik araç ile her yere hakim olmama şansınız yok gibi birşey . Kuga da bunlar her suv gibi fark edecektir. Bakım maliyetleri de her suv gibi yine fark edecek. ( Daha yeni bir model alacağınızı düşünüyorum yetkili servis vs ) Micra ya göre konfor ve sürüş zevki kesinlikle artacaktır. Yakıtta araç kilo ve sıklet farkından dolayı artacaktır :) Yalnız dizel otamatik Kuga şehir dışı 5.5 - 6.5 litre şehiriçi 7-8 litre en fazla uçurumda olmaz diğer SUV Lara gore

• abidig kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ben de alıp kullanamamaktan korkuyorum zaten hafta sonu bir test sürülü imkanı olursa deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: AnsenAnsen

Teşekkürler ben de alıp kullanamamaktan korkuyorum zaten hafta sonu bir test sürülü imkanı olursa deneyeceğim
    Yapın tabi mutlaka ayrıca başka sorunuz olursa uzun yıllardır Ford markasindayim sorabilirsiniz forumlar bunun için var. İyi forumlar.

• Pek değerli ford kuga kullanıcıları: bügün yeni ford kuga'yı test etme imkanı buldum. Öncelikle araç jantalrından çok büyük güzellik kaybediyor, keşke distribütör el atsa...
    Test ettiğim araç kırmızı renk idi kısaca çok yakışmış renk. İç mekana geçecek olursak böyle bir araçta elektrikli koltuk olmaması beni men etti. Ekran tepkimeleri güzel fakat erişim zor. Neyse çok uzattım... Kısaca alınmaya değecek araba değil;yola tutunma hissiyatı haricinde. Alınmaz bu araba at arabası gibi süspansiyonları var...

Hayırlı forumlar...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası

Pek değerli ford kuga kullanıcıları: bügün yeni ford kuga'yı test etme imkanı buldum. Öncelikle araç jantalrından çok büyük güzellik kaybediyor, keşke distribütör el atsa...
    Test ettiğim araç kırmızı renk idi kısaca çok yakışmış renk. İç mekana geçecek olursak böyle bir araçta elektrikli koltuk olmaması beni men etti. Ekran tepkimeleri güzel fakat erişim zor. Neyse çok uzattım... Kısaca alınmaya değecek araba değil;yola tutunma hissiyatı haricinde. Alınmaz bu araba at arabası gibi süspansiyonları var...

Hayırlı forumlar...
    Bu nasıl bir degerlenlendirme siz Kuga denediğinize emin misiniz ? At arabası süspansiyon demişsiniz ama c sınıfı suv lar arasinda konforlu bilinir Nissan ya da arkası torsiyon çubuklu bazı wv ne karşı iyidir. McPherson bağımsız süspansiyon var. Yol tutuş zaten her zaman iyi . Yakıt sınıf içinde normal. Jantlar göreceli beğenen de çoktur. Diğer c sınıfı suv larda bu araç ile aynı fiyatta yani elektrikli koltuk varsa onda haklısınız bir bilgim yok o konuda . Tableti bende beğenmedim ama o da tüm markalarda neredeyse o şekilde oluyor. Tablet yapıştırılmış gibi bir tasarım yapıyor çoğu marka hiç sevmiyorum onu keşke eskisi gibi konsola gömme olsa

Yalan bilgi konuşmayın c sınıfında en konforlu suv c5 aircross. Kugaya binip yerdeki çukurları iliklerime kadar hissettim olmamış saygılar...

Hayırlı forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri Kristası

Yalan bilgi konuşmayın c sınıfında en konforlu suv c5 aircross. Kugaya binip yerdeki çukurları iliklerime kadar hissettim olmamış saygılar...

Hayırlı forumlar...
    Yerdeki çukurları tüm iliklerine kadar hissetmek Ayrıca Okumuyorsunuz galiba en konforlu , sınıfında 1. Mi yazmışım. Sınıfında konforlu bilinir yazmışım kesinlikle nissan vs bazi bildigim modeller daha konforsuz ama elbette daha iyileri vardir ben tüm c sınıfı suvları denemediğim icin sizin gibi kesin konuşmadim siz tum markalarda hepsini kullanmissiniz sanirim. En konforlu kararini verdiginize gore . Model bile vermissiniz en konforlu diye. Bence onu almalisiniz kesinlikle cok guzel aractir. Harika. Burada amaç bu araci alip arac ile ilgili paylasimlar yapmak ya da bilgi alisverisinde bulunmak siz de hiç begenmemişsiniz cok kotu vs o zaman diger arac konularinda size başarilar . O nedenle daha yazip konuyu meşgul etmek istemiyorum. Neyse size de hayirli forumlar .

Bu araca konforlu demeniz, bu araca hakaret olur beyefendi...

Hayırlı forumlar...

• Psa nın maaşlı çalışanları kuga formuna gelmiş.Herkes kendi dalgasına baksın.Fransız seviciler Ford laf atıyor hay allahım ya 😂

Adam c5a sayfasında araçların dağıtım tarihini veriyor ,birde gelmiş burda Kuga yorumu yapıyor😂

• quote:

Orijinalden alıntı: SF01

Psa nın maaşlı çalışanları kuga formuna gelmiş.Herkes kendi dalgasına baksın.Fransız seviciler Ford laf atıyor hay allahım ya 😂
    Zaten öyle bir yazmış ki sanki biri gir kötule çık demiş forumların hepsinde sosyal medyada falan yazmış gitmiş havası var. Aynı şekilde forumda bildiğim Ford çalışanı da var olabilir de fan boyluktan da nefret ederim hiç bir marka babam degil sonuçta ama yok at arabası yok bütün cukurlari iliklerimde hissettim falan abartı ötesi Fiesta da biliyoruz onda bile bu kadar olmaz ondan uzatmadim bilerek.
    ( sektörü de arkadaşlardan dolayı iyi bilirim )

• yeni ford kuga 2020yi test ettim,öncekine göre araba çok değişmiş.3008i görmüştüm ona göre arkası daha geniş ve ferah.Arabadan çok anlamam almayı düşünüyorum ama kararsızım fiyat 340 bin civarı,çok mu pahalı sizce alınabilir mi ne dersiniz?stok sorunumuz yok gelecek araçlar var dendi.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esdres

yeni ford kuga 2020yi test ettim,öncekine göre araba çok değişmiş.3008i görmüştüm ona göre arkası daha geniş ve ferah.Arabadan çok anlamam almayı düşünüyorum ama kararsızım fiyat 340 bin civarı,çok mu pahalı sizce alınabilir mi ne dersiniz?stok sorunumuz yok gelecek araçlar var dendi.teşekkürler.
    Hocam bu paralara hiç bir araç alınmaz ancak her marka pahalandi en azından Kuga da stok var denmiş ama Skoda ve peugeout bazı modellerinde özellikle Skoda da liste fiyatına almanız çok çok zor ya stok Yok ya da nasıl oluyorsa liste fiyatından pahalıya oluyor piyasada . Ondan sabit fiyattan hangisi aracı hemen veriyorsa ondan almak mantıklı sanki şu an ya da 2.el

• Merhaba yeni otomatik dizel Kuga’yı kullanan arkadaşlara bir sorum olacak:

Ayağınız gaza basılı şekilde ilerlerken (özellikle yokuş aşağı inerken) eğer ayağınızı gazdan çekerseniz- yani araç boşta gider gibiyken, şoför camının ordan bir ses geliyor, sanki tekerleklerin ordan bir sürtme gibi ya da hafif bir ıslık-cızırtı gibi.
    Gaza basınca ses geçiyor.

Bu durumu yaşayan var mı?

• Merhaba,

İki gün önce 2019 Dizel otomatik Kuga ile ben de aranıza katıldım. İlk izlenimlerimi aktarmam gerekirse;

- 2012 Qashqai satıp bunu aldım. Süspansiyonlar Qashqai'ye göre daha sert geldi ama yine de öyle çok rahatsız edici değil.

- Titanium paket olmasına rağmen bazı basit özelliklerin olmaması (elektrikli koltuk, koltuk ısıtma vs.) ilginç geldi. Anlaşılan son yıllarda Ford artık Titanium'u en dolu değil, orta paket olarak sunuyor.

- Araçta anten göremedim. Bir yerde gizli mi acaba bilgisi olan var mı?

Tavsiye ettiğiniz, az bilinen özellikleri söylerseniz çok sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.