Şimdi Ara

##YENİ FORD KUGA 1.5 TDCİ FORUM ## (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
697
Cevap
25
Favori
121.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ustam parçacıdan getirtmiş.

• sipru S kullanıcısına yanıt
    en önemlisi yağ bildiğim fordun kitapçığında ne yazıyor?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt

0/30 veya 5/30

• Arkadaşlar;

1.5 dizel otomatik viteste ne görüyorsunuz ben 7.5-8 lt nin altına düşemedim bir türlü ortalamada.

• Ortalama ben de genelde 6.4-6.6 arasında oluyor.

• fefatihfe kullanıcısına yanıt

##YENİ FORD KUGA 1.5 TDCİ FORUM  ## oldukça iyimiş

araç model yılı ve km nedir?

hangi yakıt istasyonundan alıyorsunuz yakıtınızı?

Benim ortalamam şu an 5.9 ama kullandığınız yol, aracın bakımları, aracı kullanma süreniz çok etkiler. Eğer gün içi kısa süreli motor çok açılmadan kullanıyorsanız ve yollar çok yokuş, viraj vs ise ortalamanız çok iyi. Zaten o kalıptaki çoğu dizel araç 8-10 litre arası yakar. Ama dediğim gibi gün içi uzun süreli kullanım oluyorsa ve yol güzelse 6-7 litre en fazla yakıyor. Çok trafik ve kısa süreli kullanım ise yol kötü ise ortalamanız normal hatta bir tık iyi bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abidig kullanıcısına yanıt

aslında hem uzun yol hemde şehir içi var içinde... ortalamayı biraz daha düşük bekliyorum açıkcası ama düşüremedim bir türlü, bakımı yeni yapıldı filitreler yağ vs yeni değişti. gerçi kullanımlada alakalı olabilir. 5kişi full bagaj, klima full açık uzun yol... 120-130km ortalama hızla, belki hızı biraz daha düşünce ortalamam da geriliyebilir.

• 3 yaş bakımı için aracı servise götüreceğim yetkili servis için baktım herhangi bir aksilik olmazsa yaklaşık ne kadardır?bilgisi olan var mı acaba?

• herkese selam,

2019 titanyum aracım var yaklaşık 2 ay önce almıştım, üzerindeki lastikler 235/45/R19 geçtiğimiz hafta lastik basınç uyarısı verdi. bir benzinlikte durarak şişirmek istedim kapıdaki çizelgeye göre 2.4 bar hava vermem gerektiği yazıyordu. cihazı ayarlayıp basmak isteğimide mevcut basıncın 1.8 olduğunu gördüm ve 2.4 e kadar şişirdim. sonra

diğerlerini de kontrol etmek isteğimde, diğer 3 lastiğinde 3.1 bar da olduğunu gördüm ve bu inik lastiğide 3.1 e getirdim, 3.1 ile bugüne kadar konfor kaybı veya yol tutuşunda sorun yaşamadım 3.1 ile devam mı etmeliyim yoksa tüm lastikleri 2.4 indirmeliyim mi??

• Ben yazan havayı bastım şimdiye kadar hep daha iyi geldi bana da konfor anlamında

• abidig kullanıcısına yanıt

ben basınç olarak 35 basıyorum

• coco1912 C kullanıcısına yanıt

3.1 neredeyse 45 e denk geliyor, çok sanki, bende normale döndürmeliyim o halde 35 yada 2.4 e

Zaten kapıdaki etikette değerler yazıyor hocam 35 kullanıyorum ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 33-35 arası yapıyorum ben de. 235 50 r18 benimki.

• marka model olarak ne kullanıyorsunuz arkadaşlar lastikte.

benim aracın üzerinde continental 235/45R19 olarak geldi.

• 2017 Titaniumda yazlık Good year eagle F1 XL, kışlık good year ultra grip 8. Ebat 235 50 r18.

• fefatihfe kullanıcısına yanıt

kışlıkta ; good year ultra grip 8 üstüne lastik tanımam daha önceki aracımda sürekli bu modeli kullandım muhteşem bir kar hatta buz performansı vardı

kışlıkta yine bu modeli almaya çalışıcam.

• 35 le yola devam tüm lastikleri 35e getirdim.

• Hankook Kinergy 4S2 dört mevsim tavsiye ederim. Michelin Latitude Tour Hp nin yaz performansından daha çok beğendim. Ayrıca araba yüklü değilken tüm lastikler 35 araba yüklü ve kalabalık iken önler 35 arkalar 41 benim için en iyisi, zaten etiket değeri de öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abidig -- 28 Ağustos 2023; 23:26:49 >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.