Şimdi Ara

Yeni FORD TOURNEO Courier İNCELEMESİ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
9
Favori
115.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege
    Rüzgar sesi sıkıntısı bende de var, genelde teyp açıp kullandığım için anlamamıştım ama 80 90 km çivarında felaket yol sesi alıyor.Bu arada bakım uygunmuş iyi oldu bu.

Belli bir seviyeye kadar rüzgar sesinin gelmesi normal.
    Sonuçta yüksek bir araç. Bu tarz tüm araçlarda var o rüzgar sesi.

Ancak benimki biraz farklıydı. Sol ön taraftan 70 km civarında başlayan belirgin bi şekilde rüzgar sesi geliyordu. Aynı ses sağ taraftan gelmiyordu.
    Dolayısı ile solda bir problem olduğu belliydi. Ve şu anda düzelmiş durumda.

Fabrikasyon bir hata vardı sanırım o taraftaki cam lastiklerinde.

Bence de 275 lira uygun bir rakam ;)
  • Merhaba,

Ben de deluxe modelini dün itibari ile 41.850TL'den almış bulunuyorum. Aracı yarın itibari ile inşallah almış olacağım. Daha önce alfa romeo 156 aracım vardı, onu satıp bu aracı aldım. Aracımı seviyordum fakat iş nedeni ile değiştirmek durumunda kaldım. Tabii o araç 120hp iken şu an 75hp bir araca biniyor olacağım. 95hp lik aracı test sürüşünde kullandım. Performansının kötü olduğunu söyleyemem. İç malzeme kalitesinin ise ilk izlenimde iyi olduğunu söyleyebilirim. Tasarımı ve kalitesi citroen nemo'ya göre daha kaliteli gibi geldi.

Alfa'dan sonra yakıt konusunda baya bir tasarruf edeceğimi düşünüyorum ki Alfa'yı benzinli olarak kullanıyordum. Performans konusunda ise kolay kolay alışamayacağım kesin.

Biraz kullanım sonrası, vakit bulursam ilk deneyimlerimi ben de paylaşıyor olurum.

İyi günler.
  • mylmazer M kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun, aynı zamanda hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
  • mylmazer aracı sigorta ve 6 aylık bandrol dahil fiyatımı o ayrıca kredi kullandınmı. performansı nasıl ilk izlenimlerin nelerdir yakıt konusu konfor ses fln bi değerlendirirmisin.
    bende delux almayı düşünüyorum pazarlığı yaptım 42250 sigorta ve 6 aylık bandrol dahil park sensörü hediye kredi kullanıyorum fiyat uygunmudur
  • Bende 50 civarına lacivert olanını aldımyarın teslim alıyorum araç titanium plus corolla-civic ve bunun test sürüşünü yaptım rahatlık konusunda umutsuzdum ama şok oldum ford hem o yakaaına yapışmış kaIk gibi imajını hem de çok yakar imajını silmiş görünüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtakcay

mylmazer aracı sigorta ve 6 aylık bandrol dahil fiyatımı o ayrıca kredi kullandınmı. performansı nasıl ilk izlenimlerin nelerdir yakıt konusu konfor ses fln bi değerlendirirmisin.
    bende delux almayı düşünüyorum pazarlığı yaptım 42250 sigorta ve 6 aylık bandrol dahil park sensörü hediye kredi kullanıyorum fiyat uygunmudur

Sigorta hariç fiyatı 41.850 nakit. Eylül öncesi araçlarda çelik jant yok (deluxe için) ve Eylül sonrası araçta çelik jant var. Eylül öncesi için ise 41.250 fiyat aldım. Sigorta fiyatı 610TL. Park sensörü ben de mevcut değil. Bu bilgilere göre değerlendirme yapabilirsiniz.
    Bir de fiyat konusunda tavsiyem en az iki bayi ile konuşun. Diğer bayiden aldığınız fiyatı belirtip daha aşağıya verip vermediklerini sorun. Daha uygun fiyat alma şansınız olacaktır.

Ümraniyedeyim ve bulunduğum bölgede yollar çok iyi değil. Alfayı biraz sert kullandığım için her sene ön takım masrafım çıkıyordu. Öyle bir yol. Trim sesi olmadığını ve lastiklerde bu yola göre vurma sesi içeriye pek yansımadığını söyleyebilirim. Bu değerlendirme yaklaşık 20 km'lik yol içindir. Arabayı akşam teslim aldığım için çok kullanma şansım henüz olmadı.

Daha detaylı bilgiyi kullandıkça yazabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mylmazer -- 12 Aralık 2014; 0:04:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Hayırlısı olsun, aynı zamanda hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim.

Alfa'dan sonra gayet başarılı buldum. Tabi sıfır araç olmasının da etkisi var. 75hp olmasına rağmen çekişi gayet iyi geldi.
  • myılmazer 0-100 kac snde çıkıyor delux
  • mhmtakcay M kullanıcısına yanıt
    öyle bir deneme yapmadım, kapasite ve aracın amacı belli. 75HP
  • Titanyum aracı aldım fakat rengi uygun bi kılıf bulamadım. Koltukların rengi fotodaki gibi. İnternette arıyorum kalteden ve fiyattan geçtim. Hiç hoşuma giden renk yok. Kılıf alan yada diktiren varsa paylaşabilirler mi
     Yeni FORD TOURNEO Courier İNCELEMESİ
    Benim aradığım kenarları siyah ortası krem veya tonları şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenci42 -- 14 Aralık 2014; 0:21:41 >
  • Bende ariyorum izmirdeyim bulursaniz haberleselim olurmu.ben sanayide bikac yere baktim hosuma gitmedi gbaran diye site var oraya bakin degisik bir kilif var ped gibi

• http://www.gbaran.com.tr adresinde buldum fakat ben tam kılıf istiyorum. Çocuklar yine kenarlarından kirletir.
    bod-ford-tourneo-courier-kılı adresinde buldum fakat airbag titanyumlarda koltukta var mı bilmiyorum. Bu airbag olayı kafama takılıyor

• Araç sahibi arkadaşlara verdikleri bilgiler için teşekkürler, kazası belasız keyifli sürüşler.
    2 tane kısa sorum var;
    1-)Titanyum plus a sadece geri görüş kamerası (navigasyon olmadan) ekletilebiliyor mu?
    2-)Sıfır faizli kredi için dosya masrafı ne kadar? (Bir arkadaş hiç ödemediğini diğer arkadaş da 650TL ödediğini yazmış)

Teşekkürler.
  • titanium plusa geri görüş kamerası ekletebiliyosun opsiyonel 2300 tl sanırım.
    Dosya masrafı Ticari kredi kullanırsan yani 24 000 tl dosya masrafı 630 tl.
    Sahıs kredisi kullanırsan 22000 / 20 ay dosya masrafı 115 civarı
  • mhmtakcay M kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
    Opsiyon listesinde, "navigasyon+geri görüş kamerası" için 3.150 TL yazıyor. Sadece kamera için 2.300 TL fazlaymış.
    Bir soru daha;
    Start-stop herhangibir tuşla devre dışı bırakılabiliyor mu sürekli aktif mi?
  • Neden 3+1 yapıyorlar bu araçları. Neden 5 kişi değil. Diger markalar 5 kişi

• Araç 4 kişilik olarak ruhsatlandırılıyor ticari olarak anladığım kadarıyla. Çünkü binek versiyonunda 5. kafalık ve emniyet kemeri var. Ticaride arkada 2 kafalık ve 2 kemer var. Donanımlarına bakarsanız ticari ve binek versiyon arasında başka ufak farklılıklar da var.
  • değerli arkadaşlar,

2009 clio kullanan babama bu araçtan almayı düşünüyorum.
    kafama takılan soru, bu araçların ticari olarak geçiyor olması ve hususi kullanımda yasal olarak sorun olup olmaması.
    babam 60 yaşında emekli bir adam. yarın öbür gün polis çevirip nerede k1 belgen diye sorar mı?
    internette net bir bilgi bulamadım, sizlerden bilgi rica ediyorum.
  • amf23 A kullanıcısına yanıt
    Sayın amf23 start stopu kapama tuşu var. Devreye girmemesi için aracı çalıştırdığınızda off düğmesine basarak devredışı olabiliyor. Araç stop edip tekrar çalıştığında yeniden devrede yada tuşa tekrar basarak yeniden devreye alınabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perakende

değerli arkadaşlar,

2009 clio kullanan babama bu araçtan almayı düşünüyorum.
    kafama takılan soru, bu araçların ticari olarak geçiyor olması ve hususi kullanımda yasal olarak sorun olup olmaması.
    babam 60 yaşında emekli bir adam. yarın öbür gün polis çevirip nerede k1 belgen diye sorar mı?
    internette net bir bilgi bulamadım, sizlerden bilgi rica ediyorum.

Hususi kullanimda belge zorunluluğu yok

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.