Şimdi Ara

Yeni FORD TOURNEO Courier İNCELEMESİ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
336
Cevap
9
Favori
115.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 de 75 lik connect almıstım ve 2 sene kullandım, cok hantaldı, heleki şehirler arasında. Şuan connect 110 glx kullanıyorum, lakin çok yakıyor, şehir içi 37 kuruş civarı yakıyor, şehirler arası ise 27 kuruş. connecti ilk aldıgımda çok daha fazla yakıyordu ve şu an 30 binde. ford kalitesini seviyorum, courier de gözüm var, 75 lik courier ile yakıt tüketimi aklımda epey bi soru işaretiydi, teşekkür ederim aydınlattığınız için.
  • merhabalar,

yaklaşık 2,5 aydır delüx modelini kullanıyorum genel hatlarıyla araçtan memnunum sezsiz ve sorunsuz oluşu cezbedici yakıt tüketimi konusuna gelirsek bayram tatilinde istanbul-fethiye toplam 803 km ortalama yakıt tüketimi 3,8lt oldu dönüşte ise dünyanın yuvarlak olması sebebiyle 4,1lt olarak gerçekleşti.Şehir içi trafiğinde hergün avrupa-anadolu, anadolu-avrupa yönünde gelip gitmeme rağmen 4,4lt yakıt tüketimi mevcut performans olarak dik yokuşlarda 1. ve 2. vites performansı yeterli kullanılan malzeme sert ama gerçekten kaliteli ticari araçlardan hoşlanmayan birisi olarak aldım ve gerçekten memnunum.Fiyat performans ve kalite olarak bakarsak 42.750'ye hem dizel hem ekonomik araç almak imkansız aracı bayiden alırken titanium modelinin bekleme süresi yaklaşık 45 gündü beklememek için aldım.
  • wwzero W kullanıcısına yanıt
    110hplik connectden sonra sizi courier'in 95hpligi bile kesmez performans olarak.
    Bagaj connecte göre dar.
    Arac 4 kisilik onu da dikkate alin ve bence aceleniz yoksa yeni connect'i bekleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehesr

110hplik connectden sonra sizi courier'in 95hpligi bile kesmez performans olarak.
    Bagaj connecte göre dar.
    Arac 4 kisilik onu da dikkate alin ve bence aceleniz yoksa yeni connect'i bekleyin.

tam olarak hangi ayda geliyor TR bilginiz varmı tşkler..
  • İki hafta önce Antalya Bilaller Ford plazadaydım, önümüzdeki ay yani Eylül ayı için gelme ihtimali büyük demişlerdi, bugün yarın gelecek anlaşılan. Teknolojisi, genişliği, yakıt tüketiminin önceki modeline göre az olacağı ile ilgili pekçok artısı olsada yurtdışı üretiminden dolayı yedek parçasının pahalı olacağının söylentileri, fiyatlarının çok yüksek olacagıda eklenince, kafada büyük bi soru işareti bırakıyorhttps://forum.donanimhaber.com/images/micons/m5.gif
  • tourneco connect bu ayın ikinci yarısından itibaren shooroom larda olucakmış gürbaşlar otodan mail geldi ama fiyatlar gdaha belli değil dendi
  • 65.700 tl. bence cok cok yüksek fiyat...
     Yeni FORD TOURNEO Courier İNCELEMESİ
  • arkadaşlar 1.6 tdci 95 bg olan modelin 5. vites 2000 devirdeki sürati nedir acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

Arkadan çarpışmada boyun korumada zayıf not almış. Sağdaki resim boyun Turuncu. B-maxin koltuğu daha güvenli anlaşılan. Ama asıl puanı yardımcı sistemler eksik olduğundan kaybetmiş. Yol çizgisi takip sistemi ve çarpma önleyici frenleme sistemi olmadığı için "safety assist" % 56 almış. B-max aynı yerden %71 almış. Puanlama sistemini değiştirdiler galiba.
    http://www.euroncap.com/results/ford/b_max/481.aspx

Puanlama sistemi değişti o yüzden yeni araçlar kolay kolay 5 alamıyor artık.

• aygun02 A kullanıcısına yanıt
    120 Km 5. Vites 2000 Devir Ve motordan ses duyamazsın :D
  • cingene C kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler :)
  • 1.5 motorlar yeni nesil olduğu için daha az yakiyormus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • verilere göre , 1.6 nın daha az yaktığı görülüyor ama 1.5 kullanıcılarındanda cok iyi değerler geliyor
  • rkadaşların bazıları bu araclarda rodajlama olmadıgını soyluyor dogrudur ama? Arac zamanla km yapmaya başlayınca yakıt tüketimindeki azalmayı ve azda olsa arabadaki hantallığın giderek azaldıgını görecekler ve çalıştığım iş dolayısıyla 4 tane ford ticari aracı 0 dan kullanmaya başlayıp km si gelince değiştim görüşüm şudur ben ww gende renault opel fiat gibi ticarileride kullandım ford çok saglamdır masrafı azdır ama yakıt tuketiminde bonkordur çok yakar fakat son motor teknolojisinden sonra yakıtı bayagı düşürmüş bende ailem için titanyum plus alıcam ama navigasyon ve geri görüş düşünmüyorum ve her yonuylede aracı begendim test sürüsüde yaptım arac deneyimlerime dayanarak 1. ve 2. vitesin hantal oldugunu gördüm ama ralli yapıp başkalarıyla kapışacak değiliz ailemizi taşıycamız için pekte önemli degil şu an işi dolayısıyla 2014 model ford tourneo custoum kullanıyorum agresif ve hızlı kullandıgım için ortalama yakıt tüketimim 10.8 sabiy hiç değişmiyor bakalım kuryede ne olacak.Ha şunuda demeden geçemiycem ww transporturda her 40.000-50.000 de bir turbo dagıtıyorduk hatta birinde turbonun parçaları motorada zarar verip yarım motor getirtmiştik ama fordda 160-200.00 den önce tuboda hiçbir probleme rastlamadık

• Genelde ticari arabayı sevmem ve hiç beğenmem ama bu ticari gözüme bir hoş geldi,tebrikler ford.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. resimdeki bisikleti hediye olarak mı veriyorlar acaba
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Eskiden veriyorlardı. İlk tanıtım sırasında.
    Hatta yanında migros çeki falan da varmış.

Formda bir arkadaş o hediyeleri alamamış hediye bedeli kadar indirim istemişti yapamadıkları için aracı almaktan vazgeçmişti.

Ben olsam bende vazgeçerim.

• Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    "Boru"san bırak bisikleti, paspas bile hediye etmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4007 -- 9 Kasım 2014; 12:34:26 >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Aracına paspas alan birinden paspas takma ücreti almışlardı forumda bir arkadaştan.

• Hamdi0555 H kullanıcısına yanıt
    Beklenir vALLAH
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.