Şimdi Ara

Yeni FORD TOURNEO Courier İNCELEMESİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
9
Favori
115.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozer57

Park sensörünün alıcıları gövde renginde gayet şık duruyor. Görüntü yok ses ile ikaz ediyor. Tam kullanamadım ama işe yarar gibi duruyor.

İste forumun faydalari hocam. Sayenizde gorustum ancak son asamaya geldigimiz icin hediye ettiremesekte 100 tl karsiliginda anlastik. Titanium plus ile titanium arasında bizim kullanabilecegimiz onemli farklardan biriymis, onu da sayenizde son anda akil edip ekletmis olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aracı bende düşünüyordum fakat beni şekli düşüdürüyordu ancak bugün aracı gördüm yakından şeklini çok beğendim gayet güzel şu an için aklımdaki tek soru işareti dizel ticari bir araç ne kadar değer kaybeder? Bu herşeyden önemli. Babam 2013 doblo aldı31 bine sıfırı 43bin TL şimdi bu denli bir zarar olursa araç isterse 3 Lt yaksın bir anlamı kalmıyor. Tabiki araç Ford bu biraz artı katıyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Birde tit.plus ta start-stop var sizce gerekli mi? Bana sanki motorun ömrünü azaltırmış gibi geliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

burada daha uyguna var hocam ama 50 lira daha montaj parası istiyorlar.

http://www.sahibinden.com/listing/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-transittourneo-courier-i-jpc-v2-new-premium-model-basamak-165592070/detail

425 liraya geliyor. Serviste 500 liraya yaptırmak daha mantıklı bence

• beni dün aldığım bayiden aradılar. Titanyum modelinde şöför koltuğunun altında çekmece olması gerekiyormuş benim arabaya yanlış koltuk takmışlar gelin koltuğu deşiştirelim dediler. Acaba sizin titanyum model arabanızda şöför koltuğunda alt çekmece varmı?
  • Şoför koltuğunda değilde yolcu koltuğunda var

• Merhabalar
    Bugun babam icin 1.5 75bg trend paketine pazarlik yaptik, babam on sis farini bile gereksiz gördügü icin trend baktik. 41.250 fiyat aldik hicbir hediye vermediler.
    Fiyat nasildir?
    Araci is geregi genelde 5 kisi kullanma durumu var, arka koltuklar yeterli olurmu?
    Aracini arkada 3 kisiyle kullanan oldumu?

• Bu araç gerçekten çok sevimli ve güzel bir araç oldu. Türkiye'de Caddy yerine tercih edilebilir gibi geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehesr

Merhabalar
    Bugun babam icin 1.5 75bg trend paketine pazarlik yaptik, babam on sis farini bile gereksiz gördügü icin trend baktik. 41.250 fiyat aldik hicbir hediye vermediler.
    Fiyat nasildir?
    Araci is geregi genelde 5 kisi kullanma durumu var, arka koltuklar yeterli olurmu?
    Aracini arkada 3 kisiyle kullanan oldumu?

Hocam delüx için son ne kadar dediler yıllık vergisi ne kadar bu aracın detaylı bilgi aldınızmı acaba?
  • Delux icin 43.400tl dediler ama araç yok 1 ay beklemek gerekiyormuş.
    Yillik vergi sormadim ama 850 tl civari birseydi sanirim.

• Biz de hayirlisiyla bu aksam teslim alıyoruz 1.6 titanium blazer mavi aracimizi.

Araca baktigimiz zaman arkada 3 kisi oturmayi denedik cok sikismadik.

Ayrica ortadaki cikinti rahatsiz edermi diye oturup denedim. 1.90 boyunda ve 90 kilo olmama ragmen rahatsiz etmedi, tabi uzun yolda nasil olur bilmiyorum.

• AnL3507 kullanıcısına yanıt
    Ne yaptiniz usta teslim aldinizmi araci hayirlisiyla.

• quote:

Hayirlisiyla dun teslim aldik hocam.

• AnL3507 kullanıcısına yanıt
    Kazasiz belasiz kullanirsiniz insaallah,

• quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

quote:

Hayirlisiyla dun teslim aldik hocam.

araç hakkkındaki düşüncelerinizi yazarmısınız motor yokuşlarda nası konforu?
  • Tekrar merhaba arkadaşlar,
    Hatırlarsanız İzmir-Ürgüp arası yakıt verilerimi ve izlenimlerimi paylaşmıştım.
    Oradan Adana'ya geçtim.
    İzmir-Ürgüp arası ortalama hız 80 km çıkmıştı ve 5 litre yakmıştı araç.

Dün Adana'dan yola çıkmadan verileri sıfırladım.
    Yol boyu 100-110 arası hız ile geldim. Araçta 3 yetişkin ve 2 yaşında 1 çocuk vardı. Bagaj full doluydu. Klima hep açıktı.
    Ortalama hızım bu sefer 87 olmuş. Yine 5 litre yakmış araç. 22 kuruş demek.

Araç şu an 2800 km'lerde. Daha önce paylaştığım izlenimlerimde bir değişiklik yok.

Arka koltukların ortasındaki yüksekliği kesinlikle dert etmeyin. Oraya oturanlar hiç rahatsızlık duymadı.
    Performansı dert etmeyin. Gayet yeterli (95 beygirlik için diyorum). Beklediğimden iyi.
    Donanımlar harika. Otomatik far, otomatik silecekler, start-stop gayet güzel çalışıyor.

Daha önce bahsettiğim eksiler devam ediyor.
    Korna düzeneği çok kötü. Fiesta'dan sonra bir türlü alışamadım. Altı boş gibi. Doğru yere basmassanız tak diye ses geliyor.
    Kötü yollarda araçta trim sesleri var. Arka bagaj kapağından da ses geliyor. Ama çok kötü yollarda. Normal yollarda ses yok.
    Yüksek hızlarda rüzgar sesi var.

Sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
    Almayı düşünenler için hayırlısı olsun inşallah.

• Maybach Music kullanıcısına yanıt
    selam ben 01 temmuz 2014 de tıtanyum plas modelı bı arac aldım suan 7000 km de aracı ıstanbuldan aldım tokata geldım bırde yine istanbula gıttım dun istanbuldan geldım istanbul güngörenden depoyu doldurdum tokat 835 km yolbılgısayarının gösterdıgı 165 km lık daha yakıt var depoda arabada hasta oldugu için 105 km /s sabit hızla yol bılgısayarı 4.2 km gösterdı arac 120 km gıbı bır hızla gidildiginde 5.5 lıtre yakıt ortaaması gösterıyo fabrıka verılerıne bakarsanız 100 km sabıt hız ıle verılmıs verıler ve o verılerı yakalamak mumkun hersey kullanıcıya baglı .2 ay zarfında yakıt konusundakı deneyımlerım bunlar. bunun dısında bircok arkadasın dedıgı gıbı ıc plastıkler sert oldugundan kötü arka kapılardan ses gelıyordu servıse göturdum ayarladılar klıma cok guzel ses sıstemı bana göre yeterlı yol tutusu gayet ıyı performans bence kişiye göre degısır ama benım beklentılerımı karsılıyo araba genel olarak gayet güzel donanım olarakda guzel .ALLAH herkesın gönlune gore versın ınss yenı araba alan arkadaslara hayırlı ugurlu olsun gule gule kullenmak nasıp etsın ınssss hayırlı formlar

• Arkadaşlar Hayırlı pazarlar, 75 lik trend paketini almayı düsünüyorum, daha önce connectin 75 liğini kullanmıstım ve hiçte memnun değildim. acaba 75 lik trend modelinde yokuşlarda çekişi nasıldır, yakıt tüketimi nasıldır? kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim, teşekkürler...
  • Bu arabaya yollarda, caddelerde sıkça rastlamaya başladım.

Ancak aracın orantılarında gözü rahatsız eden bir dengesizlk var gibi geliyor bana...
  • wwzero W kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Connect 75bg'lik araca göre performansi yeterli gelebilir.ilk iki vites iyi hizlandiriyo araci ama 80km hizdan sonra araç cok nazlaniyo hizlanmak icin.
    Bizim araç 3000 kmde yakiti düsünmeden kullaniyoruz.
    1100kmlik uzunyolda,
    İstanbul-Gerede otobani 140-160km hiz arasi
    Gerede-Rize 90-100 hiz
    280tl yakit aldim referans olsun.
    Karadeniz sahil yolunda 80km hizla 65km boyunca yol aldik yakit 3litre cikti.
    İyi gunler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.