Şimdi Ara

Yeni FORD TOURNEO Courier İNCELEMESİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
336
Cevap
9
Favori
116.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Aracı kısmet olursa alacağım fiyatı beyaz ve geri görüş kamerası, navigasyon yok
    Titanyum plus M1 yani journey yani otomobili 60 000 lira plaka ve ruhsat dahil sigortalar hariç
    fiyat aldım daha uygun bulan varsa lütfen burada paylaşsın
    birde ben 2. el bulabilirsem benim için o da uygun henüz plus m1 2. eli yok kasım sonuna kadar
    bekleyim uygun olanı alacağım. Bence araç alacak arkadaşlar beraber araştırırsak iyi olur. Ben Ankara'dayım
    İsmim Ersin Demir Tel 0 532 402 19 81 iyi Forumlar iyi Günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forman18 -- 14 Kasım 2014; 10:52:24 >
  • Arkadaşlar 1.5 trend modelini alan varmı şu sıralar almayı düşünüyorum trend modeli hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi yakıt, performans?
    Ayrıca trend modeli için sigorta ve ilk 6 aylık bandrol dahil olmak üzere 41 500.00 tl fiyat aldım değerlendirmelerinizi bekliyorum
  • forman18 F kullanıcısına yanıt
    Ersin Kardeşim,

Ankara'da eskişehir yolundaki Otokoç'ta 1 adet çok az km de hususi ruhsatlı bir tane 2. el araç var. Açık mavi renkli. Fiyatı da yalan olmasın 49 veya 59.000 TL idi. Salı günü gördüm.

Umarım işine yarar.
  • Titanium icin 45 , titanyum plus icin 47 fiyat aldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autoshow A kullanıcısına yanıt
    Beyaz bulamıyorum 18 000 kredi ile 60 000 fiyata bütçem yetiyor ama beyaz bulamadım :(
  • MPV almaktansa bu aracı almak daha mantıklı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık kampanyası ve fiyatları nasıl indirim olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Titanium icin 45 , titanyum plus icin 47 fiyat aldim

Fiyatı nerden aldınız peşin mi, taksitle mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenci42

quote:

Ş.urfa. çok tatlı bi metalik kırmızı var. tavsıye ederım. o rengı urfada satamazlar.

• quote:

quote:

quote:

Ş.urfa. çok tatlı bi metalik kırmızı var. tavsıye ederım. o rengı urfada satamazlar.

24.000 TL YE 24 AY TAKSİT SEÇENEĞİ VAR. 45.000 TL BU SEÇENEKTE Mİ. PEŞİN ALAMAM TAKSİT KONUSUNU MERAK ETMİŞTİM
  • quote:

quote:

quote:

Aynen alirken tereddüt ettim ama gerçekten çok orjinal ve göze hoş görünen bir renk. Venedik kırmızısı diye geçiyor adı.

• Ankarada Altınsoyla el sıkıştık 60 750 sigortalar ve bandrol hariç bakalım hayırlısı 24 000 liraya 24 ay veya 18 000 liraya 18 ay faiz siz kredi kullandıramadılar
    18 000 liraya 12 ay faiz siz veya 18 000 liraya 18 ay 0,33 faizli kredi kullandıracaklar bireysel müşterilere olmuyormuş firmanın yalancısıyım öle dediler bu ay araba geliyor
    fakat ben ocak ayında plaka taktırıp ocak bandrolünü ödemek istiyorum Hayırlısı....kullandığım kredi 15 000 liraya 16 ay taksitle 0,06 faizli toplam 92 lira faiz ödüyorum hiç bir şey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forman18 -- 31 Aralık 2014; 13:08:05 >
  • autoshow A kullanıcısına yanıt
    Altınsoy ile el sıkıştık bilgilerimi en sonda paylaştım. Hayırlısı Titanyum plus beyaz M1 yani otomobil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forman18 -- 8 Aralık 2014; 7:36:26 >
  • Aracı alalı dört buçuk ay oldu. Araç 1.6 Titanium plus.

15 bin km yol yaptım.
    Bugün bakıma bıraktım aracı.
    386 lira bakım ücreti.

15 bin km izlenimlerim genel anlamda olumlu.
    Daha önce bu konuda yazdıklarım halen geçerli. Özel mesajla soran arkadaşlara da elimden geldiğince cevap vermeye çalıştım.

Aracın yakıtı şehirler arası 5 litre. Şehiriçi 6 litre. Normal kullanımda bu değerler.
    Eğer kasarsanız şehirler arası 4.5, şehiriçi 5.5 olur.
    Zorlarsanız şehiriçi 7 yakar en fazla.
    Yakıt anlamında araçtan memnunum.

Donanımlar çok güzel. Ön cam ısıtma, koltuk ısıtma, start-stop, yokuş kalkış desteği, vb. özellikleri gayet güzel çalışıyor. Aracın özellikle ön taraf yüksek cam yapısından dolayı çok ferah. Binen herkes bunu ifade ediyor mutlaka. Focus'lardaki o basıklık bu araçta yok.

Eksiler de halen aynı.
    Araba bozuk yollarda çok sesli ve sert.
    Güzel yollarda problem yok. Ama soğuk pütürlü asfaltlarda çok fazla trim sesi var.

70-80 km hızların üstünde sol ön kelebek camından çok fazla rüzgar sesi alıyor. Sağ taraftan o kadar fazla gelmiyor.
    Bugün servise bırakırken durumu anlattım. Test sürüşüne de çıktık. Çözmeye çalışacaklar. Bakalım çözebilecekler mi.

Bide bagaj büyüklüğü 700 litre felan yazıyor özelliklerde ama o boydan boya yüklerseniz. Koltuk hizasına yani pandizotun olduğu yere kadar düşünüldüğünde bagaj küçük diyebilirim.

Rüzgar sesi ve trim sesleri maalesef beni rahatsız ediyor. Ses takıntısı olan bu aracı almasın. Bunlar haricinde memnunum.
    Yakıtından, çekişinden, donanımlarından memnunum.
    Aile aracı olarak kullanıyorum. Bütçem yetseydi C-Max alırdım. 49 bin liraya full dizel neredeyse otomobil ayarında bir araba olunca f/p açısından mantıklı bir araç olduğunu düşünüyorum.

Sorusu olan varsa memnuniyetle cevaplarım.
    Allah herkesin gönlüne göre versin ;)

• Ana konu bilmiyorum ama kisir geciyir biraz. Pek paylasim yok. Yan basamak arka basamak bagaj havuzu 3d havuzlu paspas kaput filmi yaptiran oldumu acaba tavsiyeye.ihtiyacim var.

• arkadaşlar fiyatlar güncellenmiş

titanium 54k olmuş

yoksa bana mı öyle geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jetta01

arkadaşlar fiyatlar güncellenmiş

titanium 54k olmuş

yoksa bana mı öyle geldi

Fiyatlar aynı.
    Sizin baktığınız kampanyasız fiyat.
    Kampanyalı anahtar teslim fiyatlarına bakın ;)
  • 43750 nakit ogretmen indirimi TITANIUM +park sensoru kapora verdim araci teslim almadim indirim varsa bende talep edeyim.bide yan arka basamak taktiran oldumu

• Arkadaşlar daha önceki mesajımda 15 bin bakımı için 386 lira fiyat verdiklerini söylemiştim.
    Bakım yapıldı, aracı teslim aldım.

30 bin bakımında değişecek bir şeyi eklemişler ilk başta.
    Dolayısı ile fiyat düştü.

15 bin bakımı için ödediğim para 275 lira.

Daha önceki aracım benzinli Fiesta idi. Onun bakımı çok daha pahalıydı diye hatırlıyorum.

Sol önden gelen rüzgar sesi için içten silikon uygulamışlar. Ses bayağı azalmış.
    Bagajdan gelen sesi de halletmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Arkadaşlar daha önceki mesajımda 15 bin bakımı için 386 lira fiyat verdiklerini söylemiştim.
    Bakım yapıldı, aracı teslim aldım.

30 bin bakımında değişecek bir şeyi eklemişler ilk başta.
    Dolayısı ile fiyat düştü.

15 bin bakımı için ödediğim para 275 lira.

Daha önceki aracım benzinli Fiesta idi. Onun bakımı çok daha pahalıydı diye hatırlıyorum.

Sol önden gelen rüzgar sesi için içten silikon uygulamışlar. Ses bayağı azalmış.
    Bagajdan gelen sesi de halletmişler.

Rüzgar sesi sıkıntısı bende de var, genelde teyp açıp kullandığım için anlamamıştım ama 80 90 km çivarında felaket yol sesi alıyor.Bu arada bakım uygunmuş iyi oldu bu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.