Şimdi Ara

Yeni FORD TOURNEO Courier İNCELEMESİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
336
Cevap
9
Favori
115.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ticarilerin ilk 3 vitesi genelde atik olur ama siz hantal demişsiniz bana biraz değişik geldi :)
    yakıt tüketimi beni pek sevindirmedi ne yalan söyleyeyim tamam araç daha yeni ama 5 litre oldukça fazla sonuçra 1 tonluk bir araç.
    Bu arada kazasız belasız inşallah
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Devirli kullanirsaniz araç hantal değil. Motor daha rodaj döneminde olduğu icin çok devirli kullanmak istemedim.
    Yakit belli bi zaman sonra düşecektir. Araç 1304 kg gözüküyor ruhsatta. Tit. plus donanim ile agirlik artmis biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Devirli kullanirsaniz araç hantal değil. Motor daha rodaj döneminde olduğu icin çok devirli kullanmak istemedim.
    Yakit belli bi zaman sonra düşecektir. Araç 1304 kg gözüküyor ruhsatta. Tit. plus donanim ile agirlik artmis biraz.

hocam devirden kasıt nedir ?
    örnek connectlerde 2binde ekonomi ışığı yanıyor ve vites değiştirmemiz istiyor. araçta o aralıkta oldukça atik hani hiç 3bine 4bine dayayayım demiyor insan.
    Ben virajlarda aracın yol tutuşu nasıl onu çok merak ediyorum. Ford'un en iyi olduğu bölümlerden birisidir fakat aracın yapısı buna imkan veriyor mu? virajlarda güven veriyor mu?
    Birde kışın 4 çift kar lastiği almanız lazım haberiniz olsun. Ticari araçlarda zorunlu.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Ayni şekilde 2000 devirde vites artir uyarisi veriyor ve 2000 devirde vites yukselttiginizde ikinci viteste hantallik var. 2500-3000 devirden sonra o hantalligi üzerinden atiyor.

Yol tutuşu konusunda bana hic tedirginlik yaşatmadi. Elbette bi focus değil. Araç yuksek olduğu için daha kotu bekliyordum yol tutusunu ama bekledigimden iyi cikti diyebilirim.

Hocam en güzeli gidip test etmeniz. Siz connect kullanicisi olarak yani ticari araç kullanmaya alismis birisi olarak daha net anlarsiniz aracin ne olduğunu.
    Araç 95 beygir ve motor yeni. Acildikca daha iyi olacaktir ama çok yuksek performans beklememek lazim.

• hackerbekir H kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam inceleme için teşekkürler.
    Kazasız belasız iyi yolculuklar.
    Aracınız hayırlı olsun. Otomatik vites ile ilgili bir haber varmı?
  • Hocam güzel bi ön inceleme olmuş çok teşekkür ederim

• Hayırlayan herkese teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun inşallah.

@Gladiotürk , Ford'ta dizel otomatik yok henüz. C-max ve Focus'a 2015 ortalarında gelecek deniyordu başka konularda. Onlara gelirse bu araca da koyarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matamat

hackerbekir nickli arkadaşım mesajıma başlamadan önce size bir teşekkür edeyim neden derseniz bazı arkadaşlar bi araç alıyor ve o araç hakkında öyle şeyler yazıyor ve söylüyor ki sanki o araç dünyadaki en güzel araç. siz gayet açık yüreklilikle objektif bir değerlendirme yapmışsınız teşekkürüm bu yüzden
    bende dün ford servise gittim aracı inceleme şansım oldu. hatta test sürüşü de yaptım araç ses yalıtımı olarak çok iyi olmuş, süspansiyon çok iyi olmuş yetkiliye sorduğumda makas sistemi kullanmadıklarını amörtisör sistemine geçti dedi. güç 110 luk ford connect e göre düşük ama sıkıntı değil. motor sesi yok denecek kadar az olumsuz gördüğümm özelliği navigasyon sistemi sanki arabada saklambaç oynuyor hem küçük ekran hemde derinlere gömülmüş. bu aracı kullandıktan sonra hiç aklımda yokken almayı düşünüyorum alıp kullanan arkadaşların görüşleri önemli. özellikle yaakıt konusunu merak ediyorum gerçekten 3,4 yakalanabiliyor mu
    *

Aracımla şuana kadar 1450 kilometre yol yaptım :D şunu size söyleyeyim 207 tl ye deposu doluyor.Ve 120 km hızdan mumkun oldugunca inmedim asagıya ( ortalama 40 km ),kila hiç kapanmadı 805 km yol yaptım.Eğer 90 km ile klimasız yolculuga cıkılır ise bu araç 207 lira ile 900 km rahat yol yapar.Yapamasa bile girkilometrede 26 kuruş gayet tatmin edici bir tüketim.Aracım 90 beygir 1.6 motor.

• yetim28 Y kullanıcısına yanıt
    75 beygirlik araçmı kullandığınız araç ? Ben açıkcası 90 beygirlikle gayet dik rampalarda dahi çekiş sıkıntısı yaşamadım ?
    Bu araçlarda rodaj dönemi diye bir şey yoktur.Aracın rodaj dönemi fabrikada üretim esnasında geçmektedir.İlk 5000 km e araca aşırı yüklenilmemelidir.Bilgilendirmek istedim :D
  • quote:

Yakıt konusunda fabrika verisini (ortalama 3.8 mi neydi) tutması zor bir olay gibi duruyor yani. Hele rodaj konusu da geçerli bir konu değilse. Acaba uzunyol tüketimini asgari 25 kuruş olarak kabul etmeli miyiz ? Işin doğrusu aracı yakıt ekonomisi cazip gösteriyordu. Yakıt verilerinin devamını beklesem sizi zorlamış olmam umarım :) Saygılarımla

• Aracınız hayırlı olsun, biz de dün titanium için siparişimizi verdik. Acaba sizin araç ne renkti, bir de anahtar sustalı mı yoksa düz mü?
  • @cingene , Evet eski motorlardaki gibi değil. Ama yinede ilk başlarda aracı sakin kullanmak gerekiyor.
    Ayrıca sizin aracınız 90 beygir değil 95 beygir.

@sincerlym19 , Start-Stop'lu modelin fabrika verisi şehirdışı 3.5 litre. Motor daha yeni ve daha önce yazdığım mesajı incelerseniz kasmadan 5 litre yaktı. Motor alıştıkça bu veri 4-4.5'lara düşer. Kasarsanız daha az da yaktırırsınız.
    Aracın deposu 47 litre. 4.7 litre yaksa 1000 km yol yapar 1 depo yakıt ile. Bide 25 kuruşu nasıl hesapladınız. 5 litre bile yaksa 22 kuruş yapıyor. Adana'dan İzmir'e dönerken sıfırlayıp tekrar bi ölçüm yapacağım sizin için ;)

@AnL3507 , Sizin aracınız da hayırlı olsun. Araç tit. plus ve beyaz renk. Birinci anahtar sustalı. Yedek anahtar düz.
  • quote:

@cingene , Evet eski motorlardaki gibi değil. Ama yinede ilk başlarda aracı sakin kullanmak gerekiyor.
    Ayrıca sizin aracınız 90 beygir değil 95 beygir.

@sincerlym19 , Start-Stop'lu modelin fabrika verisi şehirdışı 3.5 litre. Motor daha yeni ve daha önce yazdığım mesajı incelerseniz kasmadan 5 litre yaktı. Motor alıştıkça bu veri 4-4.5'lara düşer. Kasarsanız daha az da yaktırırsınız.
    Aracın deposu 47 litre. 4.7 litre yaksa 1000 km yol yapar 1 depo yakıt ile. Bide 25 kuruşu nasıl hesapladınız. 5 litre bile yaksa 22 kuruş yapıyor. Adana'dan İzmir'e dönerken sıfırlayıp tekrar bi ölçüm yapacağım sizin için ;)

@AnL3507 , Sizin aracınız da hayırlı olsun. Araç tit. plus ve beyaz renk. Birinci anahtar sustalı. Yedek anahtar düz.

Teşekkürler

• Kendi aracımı istediğim fiyata satabılirsem niyetim var.Varsın her yıl muayene olsun,sonuçta sıfır araç muayeneden geçmekte sıkıntı yaşamayacak.Bayram sonrası zam gelmez ise ve 0 faizli kredi kampanyası devam ederse kuzenımle birlikte 2 araç birden almayı düşünüyoruz.Fiyat konusunda Bu ay birkaç bayi ile görüştüm,yavaş yavaş kampanyalı liste fiyatından indirim de yapmaya başladılar.En son tit.plus venedik kırmızısı+nav.geri görüş kameralı model için 51000 tl fiyat aldım.Buradan araç alan arkadaşlar aldıkları fiyatları da paylaşırlarsa alacak olanlara rehber olmuş olur.Tekrardan yenı araç alan arkadaşlara Rabbim kaza bela göstermesin.Güle güle kullanmak nasib etsin.
  • Geçen cuma günü Venedik kırmızısı titanyum paketi 30000 nakit 17000 lira sıfır faiz 16 ay vadeli aldım 650 lira dosya masrafı verdim. Yanında park sensörü hediye ettiler. Yaklaşık 500 km yol yaptım gayet memnunum. Yakıt tüketimi hiç 5 in altına inmedi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozer57

Geçen cuma günü Venedik kırmızısı titanyum paketi 30000 nakit 17000 lira sıfır faiz 16 ay vadeli aldım 650 lira dosya masrafı verdim. Yanında park sensörü hediye ettiler. Yaklaşık 500 km yol yaptım gayet memnunum. Yakıt tüketimi hiç 5 in altına inmedi

Hocam park sensorunun alicilari siyah mi? Yani goruntu olarak nasil duruyor? Eger duzgun duruyosa bende baski yapabilirim. Birde ne tip bi park sensoru, kullanisli mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: AnL3507

quote:

Orijinalden alıntı: ozer57

Geçen cuma günü Venedik kırmızısı titanyum paketi 30000 nakit 17000 lira sıfır faiz 16 ay vadeli aldım 650 lira dosya masrafı verdim. Yanında park sensörü hediye ettiler. Yaklaşık 500 km yol yaptım gayet memnunum. Yakıt tüketimi hiç 5 in altına inmedi

Hocam park sensorunun alicilari siyah mi? Yani goruntu olarak nasil duruyor? Eger duzgun duruyosa bende baski yapabilirim. Birde ne tip bi park sensoru, kullanisli mi acaba?

Alıntıları Göster
    Park sensörünün alıcıları gövde renginde gayet şık duruyor. Görüntü yok ses ile ikaz ediyor. Tam kullanamadım ama işe yarar gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozer57 -- 25 Temmuz 2014; 13:55:06 >

• Aracacıma yan basamak takırmak istedim servis 500 lira istedi. Acaba daha uygun basamak taktırabileceğim yer varmı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.