Merhaba, dell laptop kullanıyorm, bilgisayara yeni format attım.. format atmadan 1-2 hafta önce sorunsuz internete bağlanabiliyordum, format atmama yakın bir zamanda net bağlantısı başarısız olmaya başladı, bilgisayar internete bağlı gösteriyor ama goggle ı bile açmıyordu, cok ugrastım olmadı, bende format attım, her surucuyu tekrar kurdum ama yine aynı olay.. 2. kez format attım su an tertemiz bilgisayar ama yine aynı baglantı sorunu var.. bi ara mac degiştiren bi program kullanmstm ondan mıdır acaba dedim mac adresini eskisine cevirdim ama değişmedi... su an bu mesajı zorlukla gonderiyorm.. baglantıyı onar dedigim zaman 1-2 dk kadar baglanabiliyorum sonra kesiliyor. yardım edebilir msniz..
Hatta ek olarak; ben bişey indirirken sorunsuz iniyor bilgisayarıma sadece sitelere girmiyor.. Bi de aynı modem kullanıyoruz bir arkadasla, onda hiç bir sorun yok..
modemde sorun olabilir mi?başka bir modem taksan denesen.belki de hata pc de değil.
elimde modem yok.. ama zaten modemde sorun olsa arkadasım da giremezdi degil mi?
ağ driverlarında sorun olabilir. güncellemeni tavsiye ederim.