Şimdi Ara

Yeni Freya Veya H5 SERVER Bilen Yazabilirmi ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Freya Veya H5 server biliyorsanız yazabilrimisiniz :)

• Arkadaşlar güzel bir server buldum galiba bu server 5 yıldır varmıs o serverin 5 yıllık oyuncuları var...Gerçekten güzel server ama türk pek yoktur...Bi tane türk gördümmü seviniyorum altın gibi mübarek :) Eger oynayacak varsa gelsin gerçekten kaliteli oyuncular var server h5...ve serverda hangi class daha iyi diye birsey yok her class iyi yeterki en iyi bildigin classla oyna...clan var lvl 7 şimdilik ama hergün gelistiriyorum yardım yok birileri gelsede yardım etse süper olur...Benim Nick J4F gelen olursa hertürlü yardım yapilir...Serverin adresihttp://www.la2exilium.com/en/
  • Temmuz oldu hala bi gelen yok bi cevap yazan dahi yok :) Clan lvl 9 oldu clan skilleri gani çok yol kateddik ama hala türk player yok...Allyance yapacağım adamlar sadece brasil oyuncuları diyo dışlandık yani gelen gelsin plz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: J4F

Temmuz oldu hala bi gelen yok bi cevap yazan dahi yok :) Clan lvl 9 oldu clan skilleri gani çok yol kateddik ama hala türk player yok...Allyance yapacağım adamlar sadece brasil oyuncuları diyo dışlandık yani gelen gelsin plz...

Orjinalde oynuyoruz biz ücretsiz hemde eğer bilinmiyorsa hatırlatmak istedim.

En son clientta Lineage II Goddess of Destruction da.istersen ncsoft west de oynarsın istersende innova da oynarsın seçim sana kalmış. Artık kimse freya, H5 gibi eski clientlara rağbet göstermiyor. Tabiki eğer kalıcı bir serverda oynamak istiyorsan.

iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.