Şimdi Ara

Yeni Galaxy Note II aldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni galaxy note 2 aldım fakat bazı soru işaretleri var kafamda.
    Bunlardan birisi muhafaza

mesela ekran çok iyi iz kalmıyor fakat çizilme olur mu note 2 de dayanıklılık testlerinde anahtarla
    vuruyordu bişey olmuyordu aceba ekran kılıfı almamı önerir misiniz? yoksa böyle devammı edeyim.

Teşekkürler cihaz 10 numara almakla ilgili tereddütü olanlar bence hiç düşünmesin şiddetle tavsiye ederim.

• Banada doğum günü hediyesi olarak ablam almayı düşünüyormuş ama almadan önce fikrimi sordu bende alma çok büyük taşıyamam dedim İphone 5 olursa olur dedim yok ya o çok pahalı dedi onada
  • quote:

Orijinalden alıntı: xlskk

Merhaba arkadaşlar yeni galaxy note 2 aldım fakat bazı soru işaretleri var kafamda.
    Bunlardan birisi muhafaza

mesela ekran çok iyi iz kalmıyor fakat çizilme olur mu note 2 de dayanıklılık testlerinde anahtarla
    vuruyordu bişey olmuyordu aceba ekran kılıfı almamı önerir misiniz? yoksa böyle devammı edeyim.

Teşekkürler cihaz 10 numara almakla ilgili tereddütü olanlar bence hiç düşünmesin şiddetle tavsiye ederim.

çizilme olacağını pek sanmıyorum ama genede kılıf almakta fayda var

• Ekrana kaliteli bir koruyucu yeterlidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu jelatinler iyidir.Kullanmakta fayda var bence.
  • 3 aydır kullanıyorum ekranda kılcal çizikler oluştu .çiziliyor yanı ekranı
  • Teşekkürler OZaman alayım bir Jelatin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ekran koruyu+kılıf kullanmanı öneririm
  • Cihazı ben ekran koruyucu ve cüzdan kılıf ile kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare70

Banada doğum günü hediyesi olarak ablam almayı düşünüyormuş ama almadan önce fikrimi sordu bende alma çok büyük taşıyamam dedim İphone 5 olursa olur dedim yok ya o çok pahalı dedi onada

s3 alsana sende o zaman usta ya
  • 5 aydır S3 kullanıyorum kılıfsız ekran koruyucu olmadan hala 0 ayarında. Tertemiz. Kılcal çizikler varsa bilmiyorum.
  • Cuzdan kilifi siddetle tavsiye etmiyorum vir süre sonra Mıknatıslı bolgede ki ekran mavi lekeler yapiyor haberin olsun yazik etme telefona..

• quote:

Orijinalden alıntı: 11numara

Cuzdan kilifi siddetle tavsiye etmiyorum vir süre sonra Mıknatıslı bolgede ki ekran mavi lekeler yapiyor haberin olsun yazik etme telefona..

Benim cüzdan kılıf, mıknatıslı değil :)) , çıt çıtlı hatta aşağıdaki bağlantıdan görebilirsiniz :) Mıknatıslı kılıf zaten kullanılmasını ben de önermiyorum. Cüzdan kılıf olarak, buradan mıknatıslı olmayan kılıf bulamadığım için yurt dışından aldım. Ayrıca ekran koruyucuları da ebaydan aldım. 10 tanesini $ 3.86 almıştım :)

http://www.ebay.com/itm/Grey-Zenus-Masstige-Color-Point-Diary-Cover-Case-for-Samsung-Galaxy-Note-2-II-/221142225665?pt=PDA_Accessories&hash=item337d1a9301

• Bende oyle bi kilif aradim ama miknatislidan baska yoktu almadim boyle geziyorum biseyde olmuyor zaten gozum gibi koruyorum:-)

• quote:

Bende oyle bi kilif aradim ama miknatislidan baska yoktu almadim boyle geziyorum biseyde olmuyor zaten gozum gibi koruyorum:-)

Evet ben de bir türlü bulamamıştım, mıknatıs olmayan cüzdan kılıf, daha sonra Ebay'da aradım ve buldum :) Fedex kargo seçeneği ile 4-5 gün arasında geldi Güney Kore'den :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

quote:

Bende oyle bi kilif aradim ama miknatislidan baska yoktu almadim boyle geziyorum biseyde olmuyor zaten gozum gibi koruyorum:-)

Evet ben de bir türlü bulamamıştım, mıknatıs olmayan cüzdan kılıf, daha sonra Ebay'da aradım ve buldum :) Fedex kargo seçeneği ile 4-5 gün arasında geldi Güney Kore'den :)

4-5Gunde koreden mi geldi nasil oldu o?

• Bende 1 seneden fazla kullanıyorum note 2 ekran kurucusu yok kilif yok hiç bir yerinde belirgin bir çizik yok. .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.