Şimdi Ara

Yeni Gelen Patch ile birlikte çıkan ama bizim görmediğimiz itemler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel çalışma en azından şu patchte şu gelcek muhabbeti son bulur yakında gelir evcil hayvanlar oyuna
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

okadar çikolatayi ve kutuyu başta dediğim gibi data yazarak yaptım. Basit birşey.. (k2 nin nekadar saçma bir sistemi olduğunu görün)

o itemlar sundrieste yok. doğrudur çünkü normal kullanicilara gözükmez. bu tür itemlari sadece gmler görebilir. Gmlerin datalari bizimkinden değişik. Benim yaptiğim normal user datalarini gmlerinkine benzetmek gibi birşey.. ( ben gm im demiyorum. ben gm değilim)

İtemlari kullanabiliyormusuna gelince.Familarlar aktif değil. Kutu ve çikolatalar, server res de buslara birşey olurdu hatirlarsiniz, ayni mantik.

LvL up a gelince. ileride belki gm bir event yapar ve kazanana onu verir

lütfen pm atmayin nasil yapiliyor diye gerekli açıklamalari yaptm konuyu yanliş yere yönlendirip kitlenmesini istemeyiz ileride aktif olacak itemlari gosteriyorum sadece.

peki o datayı bana msn den verirmisin. yada pm den msn : josepjine__@hotmail.com

• hacım inmisin cinmisin naptın sen böyle
  • off ya.bu datanın temizi olsada indirsek.çok işimize yarar.o kutuları satsan 150gb yi geçer.bi biz yararlanamıyoruz böuyle şeylerden

• bravo süper bir çalışma
  • PM DEN BİŞEY İSTEMEYİN DİYOO ..
  • Güzel bi çalışma olmuş gerçekten.İleride aktif olabilicek şeyleri de görebiliyoruz buradan ama k2'nin işi belli olmaz ben sölim
  • zaten gm lerin bizim göremediklerimizi gördükleri biliniyodu ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

okadar çikolatayi ve kutuyu başta dediğim gibi data yazarak yaptım. Basit birşey.. (k2 nin nekadar saçma bir sistemi olduğunu görün)

o itemlar sundrieste yok. doğrudur çünkü normal kullanicilara gözükmez. bu tür itemlari sadece gmler görebilir. Gmlerin datalari bizimkinden değişik. Benim yaptiğim normal user datalarini gmlerinkine benzetmek gibi birşey.. ( ben gm im demiyorum. ben gm değilim)

İtemlari kullanabiliyormusuna gelince.Familarlar aktif değil. Kutu ve çikolatalar, server res de buslara birşey olurdu hatirlarsiniz, ayni mantik.

LvL up a gelince. ileride belki gm bir event yapar ve kazanana onu verir

lütfen pm atmayin nasil yapiliyor diye gerekli açıklamalari yaptm konuyu yanliş yere yönlendirip kitlenmesini istemeyiz ileride aktif olacak itemlari gosteriyorum sadece.

eğer dediğin doğru ise (%90 doğru bence k2 hersey olabilir) bidaha asla online oyun oynamam.
    ama ztn böle seylerin olabilicegini düşünüyordum çünki bi sürü 80 fln var biz 65 fln yıllar sürüyo derken onlar 80 oluyo ko yu ke den cok önce basladım ama hala 70 lvl bi charım yok ama herkez 75-80...
    ama sen madem böle seyler yapa biliyon o zmn neden 59 lvl asas 60 lvl priest ile ugrasıyon ?(imzanda yazıyo)

• Çok güzel çalışma bu arada sen bu işleri bayağı geliştirmişsin k2 peşine düşecek vallaha dikkat et
  • Aa benim charım 66 olmuş Güzel calisma
  • çok sağol emek olduğu belli rap verme olsa bu sitede heralde maxsimum ne kadar verebilsem o kadar verirdim yani
  • Şu dataları nasıl yaptın bizede anlatsana 10k çikolata
  • Ne var ki?9998 tane bus bile çekilir datadan editleyerek busun parasını 1 coin yapıorsunuz sonra busu invertorynize götürüp 9998 yazdıktan sonra oka basıp anında geriye yürümeniz lazım sonra buslar gelior ama kullanamıyorsun çikolatalar kullanılabilior mu sen onu söle bana?Neden kullanılamadığına gelince siz sizin dataları değiştiriyorsunuz ama ayarların aynısı bi de server datalarında var 2si uyuşmadığı için siz kullanamıyorsunuz ama eğer dc yerseneiz süpriz bişeyler olabilir(buslar varken)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _19O7_

hacım inmisin cinmisin naptın sen böyle

• bu kadar ugrastın bu topic için buda silinirse artık direk banlanırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: killbill4

o kadar çikolata yı nerden buldunn ?

bende bunu anlamaya çalışıyorum
    1 haftada zor cıkar
  • yararlı oldugunu düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhyTheyCallMeInsane

hacker mısın sen

her tbl kullanan hackermi olcak? Bende seri counter yaptım oleey artık hackerim hacıklıcam sizi
  • Gayet gzl calısma o dataları pm den alim pls

Not: Charın adı Hercules_Human dı galiba cz dek tek erkek int mageydi de herhalde ordan tanıyom
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.