Şimdi Ara

Yeni Gelen Patch ile birlikte çıkan ama bizim görmediğimiz itemler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bildiğiniz gibi oyunun datalari servera değil bizim pcmize yükleniyor, geçen patchte skillerle istediğimiz gibi oynayabiliyorduk ama artık olmuyor.

Skilleri düzelttiklerine göre belki item dosyalarinida düzeltmişlerdir diye item dosyasina şöyle bir göz attım ve yeni itemlar eklendiğini gördüm. Öncelikle gözüme çarpan ilk şey 1000 çikolata toplayinca karşiliğinda verilen öpücük oldu.
    Onu yazdıgımda ise karşıma bu çıktı ;
    Sanırım bunu aldiğinizda event bittikten sonra (20şubat) LvL inize göre belirli bir ex verecek.

Ondan sonra incelemeye devam ederken karşıma isimleri olmayan itemlar çıktı. Bunlar nedir acaba diye merak edip onlarida yazdim ve FD geldiginde Sundrieste satılan yumurtalarin ve sanirim yumurtadan çıkan familar (hayvan olduğundan emin değilim) olduğunu gördüm.
    Yumurta; (aktif değil)

Yumurtadan çıkan familar; (aktif değil)

Familari belki skills bara koyarım diye sağ tıkladıgımda ise inventorymizdeki kalkanın üst kısmındaki boş kutuya gittiğini gördüm. (aktif değil)

Bunlarda ilginizi çekeceğini düşündüğüm bikaç item;

Bu itemi kim istemezki Lvl Up:

Buda serverlar arasi savaşlarda kullanilan bayraklardan biri sanırım :

kesinlikle hiçbir resim photoshop değildir.

• eline sağlık
  • ee çikolata falan doldursana kasayı
  • Peki Bunları Kullanabiliyormusun aLıosun Ordanda..
  • o kadar çikolata yı nerden buldunn ?
  • hacker mısın sen
  • o kadar chocalte nerden buldun_??
    şu boş yerer takınca üstünde fln deişikliq oldumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guzel calisma :D
    editttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seozkut -- 15 Şubat 2007; 15:35:04 >
  • Lwl Up İşi İyi değil Nasıl Kullanılıyor 1 coins'e satılıyor bide oynda o zaamn herkes 80 lwl falan olur
  • ilgniçmiş şu egg'lerden hayvan çıkacağı doğru mu acaba?
  • Sana Birkaç Tane Sorum Olucak.
    1- 10603 küsür çikolatayı nasıl yaptın ? (Dupe Mi ?)
    2- O itemler normal sundureste yok. (Sen Nerden Buldun ?)
    3- O Kadar Kutuyu Nerden Çıkardın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonRises4You -- 15 Şubat 2007; 15:27:08 >
  • ben nie sundireste lwl up filna yumurta filan görermiyrum bunda bi iş var
  • Heç bişe anlamadım
  • e güzel
  • arkdaşım iyi cok yararlı bir konu ama o kadar cikolata yapılması falan akıl işi deil insanın inanası gelmiyor konuya bir açıklık getirirsen cok güzel olacak
  • peki onları kullanıyo muyuz.mesela lvl up fln
  • Eğer Bunlar Gerçekte Olacaksa Çok Çok İlginç.
  • araştırma güzel. o lvl up ı çok merak ettim.inş gelir öle bişi ama gelse de sanırım 1 kere kullanılır o
  • okadar çikolatayi ve kutuyu başta dediğim gibi data yazarak yaptım. Basit birşey.. (k2 nin nekadar saçma bir sistemi olduğunu görün)

o itemlar sundrieste yok. doğrudur çünkü normal kullanicilara gözükmez. bu tür itemlari sadece gmler görebilir. Gmlerin datalari bizimkinden değişik. Benim yaptiğim normal user datalarini gmlerinkine benzetmek gibi birşey.. ( ben gm im demiyorum. ben gm değilim)

İtemlari kullanabiliyormusuna gelince.Familarlar aktif değil. Kutu ve çikolatalar, server res de buslara birşey olurdu hatirlarsiniz, ayni mantik.

LvL up a gelince. ileride belki gm bir event yapar ve kazanana onu verir

lütfen pm atmayin nasil yapiliyor diye gerekli açıklamalari yaptm konuyu yanliş yere yönlendirip kitlenmesini istemeyiz ileride aktif olacak itemlari gosteriyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 15 Şubat 2007; 16:08:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pew

okadar çikolatayi ve kutuyu başta dediğim gibi data yazarak yaptım. Basit birşey.. (k2 nin nekadar saçma bir sistemi olduğunu görün)

o itemlar sundrieste yok. doğrudur çünkü normal kullanicilara gözükmez. bu tür itemlari sadece gmler görebilir. Gmlerin datalari bizimkinden değişik. Benim yaptiğim normal user datalarini gmlerinkine benzetmek gibi birşey.. ( ben gm im demiyorum. ben gm değilim)

İtemlari kullanabiliyormusuna gelince.Familarlar aktif değil. Kutu ve çikolatalar, server res de buslara birşey olurdu hatirlarsiniz, ayni mantik.

LvL up a gelince. ileride belki gm bir event yapar ve kazanana onu verir

lütfen pm atmayin nasil yapiliyor diye gerekli açıklamalari yaptm konuyu yanliş yere yönlendirip kitlenmesini istemeyiz ileride aktif olacak itemlari gosteriyorum sadece.

lvl up çıkarsa 1 kere kullanılsın ama türkler (bizler) bunun bugunu bulup 80 oluruz

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.