Şimdi Ara

Yeni Gelen Patch ile birlikte çıkan ama bizim görmediğimiz itemler.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Okdar çikolata bende olsa oh ne güzel olurdu
  • kendı pc den bısey degıstırebılırsın ama server datası ılk baz alınır.dc yersın vegenelde hıc bısey degısmez..hala oyunda buglar var kullanamadıktan sonra neye yarar..
    onemlı olan bunu yapabılmek:)
    http://img70.imageshack.us/my.php?image=hahahah1gy6.jpg
    server dies
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

benim kimseye laf sokman,kimseyi fırçalamak gibi bi amacım yok agresif,sinirli ve bazı durumlara katlanamayan biri olduğumu kendimde biliyorum..
    post kastıysam zamanında hepsi silindi tek amacım zamanında herkese yardım edebilmekti..
    bu sana dokunduysa bilemem...
    buraya yazdığın şeye kimin cvp vermesini istiyosan pm yoluyla işini hallet...
    post sayısıyla adam olunmuyop ben birine cvp yazarken ne kendi post sayıma nede onunkine bakarım..
    post kasınca nolcakki anca ..
    ama konuyo yazılan 50. cvb ın bunları nası yaptın olması sinir bozucu bi durum..
    kendine cvp olarak görme..

ben konuyu açana soru sordum sen ordan atladın "post mu kasıyorsun" dedin. bunu yapmaya hakkın yok... bir şey yapmadan önce düşün öyle yaz. burada sen yine konuyu kendine yontmuşsun "senin gibileri çıkıp binbaşı olmuşsunuz adam olamamışsınz diyo" gibi uyduruk bir laf yazmışsın... ben sana adam olamamışsın demedim. ben o şekilde kimseye senin gibi hakaret etmem... bu şekilde laflar benim tarzım değil... aklından başkaları için geçeni, düşüncelerini yazmışsın benle alakası yok yukardaki yazıları bir daha oku...

bu kadar asabiysen insanlara laf atma sataşma... her söylediğin lafa karşılık geleceğini de bil . kimse senin laflarını hakaretlerini yutmak zorunda değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdy -- 15 Şubat 2007; 21:56:53 >

• Güzel çalışma EMEĞE SAYGI ztn malı vuran vuruyo bız hala ızlıyoruz...
  • FD den nefret ediyorum!
  • sükut pls !:)
  • biş isorcam bu famılar egg den cıkan itemin bonusu filan varmı ne faydası var ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.