Şimdi Ara

Yeni , genç , başarılı ve dinamik !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu site ile yeni tanıştım. Gerçekten insanların hiç tanımadıkları kişilere yardım etmeleri çok güzel bir olay. Ondan dolayı böyle sitelerin şiddetle desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.

donanimhaberin elektronik kısmı ile paralel bir formatta çalışan bir site daha var. Bilenlerin dışında bu sşte ile belki de tanışmayanlar vardır. yayın hayatına başarılı bir çizgi ile devam eden ve medyada da boy gösteren mütevazi bir site olan www.elektroboard.com gerçekten özellikle forum kısmı olmak üzere(www.elektroboard.com/forum) hem görsellik hem de içerik açısından bence seviyeli. Bir bakın belki sizin bilgilerinize ihtiyacı olan ya da öğrenceğiniz birşeyler vardır.

Donanımhaber ile tanıştıktan sonra bu siteyi sizinle paylaşmak istedim.

Nice güzel sitelere bu güzel ülkenin güzel insanlarının kavuşması dileğiyle...Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes11 -- 29 Eylül 2005, 23:27:50 >

• Aramıza hoşgeldin
  • Teşekkür ederim. Bu siteler sayesinde inşaallah daha iyi bir elektronikçi olacağım. Bunda şüphe yok.
  • +1 hoşgeldin aramıza
  • Arkadaşlar elektroBOARD.com'un sahibi olarak sitemin burada konuşulması beni onurlandırdı. İlgilniz ve desteklerinizi esirgemeyin lütfen.

Ayrıca elektroBOARD Forum'a moderatörlük tanımlamaları yeniden yapılacaktır. Moderatörlük almak isteyen arkadaşları siteye bekliyoruz. Site için lütfen aşağıdaki resme tıklayın...

• hosgeldin
  • ya bu düpe düz reklam yapmayın reklam bakacağım varsada bakmayacam o siteye

sırf bunun için ayrılmış bi topic var oraya yazmalısınız

http://forum.donanimhaber.com/m_1230795/tm.htm
  • hepinize teşekkür ederim dostlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.