Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Yeni Gibi Huawei Matepad 11 (Klavye ve Kalem Dahil) Satın Al 14 Eylül 2024 17:48 1 1 Yeni Gibi Huawei Matepad 11 (Klavye ve Kalem Dahil) Snapdragon 865, 6/128 GB, 120hz.Ürünü Huawei'nin resmi sitesinden satın aldım. Şahsıma kayıtlı faturası mevcut. Tabletin, orjinal klavye kılıfının ve orjinal kaleminin kutuları (koruma jelatinleri dahil) duruyor. Orjinal hızlı şarj cihazının jelatini bile açılmamış durumda.11 Kasım'a kadar garantisi devam ediyor.Üründe en ufak kusur, çizik, aşınma yok. Kozmetik olarak da yazılımsal ve donanımsal olarak da ilk günki gibi. İlk iki ay tek tük makale okumak için kullandım ve ardından bir köşeye kaldırdım. Pil sağlığı fotoğrafını ekliyorum, hâlâ %100'de. Cihaz sıfır gibi.Geldiği gibi ekrana koruma jelatini taktım ve hâlâ üstünde.Kalemi neredeyse hiç kullanmadım. İki yedek ucu mevcut ve hiç açılmadı. Üzerinde takılı olan da yeni gibi zaten. Klavye de aynı durumda.Bu 2021 modeli. Sonraki modelde özellikler kısıtlanmıştı. Bunda hâlâ usb 3.0 çıkışı var, yani harici ekranlar için hdmi ile kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bundaki hoparlörler Harman Kardon, gerçekten kaliteli. Yakın zamanda HarmonyOs 4 sürüm güncellemesi alacak.Cihazın özellikleri uzun uzun yazmıyorum. İnternetten araştırabilirsiniz. Merak ettiğiniz bir şey varsa ayrıca sorabilirsiniz.İstanbul ve Kocaeli içerisinde elden teslim edebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Kasım 2024 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Yeni Gibi Huawei Matepad 11 (Klavye ve Kalem Dahil) [SATILDI] Sony WH-1000XM4 Jabra Elite 4 Active