Şimdi Ara

yeni gigaworks progamerg550w wireless

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler creative in sitesinde baktım gigaworks progamer ın kablosuz olanını çıkarmış piyasaya sanırım watt değerleri aynı ama

• valla ben baktim goremedim. nerde bu yaw 2 model var sadece. dedigin model yok. sen yoksa korsan sayfalarami bakiyon.
  • kenarda new yazan yerde arkadaşım sadece duyurusunu yapmışlar anlıyacağın piyasaya sürmemişler
  • hele bi sürsünler Türkiyey ne zaman gelir Allah bilir
  • Nerde bu new yazan yer? Niye bulamıyoruz???
    quote:

Orjinalden alıntı: Qformat

kenarda new yazan yerde arkadaşım sadece duyurusunu yapmışlar anlıyacağın piyasaya sürmemişler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Nerde bu new yazan yer? Niye bulamıyoruz???
    quote:

kenarda new yazan yerde arkadaşım sadece duyurusunu yapmışlar anlıyacağın piyasaya sürmemişler

Wolvi kardeşim link burasıhttp://www.creative.com/press/releases/welcome.asp?pid=12293
    Hoşçakalın...

• Tşk. @Affan, verdiğin linkteki yazıyı okudum. Bişey dikkatimi çekti ama sanırım yanlış yazmışlar, çünkü g500ün böyle tamamen kablosuz olma gibi bir özelliği yok..

"With the Creative GigaWorks ProGamer G500 we started out with an award-winning 5.1 speaker system and designed it so there were no wires between the front and rear speakers. This enables anyone who doesn't want the clutter of wires to get full surround sound from a 5.1 system without sacrificing power or performance,” said Dylan Rhodes, speaker brand manager for Creative."

Şimdi altı çizili olan yerde yazılan ön uydularla arka uydular arasında kablo olmama olayı bizim bildiğimiz önlerin kabloları sub'a arkaların kabloları da sub'a uygun şekilde takılır olayıysa neden bu kadar abartmışlar??? Yok başka bişeyse nasıl oluyor bu ön uydularla arka uydular arasında kablo yok muhabbeti? Benim bildiğim zaten önlerle arkalar arasında kablo olmaz ki... Yani burda yeni olan ne? Ha derseler ki ön uyduların kablolarını ve arka uyduların kablolarını aldık, seti kablosuz yaptık, o zaman başka, ama bunu g500 için değil de g550w için yapmıycaklar mıydı? Yoksa isimleri mi karıştırdılar? Yoksa creative yine bazı şeyleri abartıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaten kablosuz olsada cok ii performans verecegini sanmam. ne bilim illede kablo uzansin. frekans karisikligi olur :) logitech z5450 yi gordum sonucta onun arkasinda da guc alacagi kablolar uzaniyor. 315 watt birde. hemde 1 küsür milyar fiyati var. yasasin Z5500
  • bana kalırsa ne kadar performans vereceğini konuşmak için daha erken. hele hele kablosuz olduğu için performansı düşük olcağını sanıyorsan yanılıyorsun.. makul bir fiyata satarlarsa (200-300 dolar gibi) alınabilecek bir set olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 7 Ocak 2006 11:21:16 >
  • kablolusu 350$ ken bu fiyatları hayal etmek bile yanlış
    quote:

Orjinalden alıntı: tibi

bana kalırsa ne kadar performans vereceğini konuşmak için daha erken. hele hele kablosuz olduğu için performansı düşük olcağını sanıyorsan yanılıyorsun.. makul bir fiyata satarlarsa (200-300 dolar gibi) alınabilecek bir set olur.
  • quote:

tylor
    kablolusu 350$ ken bu fiyatları hayal etmek bile yanlış

doğru dion valla adamlar bunada 500 dolar filan derlerse anca pek bi bilgisi olmayan creative meraklıları alır bu seti. ama 200-300 dolara şahsen ben alırdım.
  • okuduğum kadarı ile ddts-100 decoderle piyasaya sürülecekmiş yani digital olacak
    eğer bu sistem ii çıkarsa alırım bi tane
  • desene 600$ dan aşagı cıkmaz piyasaya
    quote:

okuduğum kadarı ile ddts-100 decoderle piyasaya sürülecekmiş yani digital olacak
    eğer bu sistem ii çıkarsa alırım bi tane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tylor -- 7 Ocak 2006 16:25:28 >

• ddts-100 ile piyasaya sürülürse 600$ falan olmaz o çok daha pahalı olur , creative'in dijital set çıkarmamasının sebebi ddts-100 zaten . Tıpkı mp3 player'larda iPod'un yaptığı gibi pek çok aksesuar satışa sunuyorlar ve o sayede para kazanıyorlar , z-4550'in 1milyarlık fiyatı düşünüldüğünde hem kablosuz hem de ddts-100 ile birlikte bu da kesin ondan pahalı olur
  • yada ddts-100 den çok daha sağlam bir decoder çıkarırlar sonra g500 ile ddts100 ü birlikte makul bir fiyata satarlar belkide.
  • yok be bence 900ytl yi geçmez
  • çıksın arkadaşlar yenileri çıksın ki piyasadakilerin fiyatı düşsün..
  • g500 şu an hepsiburada da 510 ytl ddts-100 de 290 ytl yani 800 ediyor kablosuz diye muhakkak ki daha pahalı olacak ki en az 950 1 milyara çıkartırlar fiyatını ama aynı fiyatta z-5450'ye göre daha iyi bir alternatif olacağı kanısındayım , ses çıkış güçleri aynı ikisinin de ancak logitech'in kuvvetleri baslarına karşın ben creative'in ses kalitesini daha çok beğeniyorum . Genede 800 milyona z5500 dururken sırf 2 arka hoparlörün kablosu yok diye 1 milyara bunlar alınmaz , daha ucuza daha iyisi varken
  • g500 bilmiyorum ama z5450 de arka hoparlörler zaten gücü elektrik prizinden alıyor. e o zaman ne anlamı kaldı ona wireless denmezki. sinyal için kablo yerine elektrik için kablo var sonucta kablo var... sırf ekstra masraf yani başka bişey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibi -- 7 Ocak 2006 18:43:08 >
  • valla amerika icin 400 dolar olabilir demişler

quote:

Pricing and Availability
    The GigaWorks ProGamer G550W speaker system will be available in March at us.creative.com for an estimated street price of US$399.99.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.