Şimdi Ara

YENİ GOLF 7 İncelemesi Autoshow 2012 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
1
Favori
8.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yabancı forum sitelerinde golf 6'ya göre yalıtım konusunda da hatırı sayılır ilerleme olduğu yazılmış. Umarım doğrudur bu.
  • Bugünkü incelemem doğrultusunda Golf 6'dan çok daha iyi bir araç olduğunu söylemem çok zor. Hatta Golf 6 gayet yeterli diye düşünüyorum. Multimedya ıvır zıvır yeni teknolojiler var ama arka süspansiyon bağımsız değil, arka kapı plastikleri benim ucuz korelim gibi. Ben daha iyi bir Golf bekliyordum açıkçası.
  • yalıtım çok iyi yalnız. kapıları kapıyorlar çıt yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Bugünkü incelemem doğrultusunda Golf 6'dan çok daha iyi bir araç olduğunu söylemem çok zor. Hatta Golf 6 gayet yeterli diye düşünüyorum. Multimedya ıvır zıvır yeni teknolojiler var ama arka süspansiyon bağımsız değil, arka kapı plastikleri benim ucuz korelim gibi. Ben daha iyi bir Golf bekliyordum açıkçası.

Aman Jetta Faciası gibi olmasın buda..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceleme için teşekkürler.

Araç benim açımdan tam bir hayal kırıklığı. Sadece 40.000TL'ye 1.2 Tsi Mid.P. düşünülebilir. Güle güle Golf VII.
  • vites topuzu kotu be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: moral83

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

quote:

quote:

Videoda arkadaşlar önceki kasaya göre birşeyler katmış diyorlar pardon ama şey ney katmışlar. Onceki kasaya göre sadece cam düğmelerini duydum başka..

Bu arada corolla pahalı demeyin bardaha :)

Malzeme kalitesi, görsellik, sürücüye yönelik iç tasarım, standart olan ESP, elektromekanik park freni, Auto Hold düğmesi. Daha saymamı ister misiniz ?

Ben araca birşey demedim yanlış anladınız...
    Arkadaşlar inceleme yapmışlar ama ben birşey anlamadım.madem inceleme yaptınız önceki kasa ile ilgili farkları detaylı anlatsanıza... tamam elinize sağlık ama videoda sürekli yumuşak konsol malzemesine vurgu yapılmış

İncelemeyi forumdan bir üye ile birlikte yaptık. Adım Eyüp, videonun başında konuşan benim. Autoshow gibi bir fuarda ve fuarın en kalabalık standlarından birindesiniz. Fuarın en gözde araçlarından birinin içerisinde video inceleme yapıyorsunuz ve dışarda sırada bekleyip size tip tip bakan bir sürü insan var. Biz bu kadarını yapabildik, sizlerden daha iyilerini bekliyoruz.

Benim gibi gidemiyecekler için faydası oldu incelemenizin.Emeğinize sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc33

quote:

quote:

quote:

quote:

Videoda arkadaşlar önceki kasaya göre birşeyler katmış diyorlar pardon ama şey ney katmışlar. Onceki kasaya göre sadece cam düğmelerini duydum başka..

Malzeme kalitesi, görsellik, sürücüye yönelik iç tasarım, standart olan ESP, elektromekanik park freni, Auto Hold düğmesi. Daha saymamı ister misiniz ?

Arkadaşlar inceleme yapmışlar ama ben birşey anlamadım.madem inceleme yaptınız önceki kasa ile ilgili farkları detaylı anlatsanıza... tamam elinize sağlık ama videoda sürekli yumuşak konsol malzemesine vurgu yapılmış

İncelemeyi forumdan bir üye ile birlikte yaptık. Adım Eyüp, videonun başında konuşan benim. Autoshow gibi bir fuarda ve fuarın en kalabalık standlarından birindesiniz. Fuarın en gözde araçlarından birinin içerisinde video inceleme yapıyorsunuz ve dışarda sırada bekleyip size tip tip bakan bir sürü insan var. Biz bu kadarını yapabildik, sizlerden daha iyilerini bekliyoruz.

Rica ederim hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mc33

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam

bazıları kaliteyi düşürmüşler bazıları yükseltmişler diyo kafam bulandı artık yahu uzaktayım gidemiyorum şu fuara ...

• Bu arada hala dizellerde 5 ileri vites var. Ayıptır.
  • 5 ileri 105 bg. Golf yine sinifinin alt standartlarini belirlemis.

• Arkadaşlar beğenen arkadaşlardan özür dilerim kesinlikle zevkler ve renkler tartışılmaz ama

PIANO BLACK ne kadar basit, çiğ, kro bir tasarımdır yahu

Yani kim çıkardıysa bu tasarımı (ben ilk KIA da gördüm) tarihe kötü bir araba iç tasarımı olarak geçecek

Bula bula piano black i buldular yenilik olarak
  • Gitmiş kadar olduk. Dış çekim de olsa renk katarmış. TV programı gibi bir inceleme için teşekkürler
  • Aracın hoşuma giden tek tarafı YALITIM.. Kapılar kapanınca o dışarının sesinin gelmemesi güzel.
    Ayrıca kişisel zevkim doğrultusunda benim gözümde 64 bin lira edecek bir araba değil, alana da saygı duyarım.
  • Bizde aracı dün inceledik Coşkun ve Erayla.Arka kapı içleri komple sert plastik.Arka havalandırma kanalıda ucuz duruyor. 5 vites gerçekten olmamış ben bu nesilde 6 ileri bekliyordum açıkçası.Cam açma düğmeleri bir önceki nesilde daha iyi konumdaydı bence.Genel olarak beğensemde daha iyi bir araç bekliyordum.

İnceleme için teşekkürler..
  • bu araçta koltuklardan ve plastik aksamdan neden kıstı vw anlamış değilim o arka kapı içinin ve koltukların hali nedir öyle rakiplerine sermaye veriyor böylece piano black olayını aşırı abartmışlar ama titiz kullanacaklar için pek sorun olmaz asıl önemli konu 122hp tsi'lerde bağımsız süspansiyon varmı yokmu daha belli değil kimi diyor sadece 140hp'de var kimisi diyor 122hp'den itibaren var aslında golf'te böyle bir durumun hiç olmaması gerekliydi rakiplerine verdiği en büyük koz oldu ama bu işi netleştirmek şart fuara gidecek olan biri motor seçeneğine göre bir zahmet eğilip baksın şu aracın altınada kafamızdaki soru işaretlerinden kurtulalım arkadaşlar.
  • Güzel inceleme olmuş teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

5 ileri 105 bg. Golf yine sinifinin alt standartlarini belirlemis.

linç ederler ...
  • quote:

Dün (cumartesi günü) forumdan "insomnia_" ile Autoshow'daydık ve Highline Golf incelemesi yaptık.

Videoyu aşağıda paylaşıyorum, Full HD ve tam ekran olarak izlemenizi tavsiye ederim, iyi seyirler.

elinize sağlık,teşekkür ediyorum.benim için de çok faydalı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

Bugünkü incelemem doğrultusunda Golf 6'dan çok daha iyi bir araç olduğunu söylemem çok zor. Hatta Golf 6 gayet yeterli diye düşünüyorum. Multimedya ıvır zıvır yeni teknolojiler var ama arka süspansiyon bağımsız değil, arka kapı plastikleri benim ucuz korelim gibi. Ben daha iyi bir Golf bekliyordum açıkçası.

Yeni jetta skandalından sonra golfünde bu durumdan nasibini alacağını tahmin ediyordum.

Demek yolmuşlar yeni golfüde ha.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.