Şimdi Ara

Yeni Google telefonları 4 Ekim’de geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fiyatı ne olacak ki özellikle de Türkiye pazarında kaç lira olur ki? :)

• RGB

• Türkiyeye gelir umarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke eylül başında iPhone ile aynı dönemde yapılsaydı,ekim de tanıtılacakta ulaşmak derken çok vakit var,kötü zamanlama bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını pixel koydularsa korkun gençler; Google, Chrome Pixel'i dana fiyatına satıyor.. Bunda da acımayacaklar demek ki

HTC'nin 5 inch üstünde alüminyum kasa telefonu yok, alayı plastik sırf bu yüzden telefonumu değiştiremiyorum.. Artık 5,5 inch e alıştım ve tabiki obsesif HTC user olduğum için kaldık Desire 816 ile baş başa.. Ha bu Pixel ler HTC deneyimi vermeyecekler tabi ama yine de merak ediyorum bu Pixel XL'ı..

Türkiye'ye de gelmez arkadaşlar; HTC burada kendi telefonlarını satmayı beceremiyor bir de üstüne bunları getirip karı kediye yüklemezler. Zaten bu telefonlar genellikle Amerikan pazarı odaklı oluyor, biraz da Avrupa'ya getitirler o kadar.

Son olarak tekrar yazıyorum özellikle Pixel XL kesinlikle, HTC 10 parasına satılır..

• Alüminyum işçiliğine güvenerek Pixel telefonu HTC'ye yaptırıyorlar. Premimum bir telefon gelecek büyük ihtimalle ve fiyatı da tuzlu olacak. Bence bu ürün gamı Nexus programının devamı değil. Nexus bir yandan devam edecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lumiafanx920

En iyi nexus telefonu geliyor bu sefer eksiksiz olacak

Batarya vasat olacak. Ekran süresi 4 saati geçmeyecek. Standartın 6-7 saat olması gerekirken hâlâ 4 saat ekran süreli telefon üretiyorlar. Ekranı 4 saat açık kalabildikten sonra 4K ekranı ben ne yapayım? Saçma sapan özellikler ile batarya performansını mahvediyorlar.
  • faruk F kullanıcısına yanıt
    Google'ın Pixel ya da Pixel XL'a 4K ekran koyması çok gereksiz olurdu. Sanmıyorum ki yapsınlar. Söylentilere göre 2K geliyor ekranlar.
  • multiTYRT kullanıcısına yanıt
    4K'yı meramımı anlatmak için söyledim. Ekran süper kaliteli olsa n'olur manasında.

2K gelecekse o da batarya düşmanı bir ekran olacak. Saçma sapan işler.

• Quard kullanıcısına yanıt
    Google'ın yeni amiral gemisi olacak olan Google Pixel XL'ın fiyatı belli oldu. Phonearena'nın yaptığı habere göre Google Pixel XL, 649 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olan Pixel XL, Snapdragon 821 işlemcisi ile gelen ilk cihazlardan biri olacak.

Kaynak :http://shiftdelete.net/google-pixel-xl-fiyati-belli-oldu-75283

• 5" çok büyük.ufak isteyen yine iphone alacak.büyük isteyen 5.5" alır zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 13 Eylül 2016; 17:52:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amd64x2

ayfon 5s gibi cepte rahat olsun, note 3 gibi ekranı büyük olsun, nokia 1200 gibi hafif olsun, lenovo gibi 5000ma pil olsun... kendimi Beyaz'ın bir psikopat tiplemesi vardı onun gibi hissettim.

• Sizinti falan da yok, ilgi az olacak sanirim bu cihazlara..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıdemli Yarbay kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler
  • HTC nexus olarak iki model çıkaracaktı isimleri farklıydı tarihini bilen var mı

• PİXEL xl de fiyat ve malzeme kalitesi iyi olursa alabilirim.

• fiyatlar ve tasarımlara bakılırsa gogle artık Apple yolundan gitmeye karar vermiş, asıl merak ettiğim üretici kim yani telefonları kime yaptırdı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

fiyatlar ve tasarımlara bakılırsa gogle artık Apple yolundan gitmeye karar vermiş, asıl merak ettiğim üretici kim yani telefonları kime yaptırdı acaba
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:24:27 >
  • yazıyormuş gerçi yukarıda gözümden kaçmış teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 8 Ekim 2016; 14:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Adını pixel koydularsa korkun gençler; Google, Chrome Pixel'i dana fiyatına satıyor.. Bunda da acımayacaklar demek ki

HTC'nin 5 inch üstünde alüminyum kasa telefonu yok, alayı plastik sırf bu yüzden telefonumu değiştiremiyorum.. Artık 5,5 inch e alıştım ve tabiki obsesif HTC user olduğum için kaldık Desire 816 ile baş başa.. Ha bu Pixel ler HTC deneyimi vermeyecekler tabi ama yine de merak ediyorum bu Pixel XL'ı..

Türkiye'ye de gelmez arkadaşlar; HTC burada kendi telefonlarını satmayı beceremiyor bir de üstüne bunları getirip karı kediye yüklemezler. Zaten bu telefonlar genellikle Amerikan pazarı odaklı oluyor, biraz da Avrupa'ya getitirler o kadar.

Son olarak tekrar yazıyorum özellikle Pixel XL kesinlikle, HTC 10 parasına satılır..

İstediği kadar aliminyum kasa olsun hocam sonuçta 10 liralık silikon kılıfla kullanmıyor muyuz ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.