Bende geçen hafta mavi renk elektrikli versiyonu satın aldım. Henüz çocuklardan fırsat bulup özelliklerini karıştıramadım aracın sadece ambiyans ışıklarının nasıl değiştiğini merak ediyorum bilginiz var mı acaba? |
Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta (11. sayfa)

-
-
Merhaba araçlarını yeni alanlara hayırlı olsun, ben de yeni Grandland elektrikli aracı Türkiye'de ilk alan kişiyim, 2 aydır kullanıyorum, araçtan çok memnunum, lansman aracı olduğu ve kısmen Ultimate özelliklerini içerdiği için donanımı oldukça yeterli, ağırlıklı olarak şehiriçi kullandım tüketimim 16-16.5 Kwh arasında gidip geliyor.
Araçla ilgili beğenmediğim konular direksiyon tuş kalitesi ve 360 kameranın sadece geri vitese takınca devreye girmesi. Normal giderken park için öne manevra yaptığınızda ve ya yavaşladığınızda devreye girmiyor veya devreye girecek bir düğmesi de yok ancak geri alıp sonra ileri gittiğimizde devreye giriyor, yani sistem sadece geri vites düğmesine entegre. Dar yerlerde yavaşladığınızda araç büyük olduğu için devreye girmemesi çok can sıkıcı, bu sorunun bir çözümünü bilen varsa çok sevinirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peugeot 408 de menüde tuşu var kamerayı açmak için. Aynı firma yapıyor muhtemelen opelde de vardır diye tahmin ediyorum. Menü, altmenüleri falan iyice araştırın bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Keşke olsaydı böyle bir tuş ama maalesef yok, olmadığı gibi menüde de, araç park durumunda yavaşladığında 360 kamerayı otomatik açacak bir ayar maalesef yok görünüyor, olsaydı bulurdum çünkü benim için önemli olduğu için çok uğraştım, 360 kamera sadece geriye giderken işe yarıyor, araç büyük olduğu için öne manevra yaparken de açılmasını isterdim ki, normalide bu diğer araçlarda da bu şekilde çalışıyor
-
Hocam ben de aracı almayı düşünüyorum.Menzili nasıl acaba? Şehir içi ve şehir dışı verileri nedir? Aktif olarak MG4 Luxury kullanmaktayım ve şehir içinde 400kmyi görüyorum.Uzun süredir kullanan biri olarak yorumlarınız benim için değerli.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba, araç şehir içinde 16-16.5 kwh ortalamalara sahip, bu da tam dolu batarya durumunda ortalama 450 km menzil veriyor, uzun yolda ise Ankara-Bursa arası tecrübe ettim, gidiş dönüş genelde acc 110 km sabit hızla, ortalama 17.3 kwh tüketimim oldu. Bu da tam dolu bataryada 420 km menzil demek, hava şartları gereği klima kapalı 4 kişi full bagajla, 14 derecede seyahat oldu. Hem tüketim, hem konfor, hem sürüş güvenliği, hem de dizayn açısından araç beni fazlasıyla memnun etti, uzun yolda ve şehir içinde hiç yormuyor, şerit ortalamalı yarı otonom sürüşte kullanıyorum, ayaklarımı nerdeyse hiç kullanmadan seyahat edebiliyorum.
Tabi uzun menzilli bataryasıyla gelse daha başka olurdu, ayrıca belittiğim menzil değerlerini hesaplarken, her zaman full batarya olamıyacağını ve güvenlik için bir 50 km önceden şarj istasyonuna girmeniz gerektiğini hesap etmeniz gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X