< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta (8. sayfa)

-
-
Hopbalaaa bunu da ilk defa duydum, vergisi gümrükte ödeniyor faturalanıyor (size değil), yani bayiye gelen aracın vergisel problemi nasıl devam edebilir anlamadım hocam vallahi ben,neyse geldi olsun güç olmasın,vardır bunda da bir hayır diyelim:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şirket olarak bayiye gelmeden fatura kesmiyorlarmis. Şimdi sistem açılmış bu sefer de genel merkezden geçen ay ki indirimin tanımlanmasını bekliyorlarmis. İyice sinir olmaya başladım bende en son vazgeçtim gönderin paramı dicem
-
Bu boyutlarda bir araç için yakıt çok iyi görünüyor hocam. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Peki araçla ilgili olumlu olumsuz görüşleriniz neler oldu
hayırlı olsun; araç oturdukça tüketim düşecektir.
gelecekte 25 km altı ortalama hızda minimum 1 saatlik bir veri paylaşırsanız sevinirim.
geri kazanım çok güzel bir özellik ben neredeyse hiç fren yapmıyorum sürerken ama tehlikeli de olabilir jazz da geri kazanımda fren lambalarını yakmıyor arkadaki araç yavaşladığınızı anlayamayabiliyor yani.
sizin araçta nasıl acaba.
bir de gösterge de pil seviyesini göremedim. göstermiyor mu başka menüde mi?
tüketimini merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 6 Mart 2025; 18:50:22 > -
Hocam konfor ve ses yalıtımını nasıl buldunuz.Bende eski grandlandımı sattım edition+konfor paketli yeni grandland almayı düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni ve bu cüssede bir araç için çok iyi değerler. 5000 kmden sonra bir miktar daha iyileşecektir. Olumsuz gordüğünüz şeyler var mı ilk izlenim. Kaç km yıl servis gerekiyor.
Teşekkürler, ekranda herşey var bir çok menü var istediğiniz gibi kişiselleştiriliyor, pil doluluk oranı ve pilin şarj olup olmadığı kısım da var ama dediğim gibi bayiden aldım eve geldim, menüleri daha kafama göre yerleştirmedim.
Torresi kullanıyorum,bunu ne zaman kullanmaya başlarım bilmiyorum.Torresi satarsam bunu kullanmaya başlarım o vakit paylaşım yaparım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 6 Mart 2025; 19:36:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam çok teşekkürler,olumlu olumsuz şuan birşey diyemem, kullandıkça yazarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 6 Mart 2025; 19:15:42 >
Psa bünyesinde kullanmadığım araç kalmadı (elektrikliler hariç) ds den citorene opele pejoya..
O sebeple şunu rahatlıkla söyleyebilirim önceki granland ile uzaktan,yakından alakası yok.
Tamamen başka araç ve eski granlandten her açıdan daha iyi.
Şuan için şunu net söyleyebilirim, kabin içi çok sessiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 6 Mart 2025; 19:35:49 >
Ben de şaşırdım o sebeple paylaşmak istedim.Diğer arkadaş da sormuş ama şuan için yorum yapmam doğru olmaz,30 km deneyim ile :) ilerleyen süreç de inşallah
Evet cok erken. Bu değerlerde tüketecekse elektrikliye hiç gerek yok gayet makul.
Hayırlı olsun hocam, belki ben de ileride elektrikli olanı düşünürüm.
Sağolun hocam,elektrikli hususunda psa'ya şimdilik pek yanaşmayın derim, zira gerçek bağımsız test sonuçları pek iyi değil,katalog ile gerçek menzil arasında en farklı olan psa araçları çıktı.
Kışın menzil 3 te 2 ye düşüyor ama hava 10 dereceyi geçince bayağı ekonomikler. Wltp menzilinden de fazlasını sunuyor aslında, bazı modeller yazın 20 yakarken biz kışın 20 yaktık gibi, son günlerde 15'in altına düştü hemen. Ben grandland elektriklinin menzil olarak tatmin edici olacağını tahmin ediyorum. Arkadaşımda e3008 var oradan az çok biliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 6 Mart 2025; 20:12:46 >
Hocam doğrudur,İstanbul'da artık kış yok,elektrikli arabaları ikametgahın iki ile ne kadar ilişkili aslında durum onu gösteriyor,doğuda yaşayan kişi için son seçenek olurken İstnabul için uygun oluyor,hatta ikametin ili kadar ilçesi hata hatta mahalle ve apartman durumu bile büyük etken.
Çıkarımım ise ; kışı fazla olmayan ilde kapalı otopark imkanı ile birlikte WallBox kurabilen için uygun.
Şahsım adına; ben her koşulda halen 2. araç olarak görüyorum elektrikli aracı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elektrikli versiyonu almayı düşünenler Deniz Atar tarafından bugün paylaşılan gerçek kullanım videosunu izleyebilirler, tüketim konusunda oldukça fikir verici bir video.
ElektrikliRotayoutube
🚗 Opel Grandland ile Gerçek Kullanıcı Deneyimi! Maltepe’den yola çıktım, Bolu Highway’de performans testi yaptım ve Eco Mod ile geri döndüm! Klimayı açık tuttum, tüketim değerlerine hiç müdahale etmedim. Gerçek kullanıcı gözüyle Opel Grandland’in performansı ve yakıt tüketimi nasıl? İşte tüm detaylar! #OpelGrandland #GrandlandTest #BoluHighway #SUVTest #OpelGrandlandTürkiye #GerçekDeneyim #UzunYolTesti #ElektrikliRota 🔥 Bolu’da performans, dönüşte Eco Mod! 💬 Bu aracı alır mıydınız? Yorumlara bekliyorum! 🚀 Elektrikli araç dünyasını birlikte keşfedelim! ⚡️ #elektrikliotomobil #elektriklirota #araba 🔔 Bu video, elektrikli araç almak isteyenler için MUTLAKA izlenmesi gereken bir rehber! 👉 Yorumlara en beğendiğiniz modeli yazın ve elektrikli araba almayı düşünen arkadaşlarınızla paylaşın! 📢 Kanalımıza abone olarak en güncel elektrikli araç içeriklerinden haberdar olun! 📌 Sosyal Medyada Bizi Takip Edin: 📷 Instagram: / elektriklirota 📢 YouTube: ElektrikliRota 💬 WhatsApp Kanalımız: https://whatsapp.com/channel/0029Vapf...https://www.youtube.com/watch?v=eGN2OejNN2Q -
Tüketim değerleri gayet iyi gözüküyor. Aracınızı güzel günlerde kullanın hocam. Torres sonrası detaylı tüketim değerlendirmelerinizi ve kullanım yorumlarınızı bekliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X