Şimdi Ara

Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
210
Cevap
23
Favori
19.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1850 üzerinden kredi var değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt
    Ben kullanmayacağım nakit dedim 1850 dediler, ama öyle bir kampanya vardı sanırım sormak lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jankoller J kullanıcısına yanıt

Evet hocam yaklaşık 1 haftadır elektrikli araçları derinlemesine inceliyorum, hatta geçtiğimiz hafta sonu bayilere gidip araçları canlı olarak inceledim ve de test sürüşleri yaptım ancak halen tam olarak içime sinmiş durumda değil. Bu nedenle Hybrid versiyon aklıma daha çok yatıyor fakat 1.850.000 TL'ye satılanda keşke bir de cam tavan olsaydı dedirtiyor. Mevcut aracımdan yenisine geçerken elimde somut olarak işte bu yüzden geçtim diyebileceğim donanım özellikleri olmalı. 2022 model Elegance Grandland'den 2024 model yeni kasa Grandland GS'e geçersem ısıtmalı direksiyon ve ön koltuklar gelirken elektrikli bagaj gitmiş oluyor mesela. Bu durumda en iyisi Opel'in yapacağı kampanyaları takip etmek diye düşünüyorum çünkü bazen gerçekten yok artık o kadar da düşmemişlerdir fiyatta diyebileceğiniz indirimler yapabiliyorlar.

Dün Uşak Arden bayisi ile telefonda konuştuğumda 300.000 TL 12 ay %1,99 kredi kampanyasından bahsettiler. Diğer bayilerde de benzer kredi imkanı olabilir.

• sarppy kullanıcısına yanıt

Krediyle fena değil. Tabi bir tarafta da faizler düşüyor. Elektriklinin nesi kafanızı karıştırıyor? 2. araç olarak elektrikli opel corsa kullanıyorum çok memnunum. Yazılım ve tüketim önemli elektriklide, bu yönde eksiği var mı bilmiyorum

Hocam mesela sizde olduğu gibi elektrikli otomobili 2. araç olarak kullanmak oldukça mantıklı, şehir içi sürüşlerde bu araç tercih edilir. Benim tarafımda ise hem şehir içi hem şehir dışı hem de yüksek sürat ile kullanım işin içinde olduğundan asıl ve tek aracın elektrikli olması halen bende soru işareti. Buna ek olarak hafta sonu aşağıdaki linkteki mesajımda yazdığım durumlar da var. Bir yandan da E-3008'in bataryası ile ilgili olumlu yorumların yanında yazılan olumsuz yorumlar da platform ve batarya kardeşi oldukları için düşündürüyor.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160501453

Son olarak bahsettiğim krediyi 2024 model Hybrid GS için konuşmuştuk bayiyle. Elektrikli versiyonda ve 2025 model Hybrid GS donanımda aynı kredi seçeneği var mıdır onu ayrıca sormak lazım ancak 2M TL üzeri araçlara zaten kredi kullandırılamadığı için fiyatta indirim yapılmadığı sürece 2025 model Hybrid GS donanımda kredi imkanı olmaz. Bir ihtimal elektrikli versiyonda olabilir.

• E-3008 'i test etmedim ancak canlı gördüm,tasarım hoşuma gitti,Grandland da radarımda

• Bugün Ankara Opal'a gittim. Giriş paketine 2.050 dedi, 1.2 hybrid motor. Herhangi bir indirim de yapmadı. Nasıl bu kadar fark olabilir anlamadım.

• woineer W kullanıcısına yanıt

Başka bayilerle görüşmenizi öneririm. 2025 model GS donanım hybrid araç için 1.970.000 TL teklif almıştım.

Bu arada elektrikli modeller için 10.000 TL'lik Eşarj bakiyesi hediye edilmekte.

• Az önce ankara ABC den geldim,

ultimate paket ARTIK GELMİYOR dendi. yani paranız ile de alamıyorsunuz.

Edition donanımı üzerine teknoloji paketi + cam tavan seçeneği ile son fiyaT 2250 dediler.

360 kamera olmaması + ultimate donanımdaki ısıtmalı ön camı alamamamız büyük eksi.

o parayı veren bunu verir derken : 2250 den daha da yukarı çıkmak istemiyordum ama bu opsiyonları alamamamız beni üzdü.

Test sürüşünde aracı açıkçası beğendim, ön tasarımını ise hiç beğenmedim.

2.250 ye alınır mı ? bilemedim.

Ayrıca satış danışmanlarının biraz daha teknik bilgiye sahip olmasını dilerdim. Opel arabayı kendi üretiyor motor farklı falan dedi bana :) motor kodu mu farklı diğer citroen ve peugeot dan dedim, bunda tork konvertor var dedi arkadaş...

dolayısı ile ultimate artık gelmeyecek bilgileri de yanlış olabilir.

Araba ile ilgili yorumum pozitif. tipini beğenmedim sadece. CUPRA yolu göründü.

• Bence başka bayilerle görüşün Ultimate paketi 2330 liraya veren bayiler vardı,

• tosoon T kullanıcısına yanıt

Stokta olan bir araç varsa olabilir, geçtiğimiz aydan 85bin TL lik bir zam gelmiş:

• mr.big kullanıcısına yanıt

Satış danışmanı arkadaş anlaşılan otomotiv piyasasına pek hakim değil ve inanmak istediği bilgilerle gelmiş size. Grandland'in Opel fabrikasında üretildiği doğru ancak 1.2 hibrit motor Citroen, Peugeot, Alfa Romeo, Fiat, Jeep gibi Stellantis grubu araçlarda ortak olarak kullanılıyor. Tork konvertörlü şanzıman ise hibrit olmayan, hatta triger kayışı yağın içerisinde çalışan olarak bilinen bir önceki nesil motor ile kullanılıyordu. Yeni kasa Grandland'de hibrit motor ve çift kavramalı yarı otomatik şanzıman kombinasyonu kullanılmakta.

Bu arada geçtiğimiz ay kapora yatırdığım Grandland'in 2025 model GS donanım elektrikli versiyonu dün bayinin deposuna gelmiş ancak maalesef araçta Ultimate opsiyonları yer almıyormuş. Konu içerisinde elektrikli versiyon ile ilgili yazdığım diğer çekincelerimden ötürü ve araçta Ultimate opsiyonları da bulunmadığı için maalesef siparişimi iptal ettim. Aklıma yatan ve fiyatı makul olan hibrit bir araca geçmek benim için daha doğru olacak gibi gözüküyor. İlerleyen aylarda Grandland için güzel kampanyalar yapılırsa hibrit motorlu versiyonu yine seçeneklerim arasına alabilirim.

• Ben de hybrid GS için kapora verdim geçen ay, bu ay alacağım kısmetse.

Hayırlı olsun hocam, siz 2024 model ekstra opsiyonsuz GS donanım hibrit araç için mi anlaşmıştınız?

Evet doğrudur hocam. Sayenizde bilgilenmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosoon -- 5 Şubat 2025; 21:58:30 >

Aracı teslim aldıktan sonra özellikle tüketim ile ilgili yorumlarınızı merakla bekliyorum.

• 2M ve üzeri paralar verip bir önceki modelde çoğu standart yada opsiyonlu olan donanımları alamamak ..!

Eskiden en azından GS versiyonu çok dolu olurdu + ULTİMATE eklendiğinde gırtlağına kadar dolu ve güzel bir otomobil sahibi oluyordunuz.

Şimdi ise bir çok donanım opsiyonel olmuş ve bazı donanımları paranızla istesenizde sitin sene ülkemizde alamayacaksınız. Çünkü gelmeyecek.

Marka ayırt etmeksizin,Fiyatları artmış ama donanımları azalmış otomobillerin satışlarını bizim ülkemiz ve bizler hak etmiyoruz ..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 5 Şubat 2025; 22:27:45 >
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Öyle donanımlar var ki sorsak herkes olmasada olur kafasında
    Ama Opel’in ultimate donanımda verdiği ön cam rezistansı
    Ve değil ultimate orta paketlerde bile verdiği koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtma gerçekten araç tercih nedenim olur
    Bugün hava ciddi soğuktu , hasta olucam belki bende ekstra bi üşüdüm
    Arabaya binicem dışarıda ve buz gibi , koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtma o an ilaç gibi geliyor
    Opel donanım olarak gerçekten bonkördü , 2-3 paket de her şeyi bitirip ekstra opsiyon vs uğraşmazdı kimse
    Artık o da bitmiş belliki , modaya uymuş
    Eşim de taigo var şirket aracı giriş paket muhtemelen şurada 1-2 senedir araç kullanıyor
    Yıllarca dolu insignia da yanıma oturup işe gidip gelmiş , şimdi kış günü gidip ne koltuk ısıtma , ne direksiyon ısıtma , ne ön cam rezistansı olmayan arabaya binince her Allah’ın günü söyleniyor
    Donanım önemli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

ultimate donanım ile test sürüşü yapıp beğendim, gelecek aracın aynı dolulukta olmasını istiyorsun ama alamıyorsun.

Elektrikli- içten yanmalı mevzusuna girmeden sadece bu bile benim için sorun.

Şu anda evde tek araç kullanımı olacaksa ve uzun yol yılda 2 den fazla ise hybrid daha mantıklı olacaktır hocam. ( benim kriterim )

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.