1850 üzerinden kredi var değil mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta (6. sayfa)
-
-
Ben kullanmayacağım nakit dedim 1850 dediler, ama öyle bir kampanya vardı sanırım sormak lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet hocam yaklaşık 1 haftadır elektrikli araçları derinlemesine inceliyorum, hatta geçtiğimiz hafta sonu bayilere gidip araçları canlı olarak inceledim ve de test sürüşleri yaptım ancak halen tam olarak içime sinmiş durumda değil. Bu nedenle Hybrid versiyon aklıma daha çok yatıyor fakat 1.850.000 TL'ye satılanda keşke bir de cam tavan olsaydı dedirtiyor. Mevcut aracımdan yenisine geçerken elimde somut olarak işte bu yüzden geçtim diyebileceğim donanım özellikleri olmalı. 2022 model Elegance Grandland'den 2024 model yeni kasa Grandland GS'e geçersem ısıtmalı direksiyon ve ön koltuklar gelirken elektrikli bagaj gitmiş oluyor mesela. Bu durumda en iyisi Opel'in yapacağı kampanyaları takip etmek diye düşünüyorum çünkü bazen gerçekten yok artık o kadar da düşmemişlerdir fiyatta diyebileceğiniz indirimler yapabiliyorlar.
-
Dün Uşak Arden bayisi ile telefonda konuştuğumda 300.000 TL 12 ay %1,99 kredi kampanyasından bahsettiler. Diğer bayilerde de benzer kredi imkanı olabilir.
-
Krediyle fena değil. Tabi bir tarafta da faizler düşüyor. Elektriklinin nesi kafanızı karıştırıyor? 2. araç olarak elektrikli opel corsa kullanıyorum çok memnunum. Yazılım ve tüketim önemli elektriklide, bu yönde eksiği var mı bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mesela sizde olduğu gibi elektrikli otomobili 2. araç olarak kullanmak oldukça mantıklı, şehir içi sürüşlerde bu araç tercih edilir. Benim tarafımda ise hem şehir içi hem şehir dışı hem de yüksek sürat ile kullanım işin içinde olduğundan asıl ve tek aracın elektrikli olması halen bende soru işareti. Buna ek olarak hafta sonu aşağıdaki linkteki mesajımda yazdığım durumlar da var. Bir yandan da E-3008'in bataryası ile ilgili olumlu yorumların yanında yazılan olumsuz yorumlar da platform ve batarya kardeşi oldukları için düşündürüyor.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160501453
Son olarak bahsettiğim krediyi 2024 model Hybrid GS için konuşmuştuk bayiyle. Elektrikli versiyonda ve 2025 model Hybrid GS donanımda aynı kredi seçeneği var mıdır onu ayrıca sormak lazım ancak 2M TL üzeri araçlara zaten kredi kullandırılamadığı için fiyatta indirim yapılmadığı sürece 2025 model Hybrid GS donanımda kredi imkanı olmaz. Bir ihtimal elektrikli versiyonda olabilir.
-
E-3008 'i test etmedim ancak canlı gördüm,tasarım hoşuma gitti,Grandland da radarımda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün Ankara Opal'a gittim. Giriş paketine 2.050 dedi, 1.2 hybrid motor. Herhangi bir indirim de yapmadı. Nasıl bu kadar fark olabilir anlamadım.
-
Başka bayilerle görüşmenizi öneririm. 2025 model GS donanım hybrid araç için 1.970.000 TL teklif almıştım.
Bu arada elektrikli modeller için 10.000 TL'lik Eşarj bakiyesi hediye edilmekte.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X