Şimdi Ara

Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
210
Cevap
23
Favori
19.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çook haklısınız

Maalesef bir çok firma her sene standart olan donanımları eksilterek vede bazı önemli donanımları da kaldırarak 2M civarında satış yapmaya çalışıyorlar.

Örneğin YENİ MINI COOPER bu ( ACC gibi bence şehir içinde önemli donanım ) donanım olmadan 2M civarına satmaya çalışıyor.Neymiş BMW kalitesinde üretiliyormuş.Bir çok firmada benzer yöntemleri izlemeye başladı.Opel firması eskiden bir çok donanım ve önemli donanımları standart olarak neredeyse tüm araçlarında sunardı yada en üst versiyonu girtlağına kadar dolu olurdu.Şimdi ise bir çok gelişmiş güvenlik donanımlarını ya getirtmiyor yada opsiyonel olarak az miktarda getirtiyor.En önemlisi bu motor tercihini değiştirmediği sürece işi zor bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 6 Şubat 2025; 16:49:19 >
  • bamorex kullanıcısına yanıt
    Benim şöyle bir gözlemim var
    2022 civarı son düzgün arabaların üretildiği yıl
    Örn Opel malum
    Örn G30 5 kasa yeni G60 5 kasa
    Örn yeni passat’ın passat variant başlığında paylaştığım 3-5 bin km de araçların deri koltuk durumu , 190 bine gelmiş insignianın deri koltuğu salmamış , yepyeni araçlarda kabarma var
    Vs vs örnekler çoğaltılabilir

Bir de genel de motor üzerinden konuşuluyor
    Ama ben araba da koltuğun kalitesine , tuşların kalitesine , parçaların sıkılığına , direksiyon simidinin yumuşaklığına çok dikkat ediyorum
    Buralardan çalan üreticiden soğuyorum
    Eski arabalar gerçekten kalmadı

Suv çılgınlığı ile başlayan süreç neredeyse tüm üretime sirayet etti bence
    Tüm dünyada insanların yalnızca biraz yüksekte oturma pahasına C suv araçlara D sınıfı sedan SW parasını ödemesi önce D sedan sınıfını premium harici bitirdi , sırada genel kalite ve donanım var

Eleştiri olarak alabilirsiniz sizde herkeste
    Siz tüketici olarak ;

Passat parasına Tiguana
    İnsignia parasına grandlanda
    C200 parasına GLBye razıysanız

Kusura bakmayın ama kalite ve donanım sorgulamak sizin değil önce D sedan / sw müşterisinin hakkı
    Bizi de yaktınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 6 Şubat 2025; 19:39:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kendi deneyimim değil, kötülemek istemem

x (formerly twitter)
    AhmetU. (@FFiltir) on X
    https://x.com/ffiltir/status/1888554496826978556

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Aracı bugün Uşaktan teslim aldım, 460 civarı km yol yaptım. 1.2 hibrit olan. Önceki aracım 2016 golf idi. Onunla kıyasladığımda bayağı iyi hissettirdi. Yalıtım, süspansiyon sessizlik sürüş dinamikleri anlamında çok başarılı. Koltuklar inanılmaz rahat. Çekişte herhangi bir sorun yok..Öncesinde endişelerim vardı çünkü araç 1670 kg. Gelelim tüketime, depoda az benzin vardı 2650 TL ye doldu depo sanrım 60 litreye yakın. Önce 680 km daha gider görünüyordu , en son varış noktasına geldiğimde 560 km daha gider yazıyordu. Son raporun nerden görüntüleneceğini bulamadım, daha doğrusu kaçırdım kontak kapatınca yazıyordu, göremedim ama yarı yolda nir ara bakmıştım 6 litre/100km idi. Sonradan daha da düştü ama ne kadar bilemedim Hızım da genellikle 110-130 km arasıydı. Bence gayet makul değerler, merak edenler için bilgilendirmek istedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elektrikli modeli alan var ise menzil konusunda kullanıcı değerlerini paylaşabilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tosoon T kullanıcısına yanıt

Aracı ne kadara ne zaman aldınız. Bugün en dolu pakete 2420tl Ankara’dan fiyat çektiler 1.2 hibrit gs teknoloji ultimate panoramik ve siyah tavan opsiyonuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 15 Şubat 2025; 22:7:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    2024 model düz GS i , 1850 ye , 10 gün önce aldım.

• Manyetizma kullanıcısına yanıt

abc bana ultimate yok gelmeyecek geçti, 20 gün önce, fiyat bile vermedi.

iş bilmez bir arkadaşa denk geldik sanırım. Dış tasarımını beğenemediğimiz için ısrarcı olmadık tabi ama aracın donanımı muazzam ve bu fiyat bandında başka hangi araçta var bilemiyorum.

• Merhaba,dün babam için elektrikli grandland araca kaparo yatırdık. Cuma günü paranın tamamını ödeyip, mart ayı içinde arabayı teslim alacağız nasipse...

• MURAT.007 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• tosoon T kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• 2025 1.2 hybrid edition+konfor grandland aracı dün almış bulundum.

Daha doğrusu dün bir bayide buldum,ödemesini yaptım çıktım.Yarın teslim alacağım.

Bu başlığı takibe aldım ben de.

• Bende cuma ödemesini yaptım hala bekliyorum. Vergi dairesi kaynaklı bir sıkıntı olduğunu söylüyorlar. Benzer bir durum yaşayan var mi

• salley S kullanıcısına yanıt
    Elektrikli mi ?

Hybrid
    Edition konfor grafik gri

Hayırlı olsun. Bende sorayım bugün bayiye, gelişme var mı teslim tarihi ile ilgili

Bayide hazır değil mi araç? Fatura mı kesmediler? Hangi il /bayi?

Ben dediğim gibi salı anlaştım,çarşamba ödeme yaptım,plaka çıktı, bugün teslim alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C3726D0 -- 6 Mart 2025; 9:24:8 >
    Sizin durum farklı,bayide hazır olan araç değil,olsaydı hepsini isterler ve hemen verirlerdi. Siz gümrük süreçlerini bekleyeceksiniz, bayiye gelmesi,hazırlanması vs ay sonunu bulur belki.

• Araç pazartesi bayiye geldi hocam ödemesi yapıldı normalde Perşembe teslim dediler. Fakat şuan daha vergisi ödenmemiş aracın sistemsel sıkıntı varmış bekliyoruz

• @MURAT.007, @THEVENİNTEORİ, @salley; yeni araçlarınız hayırlı olsun. Teslim aldıktan sonra yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyoruz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.