Şimdi Ara

YENİ GSM OPERATÖRÜ GELİYOR.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
248
Cevap
7
Favori
13.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne kadar rekabet artarsa fiyat aşağıya iner. İyi olur iyi gelsinler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir firma var mı bilmiyorum ama ben vereyim firma ismini. Telefon modelleri fazla rağbet görmeyen ZTE Türkiye firması bir operatörle birlikte bu işi yapmak istiyordu ama hala istiyorlar mı bilmiyorum. Aralık ayında yeni gelecek sanal operatör ZTE'ye ait olabilir. Avrupa'da zaten hafiften hafiften bu işe yatırım yapmaya başladılar, Türkiye'de onlar için iyi bir pazar olacaktır.

Operatörlerinin de muhtemel ismi SmartCell.
  • cell adını kim seçiyorsa çakma Turkcell imajı veriyor. bundan kaçınmaları lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kompozer

Başka bir firma var mı bilmiyorum ama ben vereyim firma ismini. Telefon modelleri fazla rağbet görmeyen ZTE Türkiye firması bir operatörle birlikte bu işi yapmak istiyordu ama hala istiyorlar mı bilmiyorum. Aralık ayında yeni gelecek sanal operatör ZTE'ye ait olabilir. Avrupa'da zaten hafiften hafiften bu işe yatırım yapmaya başladılar, Türkiye'de onlar için iyi bir pazar olacaktır.

Operatörlerinin de muhtemel ismi SmartCell.

Avea ile yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Üstelik sanal operatör için bayi vs acmalari lazım. Insanlar nereye başvuracak hat almak için yoksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 30 Ekim 2014; 2:17:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

cell adını kim seçiyorsa çakma Turkcell imajı veriyor. bundan kaçınmaları lazım

Ben olsam bende sonu Cell ile biten sanal operatör ismi seçmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yandex
    Avea ile yapacaklarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Üstelik sanal operatör için bayi vs acmalari lazım. Insanlar nereye başvuracak hat almak için yoksa.

Mecburen Avea ile yaparlar çünkü diğerleri sanal operatör işine sıcak bakmıyor. Bayi işi kolay, verirler ZTE bayilerine onlar satar.
  • Peki tarifeler hakkında bilginiz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yandex

Peki tarifeler hakkında bilginiz var mı ?

Hiçbir bilgim yok. Aralık ayında çıkacağı iddia edilen sanal operatöründe ZTE olup olmayacağını kesin olarak bilmiyorum. ZTE, Avrupa'da bu işlere girmeye başladığı ve 2013 yılında da Türkiye'de de bu işe sıcak baktığı aynı zamanda telefonları fazla satmadığı için hat + telefon satış işine sıcak baktığı için ZTE olabileceğini düşündüm. İsmi de Smart ve Cell kelimelerini kullanmayı sevdikleri için ve Avea'nın alt operatörlerinin de genelde Cell'i tercih etmesinden dolayı tahmini olarak paylaştım.
  • Beklemedeyiz buyursun gelsin..
  • Artik baz istasyonlarina son.Uydu uzerinden veri alisverisi olacak

• Ne oldu bu iş?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Yalan

Cidden bende merak ediyorum.
  • Yeni gsm operatörü veya -konu içi değil ama- 4g ile uğraşacaklarına mevcut operatörlerin kalitelerini arttırmaya niçin çaba sarf etmezler anlaşılır gibi değil. Ne yazık ki bu ülke henüz 4g için çok toy. Ek gsm operatörü de oldukça gereksiz.
  • 2-3 milyon nüfusa sahip ülkelerde bile birkaç gerçek operatör varken ek operatör gereksiz cümlesini kurmak rekabete gerek yok kazıklanmak istiyorum demektir.
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    Rekabete gerek var tabii ki, bizi düdükleyecek bir firma daha olsun, fena mı. :D Ne kadar rekabet ortamı vs. oluşsun desek de olacağı o, burası Türkiye. Yeni girecek firmalar da sanal operatör olarak girmek istiyor, bu şekilde lisans almış bir sürü firma var ama bir şekilde hiç biri hizmet vermiyor operatörlerimizin kurmuş olduğu müşteriyi yeme düzeninden dolayı.
  • GSM operatörlerü yerine Türk Telekom a rakip gelse de tekelden kurtulsak

• Belli oldu:

www.teknosamobil.com

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    iyiki avea olmuş yoksa şu memlekette sanal operatör diye bir şey olmayacak ayrıca paylaşm için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 16 Şubat 2015; 22:07:55 >
  • Avea altyapısınımı kullanıyor yoksa 4. Operatör firmamı teknosa sitede bilgi bulamadım. Birde 100 -250 tl hediye çekiyle olmaz o işler 24 ay taahhüt...

• Paket fiyatlari hic uygun degil. Pttcell 14'luk tarife gibi atak yapmazsa olmaz bu is.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.