< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 21 Şubat 2022; 15:23:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sahibi kim? iktidara yakın mı? asıl bu sorgulanmalı |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Aynı altyapı, sınırlama koyarlarmı bilmiyorum ama hız için < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 21 Şubat 2022; 15:54:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben şahsen bu kurlar ile yatırım yapılmasını çok çok zor görüyorum o çekmeyen beğenmediğimiz operatörler dahi en kötüsü bile çok ciddi sayıda baz istasyonu dikmiş durumda. Netgsm kendi altyapısını kurmasını sıfırdan bu zamanda hele imkansız görüyorum bakalım ne olucak. Açıkçası tek beklediğim avantajı şu olur sıfır hat fiyatları yeni numaralar vs piyasaya göre uygun olur, paketler bariz turkcellin ölçeklendirmesine takılır hız kısıtlaması vs kesin gelir yani. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 21 Şubat 2022; 16:9:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir1003 -- 21 Şubat 2022; 16:11:25 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tırtcellin eline düştüyse 100 liradan başlayan tarifelerle gelir artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |