Şimdi Ara

Yeni GSM operatörü NETGSM hizmet vermeye başlıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
7
Favori
24.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinyal kalitesi Turkcell'le aynı olacak ve fiyatları daha ucuz olacaksa hiç düşünmeden geçerim. Turkcell'in kazığına sırf sinyali iyi çekiyor diye katlanıyorum. Özellikle kırsal alanda.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarifeler hesaplı olursa düşünebiliriz
    Ama sanki bu operatör ceolari whatsapp grubu kurmuş ortak fiyat belirliyor üç harfli marketlerde olduğu gibi
    Rekabet diye birşey kalmadı eskiden ne güzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dacia renault gibi olur. Aynı imkanı size başka bir adla vermezler. Kalitesi kırpık olur. Turkcellin 2. kalitedeki müşterisi olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en ucuz sıfır hat bimcell 150 lira olduğunu düşünürsek piyasaya ses getirecek şekilde girerlerse fark yaratabilirler. bu arada çoğunluk beklentisi internet.

uyguna internet = müşteri demek

Daha çok internet = Daha çok müşteri demek

umarım bu denkleme göre hareket ederler.

• Kazıkcell'in altyapısını kullanacaksa bunun neresi yeni GSM operatörü. Aynı bokun laciverti işte. Kazıkcell'in fiyatları neyse bu da ondan hallice olacak. Anlamsız.

• şimdi kendi altyapısı üzerinden hizmet vermeyecek ise neden piyasaya 4. operatör geldi diye başlık atılmış turkcellin şebekesini kiralayıp kendi adı altında satacak bunun neresi 4. operatör oluyor bimcell pttcell gibi vb firmalardan ne farkı var ki tek farkı turkcelin şebekesini kullanması olacak oda bimcellden daha ucuz olmaz diye düşünüyorum tabi rekabet iyidir ama kendi altyapısı olmadan nasıl rekabet edecekse gene de hayırlısı diyelim müşteriye uygun paketlerin olması dileğiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 22 Şubat 2022; 0:42:44 >
  • Türknet gibi politika izlerlerse, ben alırım.

Sonuçta, Türknet de Telekom altyapısını kullanıyor fakat daha kaliteli ve ucuz hizmet sağlıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu firma sadece turkcell ın sim kartını satacak anlaşılan. tüm il ve ilçelerde abone merkezi olmayacak, hiç baz istasyonu olmayacak anlamında.

ayrıca bu firma turkcelıın hız ce çekım gücünü düşürecektır. tabii çok abone bulabilirse.

ayrıca turkcellın böyle bir iştiraka izin vermesi kendi ayagına kurşun sıkmaktır. bekleyıp görecegız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 22 Şubat 2022; 0:59:57 >
  • harce74 kullanıcısına yanıt

yazacaklarımın bir kısmını yazmışsınız.

• mobilde nedense yüksek gb paketler aşırı pahalı eğer hedefi türknet gibi ise bu yeni firmanın öncülüğü data paketlerinin kotası yüksek olup uygun fiyata satması olmalıdır ama paracell şebekesini kullandığı için insanın pek inanası gelmiyor mobilde nedense yüksek gb paketler aşırı pahalı

sabit internet hat gibi aşırı rekabet yok mobilde açıkçası en ucuz olan bimcelle baktığımızda önceden 20 gb paket vardı yaklaşık 40 tl civarında idi şimdi hem 15 gb düşmüş birde fiyatı artmış 56 tl olmuş umarım türknet gibi öncü olmayı seçer halen en düşük 3gb ila 1 gb paketleri satıyorlar utanmadan yıl 2022 de

• Bimcell gibi tt altyapisi kullanan operatorlerden ne farkı var da 4. Operator olarak sayılıyor. Bu da turkcellin çatısı altında işte?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    İsimden fail varmişler biraz. Ayrıca ev internetine de gireceklermiş.

NetgsmNet
    NetgsmCell

• çok iyi ve kurumsal bir şey beklemeyin. r10 da konusu vardı heyo açılıyoz gibi bir dilleri vardı profesyonellikten uzak bir oluşum izlenimi verdi bana

• e-sim hizmeti de verecekler mi acaba?

• Turkcell ve vodafone'da sanal operatör yoktu bu iyi oldu
    Gerci vodafone da hala sanal operatör yok
    O da çıkartır bi gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 22 Şubat 2022; 8:59:47 >
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    Köprüyü geçene kadar evet =)

• bize haber vermeden ayıp etmiş :-D

10-11 yıldır müşterileriyim.

Sanırım başka altyapı kullacaklardır ?

Ama çok yenilikçi ve memnun olduğum firma. 10-11 yıl önce 0850 numara almıştım. Halen kullanırım. Sonra 0312 sabit numarayı taşıdım.. oda 8-9 yıldır orada.

Başlarda çok daha güzel bedava servisleri vardı ( cep numarası dahil bedava yönlendirme gibi )

o zaman benim cepte 542, 312, 850 numaralarında çağrı aşırdım.

Şimdi ücretli ama rakamlar makul.

Kaliteli firma.. ama gsm işini bilemem. umarım iyi birşey çıkar

• Sanki kendi baz istasyonu varmis gibi anlatiliyor ama bimcell pttcell gibi sanal operator olacak

• %100 yerli ve mili
    Selam ve dua ile.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.