Şimdi Ara

Yeni güncelleme No Man's Sky’a trilyonlarca gezegen ekliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni güncelleme No Man's Sky’a trilyonlarca gezegen ekliyor
    Hello Games’in beğenilen uzay keşif oyunu No Man’s Sky, sınırlarını bir kez daha genişletiyor. Yeni duyurulan Worlds Part II güncellemesi, oyunun evrenine trilyonlarca yeni gezegen ve milyarlarca yeni yıldız sistemi ekleyerek keşif deneyimini daha da büyütüyor. Güncelleme, sadece gezegen eklemekle kalmıyor bazı kritik geliştirmeler ile deneyimi de iyileştirirmeye odaklanıyor.

No Man’s Sky için sınırlar daha da büyüdü

Worlds Part I güncellemesi ile gezegenlere daha fazla detay ve gerçekçilik kazandıran geliştirici ekip, Worlds Part II ile çıtayı çok daha yukarı taşıyor. Yeni güncelleme ile oyuna devasa gaz devleri ekleniyor. En büyük gezegenlerden 10 kat büyük olan gaz devlerini keşfetmek, büyük fırtınalar ve zorlu atmosfer koşulları içerecek.

Ayrıca artık okyanuslar sığ değil, birkaç kilometre derinliğe sahip olabilecek. Ayrıca, gelişmiş aydınlatma sistemi sayesinde su altı keşifleri artık çok daha etkileyici görünecek. Derinlere indikçe ortam daha da karanlık hale gelecek ve keşif deneyimi daha gizemli olacak. Oyun dünyasında artık çok daha büyük dağlar ve benzersiz arazi yapıları bulunacak. Gezegenlerin yüzeylerinin de çok daha çeşitli olacağı belirtiliyor. Güncelleme ile birlikte oyuna eklenen yeni uzaylı yaratıklar da olacak.

Ayrıca Bkz.Osman Gazi oyunu Nintendo Switch platformu için yayınlandı

No Man’s Sky’ın bugüne kadar aldığı sayısız güncelleme gibi Worlds Part II de tüm oyuncular için ücretsiz olacak. Güncelleme hali hazırda indirilebilir durumda. Hello Games kurucu ortağı Sean Murray’e göre, bu özelliklerden bazıları stüdyonun bir sonraki oyunu olan fantastik macera Light No Fire için yaratılan teknolojiden geliyor. Hello Games ayrıca Worlds Part II'nin mevcut hikayeleri ve gizemleri birbirine bağlayan görevler sunduğunu söylüyor.

Kaynak:https://www.theverge.com/news/599537/no-mans-sky-worlds-2-update

• Oyun gerçekten devasa ve çok sürükleyici. Özellikle bilim kurgu sevenler için bitmeyen bir dizi misali. 100 saat korsan oynadım ve bu şahaserin hakkını ödemeliyim diyerek steamden 800 civarı bir fiyata satın aldım. İnanın son kuruşuna kadar hak ediyor. Bu oyunun Türkçe yamasını sürekli güncel tutan bir arkadaş var diğer forumlarda. Ona da teşekkür ediyorum
  • Oyun güzel mi oynayan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Random fonksiyon eklemişler adına trilyonlarca demişler. 999999 games in 1 gibi yalan işler.

• Şu oyun mobile de gelse keşke

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sağlam bir update olmuş. Özellikle gaz devleri ilginç olabilir. Oyuna devam etmemi sağlarYeni güncelleme No Man's Sky’a trilyonlarca gezegen ekliyor 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

100 özellik ekleseler kombinasyon ile katrilyonlarca eder. kombinasyondaki eleman sayısı önemli.

• gentlemotor kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 100 özellik ekleseler, özellikler aç kapa olarak 2 durumlu olsa 2^100 eder ki bu da yaklaşık 1.27 x 10^30 eder ki bu da katrilyon kez katrilyondur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NO MAN'S SKY (PS4 ANA KONU)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Leş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyun gerçekten devasa ve çok sürükleyici. Özellikle bilim kurgu sevenler için bitmeyen bir dizi misali. 100 saat korsan oynadım ve bu şahaserin hakkını ödemeliyim diyerek steamden 800 civarı bir fiyata satın aldım. İnanın son kuruşuna kadar hak ediyor. Bu oyunun Türkçe yamasını sürekli güncel tutan bir arkadaş var diğer forumlarda. Ona da teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 30 Ocak 2025; 23:40:57 >
  • Haberin başlığı yanlış olmuş. Doğrusu => "Yeni Cüncelleme No Man's Sky’a trilyonlarca Copy-Paste Ekliyor."

• Gaz devlerinde ne yapacaz? Çakmak çakıp gezegeni mi pişircez anlamadım. ..

Ayrıca gezegenlerdeki hayvanlar o kadar saçma ki kalem görünümlü bir şey de çıkabiliyor patates gibi bir şey de çıkabiliyor. Her gezegende canlı olması apayrı bir saçmalık.

• Rastgele gezegen pek bir şeye yaramıyor. Bence diğer güncellemeler epey sağlam ama işin sonunda Minecraft sandbox bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 31 Ocak 2025; 18:46:46 >
  • Oyunu güncelleme yaptım lakin oyunum kayıt yapmıyor ne yapmam lazım

• Tesadüfen geçen indirimde diye aldım. İki saat kadar oynadım. Keşfettiğim hasarlı bir gemiyi tamir edip uzaya çıktım. Ama tamir edene kadar o yabancı gezegende bayağı bir iş yaptım. Bence çok hızlı öğrenilen gayet kullanıcı dostu hazırlanmış temel arayüzleri de kaptım. Sodyum, karbon, oksijen gibi temel materyellerin kullanım alanlarını anlayıp etraftan bunlardan topladım. Üstümdeki teknolojiler için etraftaki enkazlara veya gömülü materyallere kurtarma operasyonları yaptım. Uzaya çıktıktan sonra gelen bir sinyali araştırmak için gezegene gerçek zamanlı geri döndüm. Tüm bunlar gerçekten çok hoşuma gitti. Topu topu iki saatte dolu dolu bir macera yaşadım.

Ticaret yapma, savaş, üs kurma, başka gezegenlere gitme, varsa eğer bir gezegendeki yerli halkın dilini öğrenme gibi henüz keşfetmediğim tüm boyutlarıyla beraber bol içerikli devasa bir oyun olduğu izlenimi edindim. O sebeple aynı oyuna trilyonlarca gezegenin eklendiği haberini görünce hayır öyle olamaz demedim. Bilakis kısa süre evvelki No Man's Sky deneyimim şaşırmamı engelledi. Oyun devasa bir galakside, uçsuz bucaksız bir evrende bulunduğunuza gerçekten sizi inandırıyor. Bu anlamda benzer şekilde Space Engine da tam olarak bir oyun olmasa da ve daha çok fotorealizme ve gravitasyonel realizme odaklanan bir uzay turizmi girişimi olsa da çok güzel. Space Engine'da da evrenin, uzay fenomenlerinin, yıldız sistemlerinin ve gezegensel koşulların hiç ucu bucağı yok gibi hissediyorsunuz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.