|
Bildirim
Random fonksiyon eklemişler adına trilyonlarca demişler. 999999 games in 1 gibi yalan işler.
|
Oyun gerçekten devasa ve çok sürükleyici. Özellikle bilim kurgu sevenler için bitmeyen bir dizi misali. 100 saat korsan oynadım ve bu şahaserin hakkını ödemeliyim diyerek steamden 800 civarı bir fiyata satın aldım. İnanın son kuruşuna kadar hak ediyor. Bu oyunun Türkçe yamasını sürekli güncel tutan bir arkadaş var diğer forumlarda. Ona da teşekkür ediyorum
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sağlam bir update olmuş. Özellikle gaz devleri ilginç olabilir. Oyuna devam etmemi sağlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 özellik ekleseler kombinasyon ile katrilyonlarca eder. kombinasyondaki eleman sayısı önemli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazan12345 -- 30 Ocak 2025; 23:40:57 > |
Haberin başlığı yanlış olmuş. Doğrusu => "Yeni Cüncelleme No Man's Sky’a trilyonlarca Copy-Paste Ekliyor." |
|
Rastgele gezegen pek bir şeye yaramıyor. Bence diğer güncellemeler epey sağlam ama işin sonunda Minecraft sandbox bir oyun. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 31 Ocak 2025; 18:46:46 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |